adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Futbolda böylesi ne görüldü, ne de duyuldu. Liverpool ile Everton arasında oynanan gösteri maçında Liverpoollu Jamie Carragher kendi kalesine gol attı. Carragher, bir yardım vakfına para toplamak için kendisinin organize ettiği gösteri maçında ikinci yarıda Everton'ın kazandığı penaltıyı rakip futbolcudan önce davranarak kendi kalesine gol attı. 'TEK HAYALİMDİ' Tecrübeli futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Küçüklüğümden beri tek hayalim Liverpool'a gol atmaktı" demekle yetindi. http://video.milliyet.com.tr/Kendi-kalesine-penaltidan-gol-atti_1_43319.htm?auto=1 AHAHAHAHAHAHAHAH ulan kalkar kalkmaz bastım kahkahayı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 mantığı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Kaleci kurtarsa yılın faili olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Zaten yamulmuyosam bu adamın gol averajı -8 falan. Baya bi attı Liverpool'a gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Başarılı abi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 carreger abi yılların baltası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Carragher çok garip bir defans oyuncusu zaten sadfsda Adam bazen bildiğin kusursuz oynuyor, tek başına geçilmez duvar örüyor vs. ama bir bakıyorsun, yüzyılların eskitemediği balta-kazma karışımı birşey oluyor. Garip düşünceleri de var böyle, seviyorum ama ben bayağı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: kendisinin organize ettiği gösteri maçında top onunmuş abi.. dua etsinler topunu alıp gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 güzel atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 önceden çalışılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 neye penalti verdigini kimse gormemis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 aquila said: neye penalti verdigini kimse gormemis heralde.cidden lan :D:D orda adam kendi kendine takla atıyor ve hakem ona penaltımı veriyor anlamadım ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 aquila said: neye penalti verdigini kimse gormemis heralde. abni bende onu çözemedim neye penaltı verdi orda adam kendini atıyor :D penaltı çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 olm çalışılmış işte adam atlıyo penaltı veriyor. gösteri maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 arkadaşlar liverpool virali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 benim bildiğimde dolu golü var liverpool'a :p içten everton'lımı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Penaltının oluşumu daha şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dasaaa said: said: kendisinin organize ettiği gösteri maçında top onunmuş abi.. dua etsinler topunu alıp gitmemiş. ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahahahha iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar