harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 böyle şeyleri çok sevmem ama bu hoşuma gitti bu vesile ile herkese iyi bayramlar diliyorum mail said: Pers Sultanı iki adamı olüme mahkum etmis. Sultanın atını ne kadar sevdigini bilen mahkumlardan bir tanesi hayatını bağışlarsa bir yıl icinde ata uçmayı öğretebilecegini söylemis. Kendini dünyadaki tek uçan ata binerken hayal eden Sultan bunu kabul etmiş.. Diğer mahkum inanmayan gözlerle arkadaşına bakmış ve "Atların uçamadığını biliyorsun. Nasıl olup da böyle delice bir fikirle çıkabildin ortaya..? Yalnızca kaçınılmazı geciktiriyorsun o kadar." "Pek değil " demiş birinci mahkum. "Kendime dört özgürlük şansı veriyorum. Birincisi : Sultan bu yıl ölebilir. İkincisi :Ben ölebilirim. Üçüncüsü:At ölebilir... Dördüncüsü..." Belki ata uçmayı öğretebilirim..! " UMUTLARIMIZIN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE... HAYIRLI BAYRAMLAR
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 atları da vururlar. vursunlar atı karambole. kim vurduya gitsin hayvan.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bayramın mna koydular bu referandum nedeniyle...
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 az da siyaset yapalım, Tayyeap olsa o attan da düşerdi :O
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bayram topiğini bu halde görünce trollediğime pişman oldum içim cız etti. uplayayım bari de bi nebze telafisi olsun. İYİ BAYRAMLAR EVRİBADİ O/
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 büyüklerimi ellerinden öpüyor kücüklerimi gözlerinden izin veren bayanları heryerinden öpüyorum
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Beğendim.(ç)alıyorum. Herkeslere iyi bayramlar.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 saglıklı,mutlu,huzurlu bir bayram gecirmeniz dilegiyle
sesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Tenekeadam said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHA YAAA
Öne çıkan mesajlar