cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 rasmonun tasvirine şukela tabiki. ha sipeysde haklı beyler. seagle ve dasa çekip gidebilir buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bence kışları ve yazları silelim. Sırf baharlar olsun. Zaten kafama koydum, İrlanda'ya taşınacağım günün birinde. Trinity'ye doktoraya filan gideceğim alırlarsa. Dublin'de yazlar 17 derece, kışlar 7 derece. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi baharlar, aşk acısı çekmek içindir, nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dasaaa said: erkek adamın memesi var ise ve yazdan şikayet ediyor ise esas şikayet ettiği kalın yağ tabakasıdır ey cemaat! bu yağ tabakası ve meme delikanlıyı bozar! Ayıptır söylemesi %14 lerde falanım. fitim gayetiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 şu adamı banlediniz ya ne diyim mahmut mu diyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 cemss said: rasmonun tasvirine şukela tabiki. ha sipeysde haklı beyler. seagle ve dasa çekip gidebilir buralardan. dasaaa, gereken odunun çapını söyle, ben hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben de sevmiyorum. üzgünüm marjinal değilsin orjinal hiç değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Kışın hatunları bikinili göremeyiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yazın görmek yetiyosa sorun yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ban yaramış abi daha bi vurucu olmuşsoaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeyskeyk said: kapışırım. gözlerinizi kapatın ve hayal edin. dağdasın. rüzgar var, kar yağışı var. yüzün yanıyor böyle rüzgarın etkisiyle çarpan kar tanecikleri yüzünden. aşağıya doğru kayıyorsun bırakmışsınız kendini. sadece ezilen karın ve rüzgarın sesi var, onun dışında nihai sessizlik. duruyorsun, oturuyorsunuz bi yere. montun yanlarıyla yüzünüzü koruyup top böceği gibi ayaklarını kendinize çekiyorsun. çantanı açıyorsun ve viskini çıkarıyorsun. sigaranızı yakıyorsun. ve manzaraya dalıyorsun. . . kimse dememiş gözlerimi kapatırsam nası okucam nan? die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kış yönetir. marjinallikle alakası da yok. en azından sokaklar koltuk altı kokmuyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 havuzda kıl var denmiş. hiç değilse işenmiyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Abi şimdi çok geniş bakıyosunuz. Yaz var, böyle havalar yeni sıcak, gece pike ile, ya da üstüne bişey almadan yeni yeni yatabiliyosun. Ama sabah bi üşüme oluyo yine. Öyle bi hava. Baharın yaza geçiş anı yani. E bi yandan da yaz var, değil üstüne bişey almadan, anadan doğma yatsan yatağa yapışıyosun. Sabah duş akşam duş derilerin çatlıyor kuruyup. Araç kullanırken gözüne ter damlası giriyo böyle. Hava esse bile sıcak esiyo. Kış var, böyle sonbaharın kışa dönüşü. Ağaçlar falan bitmiş artık, serin rüzgarlar esiyo. Üstüne yelek, ince mont falan alıyosun. Ferah ferah dolaşabiliyosun. Bide kış var, buz gibi. 3 dakika yürüsen alnın burnun donuyor. Soğukta üşümemek için kat ka giyiniyosun, eğer biraz efor sarfetmen gerekirse o kalın şeyler terletiyor. Hem üşüyosun hem terliyosun. Paso hasta olabilme ihtimalin var. Gözlüklüysen dışarısının soğuğundan sıcak bi mekana girince 10 dakika gözlüklerin buğusu geçsin diye uğraşıyosun. Kliman yoksa motor ısınana kadar aracın ön camının buğusu geçsin diye şaklaban oluyosun. Neye göre yaz/kış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 wastyrx said: sipeyskeyk said: kapışırım. gözlerinizi kapatın ve hayal edin. dağdasın. rüzgar var, kar yağışı var. yüzün yanıyor böyle rüzgarın etkisiyle çarpan kar tanecikleri yüzünden. aşağıya doğru kayıyorsun bırakmışsınız kendini. sadece ezilen karın ve rüzgarın sesi var, onun dışında nihai sessizlik. duruyorsun, oturuyorsunuz bi yere. montun yanlarıyla yüzünüzü koruyup top böceği gibi ayaklarını kendinize çekiyorsun. çantanı açıyorsun ve viskini çıkarıyorsun. sigaranızı yakıyorsun. ve manzaraya dalıyorsun. . . kimse dememiş gözlerimi kapatırsam nası okucam nan? die :P denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 cemss said: ban yaramış abi daha bi vurucu olmuşsoaaaan. sen daha olamamışsın gibi ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben banlanırken ne kadar banlı kalıcağımı biliyodum ve değişiklik olsun istemiştim.şartlar eşit değil. lan ben sana niye açıklama yaptım onu da anlıyamadım ama NEDYOSUN SEN SİMDİ BAAA BİLAE? ediyd:sertlik arttırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar