reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 son zamanlarda yasadigim muthis performans kaybi ve ekran donmalari sebebi ile firefox browserimi artik web development araci olan firebug a ihtiyac duymadigim zamanlarda kullanmayacagim, ben ki firefox u bir isletim sistemi seviyesinde seven, kanka edinen, zaman zaman karsilikli oturup raki balik yaptigim firefoxumun yerini chrome a birakiyorum. ara ara donup kontrol edecegim yeni versiyonlarini ancak tum bookmarklarimi chrome a transfer ettim bile. elveda turuncu tilkim, elveda firefox.exe is not responding.. elveda.. bari konu actik guncel bi ankette ekliyim dedim :) biliyom daha onceden anketi vardi ama olsun buda iidir :)
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Development icin firefox, sorf icin chrome (tu)
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben de bir süre önce chrome'a geçtim uzun yıllar kullandığım firefox'u bırakıp. (ondan önce bi netscape'i hatırlıyorum ha, ama firefox da o kadar eskiymiş gibi gelmiyo ne iş anlamadım)
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 krom iyidir güzeldir. updateide yaptıktan sonra baya tatlı oldu
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 firefox bendede kasmaya başladı.chrome deneyeyim o halde.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 opera ve chrome varken ne safarisi ne firefoxu. yazık etmeyin chrome'a geçin.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bilgisayarla az bile olsa haşır neşir olanların eksplörör tercih etmemesi ama genelin hâlâ kullanıyor olması çok komik geliyor bana. henüz oy veren dahi yok. ahuahuahua
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 senin balonun yeni patlamış.. liselisindir belki :D
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 chrome surf için iyi ama eksikleri var hala. ilk aklıma gelen tam anlamı ile uyumlu download manager yok. kendi managerı da yetersiz kalıyor. bu bile sık download eden birini firefox a yönlendiriyor.
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dasaaa said: senin balonun yeni patlamış.. liselisindir belki :D yok be usta üninin sonuna geldim ne liselisi. keşke liseli olsam :D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 o zaman neden ie kullanıyorsun? NEDEEEEEEEEEEEEEENNNN!!!!!!!!!
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 opera rlz. güzelim dragonfly var firebug alternatifi. Çok iyi değil dregon gerçi ama iş görüyo gene de :)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 evet lan! kız olma ihtimali yüksek! *saçını tarar
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 kız dediler geldim. bu arada opera en iyisi. chrome arayüzü çok boş basit gelio. accuk daha karizma yapsana dimi.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bookmark listem bile yok, ama firefox iyidir.
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 browser kullanma sıram chrome > ie > opera > firefox > safari hepsi yüklü arada update yaparım bi bakarım neler olmuş neler bitmiş hepsinde bookmarklarım durur zaten. Keyif meselesi
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Esnaf said: opera kullanıyorum memnunum (tu)
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Web Search Pro olsaydı chrome a geçecektim ama vazgeçilmez benim için.
Öne çıkan mesajlar