Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda Firefox :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son zamanlarda yasadigim muthis performans kaybi ve ekran donmalari sebebi ile firefox browserimi artik web development araci olan firebug a ihtiyac duymadigim zamanlarda kullanmayacagim,

ben ki firefox u bir isletim sistemi seviyesinde seven, kanka edinen, zaman zaman karsilikli oturup raki balik yaptigim firefoxumun yerini chrome a birakiyorum.

ara ara donup kontrol edecegim yeni versiyonlarini ancak tum bookmarklarimi chrome a transfer ettim bile.

elveda turuncu tilkim, elveda firefox.exe is not responding..

elveda..

bari konu actik guncel bi ankette ekliyim dedim :)

biliyom daha onceden anketi vardi ama olsun buda iidir :)

Mesaj tarihi:
ben de bir süre önce chrome'a geçtim uzun yıllar kullandığım firefox'u bırakıp. (ondan önce bi netscape'i hatırlıyorum ha, ama firefox da o kadar eskiymiş gibi gelmiyo ne iş anlamadım)
Mesaj tarihi:
bilgisayarla az bile olsa haşır neşir olanların eksplörör tercih etmemesi ama genelin hâlâ kullanıyor olması çok komik geliyor bana.

henüz oy veren dahi yok. ahuahuahua
Mesaj tarihi:
chrome surf için iyi ama eksikleri var hala. ilk aklıma gelen tam anlamı ile uyumlu download manager yok. kendi managerı da yetersiz kalıyor. bu bile sık download eden birini firefox a yönlendiriyor.
Mesaj tarihi:
browser kullanma sıram

chrome > ie > opera > firefox > safari

hepsi yüklü arada update yaparım bi bakarım neler olmuş neler bitmiş hepsinde bookmarklarım durur zaten. Keyif meselesi
  • Yeni Oluştur...