Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Alıntıyı yazan kisiyi yanlıs yazınca eylendin sanırım. Az saygı cercevesinde yazmazsan o balonu patlatırlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ahlaksız adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 mesaj alınmıştır umarım, terbiyesizliğin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ip ban yemişim tl'den asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 herhangi bir hack'e gerek yok ratio faker kullanacaksınız sadece, downloadlarınızı upload olarak göstericek.. fake uploadunuz bununla sınırlı olucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hmm soyle ratio yu abartmadan bu işin nasıl yapıldıgını biri bana özelden anlatırsa terazisine abanırım vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bir üstteki mesaja bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bi açılsa da üyelik alsak artık ya her defasında kaçırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 lan yasadışı işi bile yasadışı yapıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yasadışı işe para vermekten her türlü iyi, seedbox mu alalım bir de zaten internete deve yüküyle para veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 birisi ne işe yararıyor nasıl kullanılıyor diye anlatsa fena olmaz. çok çok az baktım sitesine search diye bölüm var, arattıklarımın çoğunu bulamadı. Birşeyi yanlış yapıyorum ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 acilen 1 in üstüne çıkmam gerekti saniyede 250mb (mega evet) ile fake upload açtım ve sistem bişey demedi 1 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 uplamayın bilae şunu seviniyorum yine açtılar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bana test gibi bişey yolladılar gecen. olm ne ara yaptın o kadar uploadı senin hızın kaç baabında. hoop dur dedim 32 mbit hızımla bir show yaptım. pardon abi dediler. tam gaz devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 davetıyelıler ıcın uyelık acıldı davetıye atabılecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bende istiyorumki pls öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 torrentleech nedir ya ne gerek var peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Esnaf said: uplamayın bilae şunu seviniyorum yine açtılar diye aynen ya ayıp denen bişey var... oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 davetiye var dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 invitation yollayan varsa bi zahmet benide görsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ben de isterim eger varsa davetiye neyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 of üyelik alımı açıldı sandım gene, arkada$a alcaktım. ke$ke ayrı konuya yazsaydınız, heyecan yapıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende davetiye varsa cok memnun kalırım arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 davetiye varsa teraziye abanırım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya benim üyelik vardı, uçmuş. ratioda problem yoktu niye uçurdular anlamadım. davetiye falan varsa ben de alayım lütfen. emayil sercan_erturk et hotmayil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar