Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda Firefox :(

reyou

Öne çıkan mesajlar

Firefox'um yavaşlayıp mahvolduğu için chrome'a geçtim ve mutluyum. Özel olarak eklentiye ihtiyaç duyarsam firefox, sıradan işlerim için chrome kullanıyorum. Ama 2. sekmeyi açtığın anda donan browser browser değildir. Silip yüklesen geçer belki dediler ama sync programı indirmeye falan da üşeniyorum, peeh
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox u bende sildim chrome kadar kullanisli gelmiyor artik bana.
Adblock gayet adam akilli calisiyor suan chrome da yaninda Adsweep te kullanabilinir guzelce.
Greasemonkey e de gerek yok aslinda chrome icin userscript.org tan direk extension gibin yukleye biliyorsunuz scriptleri. Olmuyo calismiyor dersen greasemetal(chrome icin greasemonkey) kurabilirsin.

kulladigim eklentiler

http://imgur.com/8ud8m.png

Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

abi siz bu greacemonkey i nerde nicin kullaniyosunuz?

yani ekstradan ne sciptine ihtiyaciniz oluyoki?

özellikle rapidshare link kontrolü, gizli/korumalı linkleri doğrudan flashget'e yollama, abonesi olmadığım bir dolu file serverda süre beklemeden download v.b. v.b. daha bi dolu script var. Fantezi şeyler de var.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tabla firefox nasıl kasıyo anlamıyorum valla hani 20-30 tane açıyorum ondan sonra kasmasına bişey demiyorum.Chrome da kurdum denemek için ilk başta hızlı geldi fakat 20-30 tab açınca tıkandı nefesi yetmedi zavallımın.Ayrıca extension fln aradım pek istediklerimi bulamadım.Herşey çok minimal.İstediğim gibi tabları ayarlıyamıyosun sık kullanılanlar'a girmek baya işkence.Ama açılışta en son 6 sayfayı açması güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...