Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bu akşam Show TV Siyaset Meydanı'nda önemli bir tartışma olacak. CHP'li anayasa hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum ile AKP'li anayasa hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu anayasa değişiklik teklifini tartışacaklar. Teaserını buradan izleyebilirsiniz :) http://www.showtvnet.com/haber/siyaset-meydani/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 lol Montaj olan kasedi de yayınlayacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 burhan kuzu adına ben utanıyorum şu an ya, adamın söyleyecek tek bir argümanı yok süheyl batum karşısında :( yasadavar yasadavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Gercekten su AKPnin Basbakan haric hic agzi laf yapan adami yok (o da 1 ileri 25 geri). 1 tane bile. Hepsi gaflarla bidibidi ici bos argumanlarla 2 kurus savunduklari savunacaklari fikirleri tarumar ediyorlar. Halbuki iyi bir calismayla saglam bir retorik gelistirilebilirdi ama nerde tabi peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 daa cok onlarla alakali olüyür. Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Giovanni said: Gercekten su AKPnin Basbakan haric hic agzi laf yapan adami yok (o da 1 ileri 25 geri). 1 tane bile. Hepsi gaflarla bidibidi ici bos argumanlarla 2 kurus savunduklari savunacaklari fikirleri tarumar ediyorlar. Halbuki iyi bir calismayla saglam bir retorik gelistirilebilirdi ama nerde tabi peh. nasıl yok, ben b. arınç kadar ağzı laf yapan insan tanımadım hayatımda. bir de türkçe'yi de düzgün konuşuyor, öyle tayyip gibi kasımpaşali ağzıyla konuşmuyor, üstelik diksiyonu da güzel ve kurduğu cümleler de çok düzgün.hiç sevmem, o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 adam haklı arınç iyi bu konuda programın bir kaydı vs. varsa izlemek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Siyaset meydaninda izlenicek hic bir halt yok bu arada. Ikisi de birbirini yaliyor, ben sana demedim, sen bana demedin diye ve ikisinin de ne dedigi anlasilmiyor. Birbirlerine anlatiyorlar, kendilerini izleyenlere degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 karşılıklı bir yetememe söz konusu, zerre keyif almadım şu tartışmadan, yeni bişey de söylenmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 iki üslubunu beğenmediğim adam. tartışmaları seyreden hiçkimseye hiçbir şey kazandırmaz. belki arada bir tatmin verir o kadar. tabi daha beteri var: can ataklı vs rasim ozan kütahyalı... direk gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 can ataklı iyidir. burhan kuzu'yu süheyl batum ve can ataklı'yla kıyaslamayın, adam hiç konuşamıyor, hiç bir fikri de yok, sadece demogoji yapıp karşıdakiyle dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 programı izlemek isteyen varsa son yarım saatini izlemesi yeterli. bi orda hsyk ve anayasa mahkemesini tartıştılar biraz o kadar. tavsiye ederim ama o kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Giovanni said: Gercekten su AKPnin Basbakan haric hic agzi laf yapan adami yok (o da 1 ileri 25 geri). 1 tane bile. Hepsi gaflarla bidibidi ici bos argumanlarla 2 kurus savunduklari savunacaklari fikirleri tarumar ediyorlar. Halbuki iyi bir calismayla saglam bir retorik gelistirilebilirdi ama nerde tabi peh. http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bone said: can ataklı iyidir. BAN HIMMMM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://www.ekoayrinti.com/images/news/8458.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 off bu adamın caps hep açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Viktor said: Giovanni said: Gercekten su AKPnin Basbakan haric hic agzi laf yapan adami yok (o da 1 ileri 25 geri). 1 tane bile. Hepsi gaflarla bidibidi ici bos argumanlarla 2 kurus savunduklari savunacaklari fikirleri tarumar ediyorlar. Halbuki iyi bir calismayla saglam bir retorik gelistirilebilirdi ama nerde tabi peh. http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg viktor ne kadar çok seviyorsun i.melih'i ya, ne zaman ankarayla ilgili vs. bir konu olsa bu fotoğrafı koyuyorsun otomatik, makroya mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 i. melih gokcek bir halk ve internet kahramanidir lut-fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sana armağan ediyorum viktor http://img697.imageshack.us/img697/6664/imelihgokcek.png biz bıktık adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ban'im olsun muuuu çok şiriiiğn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar