kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 davetiye istemek ban sebebi değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 CthuLhu said: kapanmış üyelik. davetiye istemek de pm atın vereyim demek de son birkaç yıldır yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 30 bin üyelik acılmıs haberiniz ola :) ekşi 40 yılda bi faydası dokundu yeni siteler arıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 açılmıyoreéé" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bende üye olamıyorum ztn coktan tukenmiştir 30 bin :) neyse olmusum üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 inanç sonrası bende çordum üyeliği,eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 abi benim torrentleech üyeliğim var ama hiçbişey bulamıyorum ki burada? torrenz.com dan aratınca her şeyi buluyorum olm ben mi salağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 valla benim ihtiyacımı görüyor çoğunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Olay zaten hemen herseyi cat diye bulmak degil tl d(netekim hemen herseyide bulmak mumkun film oyun album vs?) Ama 100mbit baglantin varken turk torrent sitelerinden 700/800kb görmek koyuyo insana. TL de full bw ile cekiyosun, olayi o(hani benim icin enazindan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aynen, 8mbit var 1 seeder olsa bile 800-900le çekiliyor mesela. public sitelerde 300 üstü görürsem seviniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yılbaşı arifesi torrentleech baya kasıyodu/yavaştı. sanıyom update vardı orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar