df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 dün gece ikinci kitap bitti. çok güzeldi. hemen bitmesin diye oathbringer a başlamayayım diyorum. edgedancer'ın olduğu arcanum unbounded içinde elantris ve mistborn hikayeleri de varmış. elantris, mistborn ve arcanum unbounded ı bitirene kadar bekleyeceğim =) hem biraz daha vakit geçer dördüncü kitaba yaklaşır.
fenris Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Warbreaker i da sikistir araya. A bu burdanmis diyosun.
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 warbreaker'ı da aldım. mistborn bitti. genel olarak dünya ve hikaye güzeldi ama bazı yerleri fazla uzatmış. 3 yerine 2 kitap daha akıcı olurmuş. stormlight serisi de biraz ağır gidiyo ama dünyası ve karakterleri çok daha iyi olduğu için mistborn gibi sıkmıyor. neyse oathbringer'e az kaldı. =) elantris, warbreaker ve arcanum unbounded. 1 aya biter heralde.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 (düzenlendi) nope cikmamis, ama ismi belli olmus https://www.amazon.com/gp/product/B0826NKZHR/ Şubat 10, 2020 Norak tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 (düzenlendi) Stormlight'i okumadim ama Sanderson biraz fazla abartilmis gibi geldi bana. Kitaplari nasil desem fazla duz gibi, diyaloglar baya basit (GRRM'e vs kiyasla) ve worldbuilding ilginc de olsa sanki cok gozune sokuluyor gibi geliyor. Ha neleri okudun dersen Elantris ve Mistborn 1-2. Ozellikle Elantris cok zayifti, Mistborn'da ise karakterler cok yavan geldi acikcasi. Daha once de konusmustuk sanirim Mormonlugunden gelen oturu olsa gerek daha cok young adult gibi geliyor bana kitaplar ama bilemedim. Stormlight klasman olarak cok cok daha iyi diyorsaniz okuyayim. Şubat 10, 2020 Sotto tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Elantris ilk kitabı, kötü ayrıca evet. Gittikçe düzeliyorlar. Kadın karakterleri de pek beceremiyordu başta, daha iyi şimdi. Stormlight hypelandığı kadar iyi diyemem, Malazan gibi hypeının karşılığını veremiyor, ama piyasanın en iyilerinden yine de. PS. 10 sene önce okuduğumda Elantris’i filan çok beğenmiştim. Olgunlukla birlikte ama Sanderson kitaplarının karakterleri daha çok sırıtmaya başladı. Yine de Stormlight serisi adam gibi kurgulanmış gerçek karakterlerle yazarın kusurlarını gidermiş. Okunur yani, öncekileri boşverebilirsin. Ama daha önce okunacak çok daha iyi seriler var. Git Memory, Sorrow & Thorn filan oku mesela önce. Prince of Nothing oku ya da.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Amazon da preorder 16 dolar 35 yerine şu anda
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 dördüncü kitap bitmiş. yazar twitter da çok aktif. yakında birden fazla bölüm yayınlayacakmış. kasıma kadar tekrar okuyayım hızlıca bari. ben sesli kitap alırım audible üyeliği ile. en uygun o oluyo genelde.
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 seslikitabı baya iyi. arabada filan çok güzel gidiyor.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Sanderson kendi sitesinde, instagramda ve twitterda surekli isin hangi oranda bittigini yayinlayan bir yazar zaten. Oathbringer cok iyiydi, 4. kitabi heyecanla bekliyorum. Sanirim birde novella patlatacak yil bitmeden gene rosharda gecen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 17 Kasım tarih. Cyberpunk'dan 2 gün önce. Kasım'ın sonu epey güzel geçecek.
zeper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Heyecanla bekliyorum, pre-orderi bugun vericem! 14 bolumu online yayinlandi gerci surd a(https://www.17thshard.com/news/shardcast/rhythm-of-previews-chapter-14-r637/) acaba baslasam mi dedim ama bekliycem sanirim:) Ben ilk mistborn ile basladim (1-6, ve ayriyetten ara kitaplar), inanilmaz begendim. Sonra Stormlight basladi ve bence gercekten de arada fark var Mistborn kesinlikle harika ama Stormlight'da baska bir sey var adini koyamadigim. Mistbornun evrenini cok seviyorum, sokaklari hayal etmeyi filan, ama Stormlighttaki karakterlere diyaloglara olaylarin akisina daha cok baglandim. Araya Warbreaker soktum. Ve cok yakin bir zamanda Elantris okudum. Spoiler Hoid'i tum bu evrenlerde gormek harikaydi! Elantris okurken biraz baydi baslarda, guzeldi ama Brandon'inin hikaye kurma ve anlatma biciminin ne kadar gelistigini gorebiliyorsun
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 ayrica DAWNSHARD diye bir novella var gecende cikan, kitaplarin arasini dolduruyor
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Dawnshardi sadece ebook olarak satiyorlar sanirim. Basilmis halleri gecenlerde yapilan bir kickstarterla satilmis sadece.
zeper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Ben Dawnshard'in yarisindayim, guzel gidiyor (3 ile 4 arasinda hos bir novella, bir cok seyi de hatirlatiyor). Ve evet sadece kindle versiyonu mevcut suan icin.
nyks Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 On 19.11.2020 at 16:19, zeper dedi ki: Ben Dawnshard'in yarisindayim, guzel gidiyor (3 ile 4 arasinda hos bir novella, bir cok seyi de hatirlatiyor). Ve evet sadece kindle versiyonu mevcut suan icin. Aaa bilmiyordum iyi oldu bakayım. 4. kitabın siparişini amazondan vereceğim servet değerinde resmen
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 (düzenlendi) audible credit ile önsipariş vermiştim. heyecanla bekliyordum ama inanılmaz yoğun dönemime geldi. 1 ay sonra anca başlayabilirim sanırım sposuz yorumları bekliyorum. Kasım 26, 2020 df tarafından düzenlendi
zeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Dawnshard guzeldi! her zaman oldugu bir karaktere yogunlasiyor ama yan karakterlerden bazilarini da daha derin yazmis tanima firsati veriyor (Bayiliyorum Brandon'inin bu tarzina). O karakterleri sanki gercek hayatta gorsem tanirmisim gibi, "evet bu kesinlikle falancanin soyleyebilecegi bir sey" hissini oyle guzel yaratiyor ki! Bir de Danwshard ile simdiye kadar Roshar da hic bahsedilmeyen bir mekanda geciyor, o da epey heyecanliydi. Evet epey pahalli... 5. kitap da 2-3 yildan asagi gelmez, o yuzden 4. ye suan baslasam mi, beklesem mi, gidim gidim mi okusam bilemedim.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Bitti Dawnshard & Rhythm of War. İyiydi baya ikisi de.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Rythm of War cok tutmadim ben. Oathbringer>Way of Kings>Rythm of War>Words of Radiance benim icin suanlik siralama. Dawnshard guzeldi ama.
Öne çıkan mesajlar