nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Firefox'um yavaşlayıp mahvolduğu için chrome'a geçtim ve mutluyum. Özel olarak eklentiye ihtiyaç duyarsam firefox, sıradan işlerim için chrome kullanıyorum. Ama 2. sekmeyi açtığın anda donan browser browser değildir. Silip yüklesen geçer belki dediler ama sync programı indirmeye falan da üşeniyorum, peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Google herşeyden önce uygulamalarında "Hız" a önem veriyor. Firefox'dan sonra Chrome bana gayet hızlı geldi.Elim hiç IE yada Mozilla'ya gitmiyor. Ha sorunları yok mu? var tabi ama zamanla aşacaklardır. IE'nin , FF'in sorunları yok sanki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 barnacle said: Black-ice said: bir soru chrome çok güzel bende geçmek istiyorum da rapidshareden free download manager ile 30 part basma olayını orda yapabilecek miyim? rapidden ne indiriyosun ki? valla herşeyi rapidle indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bilenler opera kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 rapidde beleşe en fazla kaçla iniyo? ben hiç randıman alamadım ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 adblock olmadan nette napıyonuz heryer flash v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hala explorer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 barnacle said: rapidde beleşe en fazla kaçla iniyo? ben hiç randıman alamadım ondan sordum. beleşe mi :S valla bilmiom ben 2 yıldır falan para ödüom rapide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 chrome'un eklentiler adam oldu mu ya? hala eklentiler için ff kullanıorm açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Firefox u bende sildim chrome kadar kullanisli gelmiyor artik bana. Adblock gayet adam akilli calisiyor suan chrome da yaninda Adsweep te kullanabilinir guzelce. Greasemonkey e de gerek yok aslinda chrome icin userscript.org tan direk extension gibin yukleye biliyorsunuz scriptleri. Olmuyo calismiyor dersen greasemetal(chrome icin greasemonkey) kurabilirsin. kulladigim eklentiler http://imgur.com/8ud8m.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 krom pahalı olduğu için galvaniz kullanıyorum zıhızıhı opera yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 boşuna ie veya firefox kullanmayın arkadaşlar. gidin opera veya chrome yükleyin. http://forum.paticik.com/read.php?6,4015467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sifkal said: Greasemonkey e de gerek yok aslinda chrome icin userscript.org tan direk extension gibin yukleye biliyorsunuz scriptleri. Olmuyo calismiyor dersen greasemetal(chrome icin greasemonkey) kurabilirsin. obaa bunu bilmiyordum... ÇOK TEŞEKKÜRLER... Firefox'a gerek kalmayabilir script desteği de güçlüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi siz bu greacemonkey i nerde nicin kullaniyosunuz? yani ekstradan ne sciptine ihtiyaciniz oluyoki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ff beta 4 kullanıyorum taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 reyou said: abi siz bu greacemonkey i nerde nicin kullaniyosunuz? yani ekstradan ne sciptine ihtiyaciniz oluyoki? özellikle rapidshare link kontrolü, gizli/korumalı linkleri doğrudan flashget'e yollama, abonesi olmadığım bir dolu file serverda süre beklemeden download v.b. v.b. daha bi dolu script var. Fantezi şeyler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ff 4 beta 5 çıktı bu ara. denemedim etmedim, denemek isteyenlere duyrulur. bi iki güne karşılaştırmalı testi de yapar birileri bakarız o zaman chrome ile arasındaki farka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 2 tabla firefox nasıl kasıyo anlamıyorum valla hani 20-30 tane açıyorum ondan sonra kasmasına bişey demiyorum.Chrome da kurdum denemek için ilk başta hızlı geldi fakat 20-30 tab açınca tıkandı nefesi yetmedi zavallımın.Ayrıca extension fln aradım pek istediklerimi bulamadım.Herşey çok minimal.İstediğim gibi tabları ayarlıyamıyosun sık kullanılanlar'a girmek baya işkence.Ama açılışta en son 6 sayfayı açması güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Opera 30 tab ile motoru açıyo sadece, daha bassan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 chrome ile hep 20-30 tab açıyorum bana mısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 20-30 tabda nabıyosunuz abi öyle. bende max 5-6 tab oluyo. nabıcaksam yapıp kapatıyorum. açık tab mı bırakıyosunuz sonra lazım olur diye nedir. ben hep sağına soluna kısayol atıyorum operanın. çöp gibi oluyo zamanla ama açık tabım olmuyo fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ya metin araştırması yaparken falan çok tab kullanılıyor. Dergiweb'e yazı yazarken en az 10 tab açık oluyo bende, resimler haber kaynakları vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahah ben de aynı şeyi yazıcaktım. 20-30 tab açanlar ne yapıyorlar merak ediyorum gerçekten. 10 u geçmemişimdir. 10 da bişe araştırıyorumdur bi kaç siteye birden bakıyorumdur o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bide mesela bişey gördün, bookmarka almak istemiyosun. Öyle duruyo kullanıyosun, kullanana kadar birikiyo onlar bi an 20 tabın olabiliyo. Güncel başlıklara bakarken hareketlilik varsa forumda kafadan 10 tab paticik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar