reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 son zamanlarda yasadigim muthis performans kaybi ve ekran donmalari sebebi ile firefox browserimi artik web development araci olan firebug a ihtiyac duymadigim zamanlarda kullanmayacagim, ben ki firefox u bir isletim sistemi seviyesinde seven, kanka edinen, zaman zaman karsilikli oturup raki balik yaptigim firefoxumun yerini chrome a birakiyorum. ara ara donup kontrol edecegim yeni versiyonlarini ancak tum bookmarklarimi chrome a transfer ettim bile. elveda turuncu tilkim, elveda firefox.exe is not responding.. elveda.. bari konu actik guncel bi ankette ekliyim dedim :) biliyom daha onceden anketi vardi ama olsun buda iidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 chrome rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Development icin firefox, sorf icin chrome (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben de bir süre önce chrome'a geçtim uzun yıllar kullandığım firefox'u bırakıp. (ondan önce bi netscape'i hatırlıyorum ha, ama firefox da o kadar eskiymiş gibi gelmiyo ne iş anlamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 krom iyidir güzeldir. updateide yaptıktan sonra baya tatlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 firefox bendede kasmaya başladı.chrome deneyeyim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 opera ve chrome varken ne safarisi ne firefoxu. yazık etmeyin chrome'a geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bilgisayarla az bile olsa haşır neşir olanların eksplörör tercih etmemesi ama genelin hâlâ kullanıyor olması çok komik geliyor bana. henüz oy veren dahi yok. ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben verdim sdase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 senin balonun yeni patlamış.. liselisindir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 chrome surf için iyi ama eksikleri var hala. ilk aklıma gelen tam anlamı ile uyumlu download manager yok. kendi managerı da yetersiz kalıyor. bu bile sık download eden birini firefox a yönlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 opera kullanıyorum memnunum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dasaaa said: senin balonun yeni patlamış.. liselisindir belki :D yok be usta üninin sonuna geldim ne liselisi. keşke liseli olsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 o zaman neden ie kullanıyorsun? NEDEEEEEEEEEEEEEENNNN!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 o zaman kesin kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 beyler kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 opera rlz. güzelim dragonfly var firebug alternatifi. Çok iyi değil dregon gerçi ama iş görüyo gene de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 evet lan! kız olma ihtimali yüksek! *saçını tarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 kız dediler geldim. bu arada opera en iyisi. chrome arayüzü çok boş basit gelio. accuk daha karizma yapsana dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bookmark listem bile yok, ama firefox iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 browser kullanma sıram chrome > ie > opera > firefox > safari hepsi yüklü arada update yaparım bi bakarım neler olmuş neler bitmiş hepsinde bookmarklarım durur zaten. Keyif meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Esnaf said: opera kullanıyorum memnunum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Web Search Pro olsaydı chrome a geçecektim ama vazgeçilmez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Opera(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar