Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinek virüsü

DeaN

Öne çıkan mesajlar

Vatana millete hayırlı olsun :
http://www.milliyet.com.tr/bati-nil-virusune-turkiye-de-de-rastlandi/turkiye/sondakika/08.09.2010/1286647/default.htm

Cep telefonu ve kablosuz teknolojileri ilk adam akıllı kullanan jenerasyon olan bizler, bu tür her yıl çıkan virüslerle, artan kanser ve diğer bulaşıcı hastalık vakalarıyla pek de sağlıklı bir geceleğe sahip olamayacağız gibi geliyor ya hayırlısı...

Sosyal ağlarda paylaş

Domuz gribi aşısı 40 milyon spariş edilmiş, sadece 5 milyona yakını kullanılmış.Tehlike geçince elde patlayan aşıları bulgaristana romanyaya falan ücretsiz dağıtmadılar mı?

İyidir böyle virüsler bir kere daha oturtsunlar bize rahatlarız arada lazım.Hah bu arada geçenlerde okumuştum o aşıların içinde Civa var diye aşı olmayın diyordu bazı doktorlar domuz gribinin etkin olduğu zamanlarda.O civanın etkileri 1 hafta önce yeni yeni ortaya cıkmaya başlamış.

Yanlışım olabilir hatırladıklarımı yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

beni hiç sivrisinek sokmaz yaw kendimi bildim bileli. hep insanlar ağlıo anam sinekler bitirdi diye küçükken sokarlardı valla 7-8 yıldır sokan olmadı daha. küçükten biliom gerçi illet bişeydi deli gibi kaşınır, kaşırsın daha kötü olur fln:D

0 negatif kanım var kimisi diyo 0 negatifleri sokmaz falan ama bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

Black-ice said:

beni hiç sivrisinek sokmaz yaw kendimi bildim bileli. hep insanlar ağlıo anam sinekler bitirdi diye küçükken sokarlardı valla 7-8 yıldır sokan olmadı daha. küçükten biliom gerçi illet bişeydi deli gibi kaşınır, kaşırsın daha kötü olur fln:D

0 negatif kanım var kimisi diyo 0 negatifleri sokmaz falan ama bilemicem.

sigarayla alakasi olabilir mi?
9 sene oldu sanirim sigaraya baslayali 9 senedir pek sinege maruz kalmadim. Boyle bir sehir efsanesi vardi bi zamanlar ne kadar dogrudur bilemeyecem :D

Ben sigara hiç kullanamadım benide 10 yıldır sokan eden yok, eskiden hiç rahat bırakmazlardı tutan sokuyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...