hunty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 555 kere bu hangi server, BG basligi acilmistir ama affiniza siginarak ben de aciyorum cunku aradim taradim tatmin olmadim. Cataclysm ile Battleground'lar on plana cikariliyor. Bu yuzden (Horde) yeni karakter acacagim server'in BG bekleme suresi az olmasi benim icin en onemlisi. 2. olarak REalm'in Alliance/Horde orani yakin olmali ki, BG ler dengeli olsun. Buldugum kadari ile Cyclone eu Battlegroup en iyisiymis. Bunlarda Serverlar: Shattered Hand Skullcrusher Spinebreaker Stormreaver Stormscale Bunlarin arasindan yada baska tavsiye edeceginiz Realm var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 zenedarda dun bi puga girdim 2 saat 15 dk icc25 ilk 11 boss heroic LK normal o neydi be :s noldumu sasirdim aerie peak mi ne ver -grammar naziler ususur simdi- oranin ally`si baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 syd said: zenedarda dun bi puga girdim 2 saat 15 dk icc25 ilk 11 boss heroic LK normal o neydi be :s noldumu sasirdim aerie peak mi ne ver -grammar naziler ususur simdi- oranin ally`si baya zevkli. Pug raid 11 boss hc lk normal 25 man enteresan ;bir oakdarda atmasyon geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bizim serverda horde kisminda o pug kadar is yapabilen 5 tane falan guild var,nasi bi pugmus bu arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ya serverın baş guildinin alt runına girdi şansa ya da gunshipte hc yi görünce diğerlerinde bakmadı hiç normal mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Himm....Bg,Pvp, BattleGroup? Spinebreaker sirf horde sanirim onu eleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 forstmane (vay ak ofışil pati gültün olduğu sörvır) da benzer başarılı puglar oluyor. bana o kadar imkansız gelmedi... sonuçta artık instancelar çok basit ve hc ile kasılan itemlar t9,5 değerinde. iyi pug oluyo mu diye araştırmak artık yanlış geliyor bana. çünkü bu oyunun asıl eğlenceli olduğu zaman gült ile raid yaptığın zamanlar. pugta tank da olsan healer da olsan top dps de olsan çok bayık. çünkü bi amaç yok?! vay ak de raid yapmıyo zaten :'( yalnız bırakın beni üzüldüm şindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 mardox said: forstmane (vay ak ofışil pati gültün olduğu sörvır) da benzer başarılı puglar oluyor. bana o kadar imkansız gelmedi... sonuçta artık instancelar çok basit ve hc ile kasılan itemlar t9,5 değerinde. iyi pug oluyo mu diye araştırmak artık yanlış geliyor bana. çünkü bu oyunun asıl eğlenceli olduğu zaman gült ile raid yaptığın zamanlar. pugta tank da olsan healer da olsan top dps de olsan çok bayık. çünkü bi amaç yok?! vay ak de raid yapmıyo zaten :'( yalnız bırakın beni üzüldüm şindi. o dediğin puglar 15-20 tane security (dünya 36.sı) alt charı ile yapılan raidler. 11/12 HC pugla (birbirini tanımayan) imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Security ally, vay ak horde tarafında bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 catada oyun biraz zorlaşıyor gibi betada, puglar belki yalan olabilir. keza guild levelling tarzı bir sistem de geliyor. çok güvenmeyin pug'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ölsün zaten puglar yetti scrubların kendini adam sanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Sparkcaster said: ölsün zaten puglar yetti scrubların kendini adam sanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Stormscale da sirf horde. Ally cok az kaldi serverda. Ally'da pug desen 4/12 ICC bulmak icin bile gunlerce yirtiniyosun. Haftada 1-2 WG kazanirsa kazaniyo ally oda gecenin bi yarisi oluyo. Yazdigin realmlar arasinda en dengelisi Stormreaver gibi ama yanlis hatirlamiyorsam Greekreaver diye geciyodu orasida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ozele gelin armory linki atayim ach bakin inanmiyorsaniz ha tabiki de birbirini taniyor herkes tbc vanilladan bu yana onde gelen guildlerin alt charlari. 6.6k gsli adamlar bile var ben 6.07k gs ile en ezik adamdim. 2. dps 6250lerdeydi benden sonraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 BloodBane said: Stormscale da sirf horde. Ally cok az kaldi serverda. Ally'da pug desen 4/12 ICC bulmak icin bile gunlerce yirtiniyosun. Haftada 1-2 WG kazanirsa kazaniyo ally oda gecenin bi yarisi oluyo. Yazdigin realmlar arasinda en dengelisi Stormreaver gibi ama yanlis hatirlamiyorsam Greekreaver diye geciyodu orasida. Bende 10 gun trial alip Stormreaver'da karakter acmistim. Ork acip ogrimmar'a kostum. Kapinin onunde Duel yapanlar var mi diye. Ve ogrimar kapilari oldukca kalabalikti. Ancak Greekreaver olayi gercek sanirim. Herkes birbiriyle anlamadigim bir dilde konusuyordu. Ispanyol server'i mi burasi diye dusunmustum. Shattered Hand Skullcrusher Kaldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 @trias tabii ki sağlam bi gült runı olabilir hc icc. ama mümkün değil diyenlere istinaden dedim, trade kanalında "lfm hc 11 boss down, lk left" diye adam arıyan puglar'ı görüyoz. pug belki daha ufak raidler için hala iyi bi seçenek olabilir ama gült progress tek eğlence wowda :D o yüzden hunty bence server'ı pug'u bg'yi boşver onun yerine kafana uyan bi gült bul, onların mekana transfer ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Cyclone dayım ben. Terenas - EU WG hep ally de, ben de allyim. BG zor tabi, ruh hastası tiplerin hepsi Cycloneda. Ally oynayacam WG ben de olsun diosan Terenasa geliceksin mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben stormscale'de horde kasıyorum varsa yeni lvl'licek arkadas beraber go larız (warrior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 var mi son karar pvp agirlikli server icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Cataclysm daha gelmediginden ben daha baslamadim. Ek bilgi olarak. EURO France: Paris Battlegroups= Blackout, Reckoning, Nightfall, Bloodlust and Ruin. Germany: Frankfurt Battlegroups= Rampage, Cyclone. Server location'larini buldum. Almanya, Fransa'dan her turlu iyidir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Aslında fransa dövüyor diye biliyorum ama ttnet sağolsun. Sürekli kabloları vs gidiyor. Sürekli sorunları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 almanya serverinda 60ms raid yapiorum duz adsl le. fransada 150 ms falan oluo min 100 gördüm simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Cataclysmden sonra bu serverlar ile ilgili verilen istatistiklerin hepsinin değişebileceğini de göz önünde bulundurun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=231&factionid=-1&minlevel=80&maxlevel=80&servertypeid=2 skullcrusher iyi gibi , horde - alliance ratio 1 e 1 ve de saniyorum ki pvp siralari cok kisadir. Peki bu server da olgun bir turk olusumu var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Yeni paket ile Dungeon Search olayi sadece serverinda degil Tum Battle Group icinde olacakmis. Anladigim kadariyla. Yani iyi bir battle group sadece pvp icin degil pve icinde gerekli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar