Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler için 5 Adet Catacylsm Beta Key

Castiel

Öne çıkan mesajlar

alakasız bir örnek olcak ama sc2 dede betakeyler dagıtıldı bu forumda birsürü kisi dagıttı ama kimse böle sacma salak sorularla fln sanki cok mühim biseymiş giibi bide oturup okucam fln demen komik olmuş açıkcası 5 tane betakeyim var isteyenler pm atsın de aralarından sec ver keyfine göre bitti beyler kusura bakmayın de geç nedir yani olayı büyütüyorsun ki sorular elemeler fln komik walla.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten yeterince zenginim ama bişey olduğu yok benim gönlüm daha zengin o yüzden bozmuyor merak etme !

15 gb falan download yapıyorsunuz ama yeni downloader sayesinde hepsini bitirmeden oynama şansınız falan oluyor vs vs bunları hatırlatayımda kotası falan olup download edemeyecek birine gitmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

48 tane pm geldi 18 tanesini eledim geri kalan 30 tane için oyundan /roll 1-30 yaptım ve 1 adet keyi kazanan kişiye bu şekilde gönderdim. Geri kalan 4 tanesini beğendiğim mesajların sahiplerine ilettim. Bu kadar ilgi olduğunu tahmin etmiyordum açıkçası, Blizzard'da çalışan arkadaşımla konuşup en az 10 tane daha key isteyeceğim paticik ahalisi için. Onun için sorun yaratmayacak bir durumsa ve olumlu cevap verirse başlığı güncellerim.

Bu arada soru gelecek büyük ihtimalle o yüzden şimdiden yanıtlayayım.

Battle.net hesabınıza login oluyorsunuz account sayfasında wow kısımlarına tıklamadan yeşil bir arka plan rengine sahip ''add a game'' kısmına tıklıyorsunuz ve size gönderdiğim kodu buraya giriyorsunuz bunu yaptıktan sonra wow hesaplarınızın altında catacylsm beta beliriyor:

Şekil A

http://img94.imageshack.us/img94/8369/37812487.png
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim sorum var forum yetkililerine.özel mesaj yolluyorum daha sonra özel mesajdan gönderilenlere bakıyorum ''bu klasörde mesaj yok'' yazıyor.normal mi bu?gönderdiğim özel mesajı oraya kaydetmesi gerekmez mi? ya da castiel benim özel mesajlarım geldi mi sana yoksa yollayamadım mı anlamadım.

yolladığım özel mesajlara nerden bakabilirim bu forumda birtürlü bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...