nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yok sokmuş aslında da, biz öyle anlıyoruz, o bizim anladığımız şekilde bişey demek istemedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yahu adam telefonu "herkese hayırlı akşamlar, başbakanım size de hayırlı akşamlar" diye açıp "hayırlısıyla" diyerek kapatıyor, arada da lafı gediğine koyuyor işte sizden öğrendik diyerek, nesi laf sokmak değil :) hani bunlardan sırf bi tanesi olsa tesadüf der geçersin de, adamın başlangıcı sonu hayırla gidiyor, ortaya da laf ediyor daha ne olsun, yanlış anlaşılcak yanı mı kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Arda 100 yıl düşünse bunu bulamaz rew emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kendisinin bulmasına gerek yok ki bir yerden görmüştür. levent kırca stili "hayırlı olsun" falan muhabbetleri çok döndü etrafa, üstüne "hayırlı ramazanlar" yazıları falan toplatıldı camilerden oradan görmüş ben de yapayım demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bence de onu düşünmedi arda. sanmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi arda da hakan şükür ve emre ekolünden sen neden bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben de öyle biliyodum da hani bu kadar potu üstelik de ülke başbakanına karşı ardarda kırması için bayağı ebleh olması lazım adamın o daha düşük ihtimal gibi geldi. bi de sinem olsun eski kız arkadaşıyla fotoları falan olsun hani emreye hakana göre daha modern daha umursamaz bir tavır çiziyor arda, sırf onlara yaranmak için öyle gözüküyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 fazla kaşınmış ama, laf sokmakla işini köreltir bi. başbakan da anlayıp anlamaza vuruyo niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bi yerler vurdurarak ne lan sadfsadf. arda da bildigin hinzir veled, dusunemez filan diye bisey yok, sanki gunluk muhabbetiniz var ardayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 konuyu anlamamışın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 arda, emre hakan şükür gibi fethullahçımı bilmiyorum ama fethullahçı acun ile kanki olduğu malum. işliyordur mutlaka ardayı. eğer iktidar değişmezde böyle olması doğal. mesela okan buruk sadece fethullahçı olduğu için ibb de 3 yıl yatarak triyonlanları götürdü bizim vergilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Arda ya konuşmasını hiç bilmiyor ya da özellikle kasmış hayırlısıyla yı kullanmak için. Çünkü çok alaksız o son söylediği sizden öğreniyoruz lafı :D http://forum.paticik.com/thumbnails/01e/fd7/64f/fde/f55/538/268/eab/4ec/115/d2_450xNULL.gif ahuahua bu da süepr ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ardadan cacık olmaz . pot kırdı bilerek söylemedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 herkes arda'nın irl kankasıymış burda, ne demek istediğini şıp diye anlamışlar. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sen sadece kankalarının sözlerini mi anlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 arda benim kankim beyler.geçen gün konuştuk ettik.rew haklı. dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 arda benim teyzem diyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar