scorch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 alakasız bir örnek olcak ama sc2 dede betakeyler dagıtıldı bu forumda birsürü kisi dagıttı ama kimse böle sacma salak sorularla fln sanki cok mühim biseymiş giibi bide oturup okucam fln demen komik olmuş açıkcası 5 tane betakeyim var isteyenler pm atsın de aralarından sec ver keyfine göre bitti beyler kusura bakmayın de geç nedir yani olayı büyütüyorsun ki sorular elemeler fln komik walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 beta tek olmasi lazim, eu us yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Senin gibi şehride, kafeyide, klavyeyide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aquila said: beta tek olmasi lazim, eu us yok. saol bu arada canımsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bu arada betakey isteyeceklere bir şey hatırlatayım, eşek yüküyle dl yapmanız gerekiyor sürekli. Ben illallah ettim betaya girmiyorum bir aydır falan herhalde. Eğer üşenirim ya da kotalıyım diyorsanız istemeyin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 iq su 140 altında olana cd key falan verme abi betaya zeki insanlar gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ben mmo lar ile ilgili, cv mide yolladım. (tu) Mülakatlarda zayıfım. Umarım mülakat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yarın öbürgün paralanır zengin olursan para seni bozar benden söylemesi castiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Zaten yeterince zenginim ama bişey olduğu yok benim gönlüm daha zengin o yüzden bozmuyor merak etme ! 15 gb falan download yapıyorsunuz ama yeni downloader sayesinde hepsini bitirmeden oynama şansınız falan oluyor vs vs bunları hatırlatayımda kotası falan olup download edemeyecek birine gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Densiz said: Ben mmo lar ile ilgili, cv mide yolladım. (tu) Mülakatlarda zayıfım. Umarım mülakat olmaz. ciddi değildim tabi. Mesajı düzeltmek için, 30 dakikayı geçirmişim :D. Bu şekildede bırakmak istemediğimden not düşeyim dedim aynı sayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Yetmez ama EVET!!! ha pardon yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 6k gs key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 48 tane pm geldi 18 tanesini eledim geri kalan 30 tane için oyundan /roll 1-30 yaptım ve 1 adet keyi kazanan kişiye bu şekilde gönderdim. Geri kalan 4 tanesini beğendiğim mesajların sahiplerine ilettim. Bu kadar ilgi olduğunu tahmin etmiyordum açıkçası, Blizzard'da çalışan arkadaşımla konuşup en az 10 tane daha key isteyeceğim paticik ahalisi için. Onun için sorun yaratmayacak bir durumsa ve olumlu cevap verirse başlığı güncellerim. Bu arada soru gelecek büyük ihtimalle o yüzden şimdiden yanıtlayayım. Battle.net hesabınıza login oluyorsunuz account sayfasında wow kısımlarına tıklamadan yeşil bir arka plan rengine sahip ''add a game'' kısmına tıklıyorsunuz ve size gönderdiğim kodu buraya giriyorsunuz bunu yaptıktan sonra wow hesaplarınızın altında catacylsm beta beliriyor: Şekil A http://img94.imageshack.us/img94/8369/37812487.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ya benim sorum var forum yetkililerine.özel mesaj yolluyorum daha sonra özel mesajdan gönderilenlere bakıyorum ''bu klasörde mesaj yok'' yazıyor.normal mi bu?gönderdiğim özel mesajı oraya kaydetmesi gerekmez mi? ya da castiel benim özel mesajlarım geldi mi sana yoksa yollayamadım mı anlamadım. yolladığım özel mesajlara nerden bakabilirim bu forumda birtürlü bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Gönderilenler kutusunda bir adet kopyasını tut diye bi ozellik var özel mesajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Miraul said: Gönderilenler kutusunda bir adet kopyasını tut diye bi ozellik var özel mesajda tamam şimdi gördüm teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 valla toplasan 1 yıl bile oynamadım canım sıkılıyor zaman geçsin diye istiyorum beta key i diğerlerinin işi gücü vardır yazık günah bana ver evet bence alırım beta key i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Longshanks said: burda da mı mülakat neden sizi seçelim pve de 5 yıl sonra kendinizi nerde görüyorsunuz Yutkunamadım ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 harharhar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 kutumda büyük hissediyorum sanırım ben seçilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 önlü arkalı foto mu ekliyorum cv me umarım seçilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 erman kuzu nun dayı oglu muheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar