PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 üye olamayan varsa bi tane aldım ben fazladan veriyim birinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 azureus 2 + shu fake olayı harikaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 beyler fazla alan varsa pls öm, güldürün hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Korax said: Agalatör, ben zamundayi bilmiyorum yalniz tl'den 10-11mb/sn hizla dosya cektigimi bilirim :) tracker hızı bu kadar etkiliyor mu? Ben zamunda da 900kb falan görüyorum tl de daha üstüne çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bw yetiyosa çıkar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ratio kaç olursa şutluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 3-4 yıldır azureus shu modla kullanıyorum. ratio 2-3 arasında tutuyorum. bir sürü davetiye verdim herkese bu şekilde kullandırıyorum ve hiç bir sorun yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 azureus dediginiz vuze mu, yeni adı vuze olmadı mı onun ? yoksa azureus olarak da devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sinad said: Korax said: Agalatör, ben zamundayi bilmiyorum yalniz tl'den 10-11mb/sn hizla dosya cektigimi bilirim :) tracker hızı bu kadar etkiliyor mu? Ben zamunda da 900kb falan görüyorum tl de daha üstüne çıkar mı ? Bw yetiyosa cekiyosun eet, 100/100 oldugu icin, kullanicilarinda cogunda iyi bw oldugu icin cekiyodum eeele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bende azureus un eski sürümlerinden biri var sürekli onu kullanıyorum yenisi vuze olmuş galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yenisi vuze de işte yeni versiyonlarla shu fake kullanılmıyor diye bliyorum ben. azureus'un 2 nokta bilmemkaç sürümü yiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yahu gene mi kaçırdım off kapanmış, üye olamadım yardım lütfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya resmen upload edemiyorum 5 güne kadar adam gibi ratio yap diyorlar, oysaki 10 gb indirdim bile ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 banlanana kadar fake upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Anubisath said: yenisi vuze de işte yeni versiyonlarla shu fake kullanılmıyor diye bliyorum ben. azureus'un 2 nokta bilmemkaç sürümü yiyor sadece azureus 2.5.0.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Behlul said: ya resmen upload edemiyorum 5 güne kadar adam gibi ratio yap diyorlar, oysaki 10 gb indirdim bile ühü Tek seferlik VIP alip ratio'nu duzelt. Ben oyle yapmistim. Bi 6-8 ay once VIP alip ( 3 ayligi 25 euro ) sonra sunucudan upload yapmistim 3-4 kere. Hala 0.6 civarinda ratio. Bir kac ay sonra bi kere daha alacagim, artik 3-4-5 bisey yaparim ratio'yu =P. Bu arada VIP alirsaniz ben duzeltivereyim ratio'nuzu geceleri sunucu ustunden. Harcayacagim trafik parasina anlasiriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya ben üye oldum ama torrent çekemiom. daha dorusu tracker bağlanamıo falan zart zurt. yeni üyelere böle bişi mi var belli bi süre yükleyemez falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kusra bakmayın konuyu hoplatıyorum, bir umutla konuya girenlerden özür dilerim:( Rapidden torrente gecis yaptım, torrentleech davetiyesi yollayabilecek olan varmıdır [email protected] mail adresine, yeni evde downloadsız kaldık. Ev hediyeniz olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yassah arkadaşım istemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yohyeeee kolaymı oyle TL davetiyesi kazanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 banlanana kadar fake ne yaw 2 senedir fakeliyorum bi numara olduğu yok sıkıntı yaşayan arkadaş varsa özelden mail atsın akşam eve gidince kullandığım versiyonu söyliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 torrentleech falan filan ne fark ediyor.sonuçta aynı filmler aynı müzikler aynı oyunlar heryere düşüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 1 seed bile olsa max hız dl heryere düşmeden önce buraya düşüyor ilk ps3 oyunları ve nice farklı kategori vip nizi hemen alın anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Anomen said: 1 seed bile olsa max hız dl heryere düşmeden önce buraya düşüyor ilk ps3 oyunları ve nice farklı kategori vip nizi hemen alın anacım TL hesabım vardı en son uyelik acıldıgında almıstım ancak rapide alıskın oldugumdan sanırım kullanmamaktan kapandı su an password isteme ekranında adresi kabul de etmiyor o account ucmustur:( Madcat said: yassah arkadaşım istemek Biliyorum, konu acmadan cevap yazarak deneyeyim dedim. Neticede bana davetiye atan kisi olursa, 32/16 baglantı var, acık brakıcam, seed edecem referansınızı kötü kullanmıcam :P Donation ile falan acc alınsa hic durmadan alırım da öyle bir opsiyon da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben öyle bişey demedim ama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar