Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AŞÖ: Türkiye - Belçika 07.09.2010 saat 21.00

oldun

Öne çıkan mesajlar

yahu adam telefonu "herkese hayırlı akşamlar, başbakanım size de hayırlı akşamlar" diye açıp "hayırlısıyla" diyerek kapatıyor, arada da lafı gediğine koyuyor işte sizden öğrendik diyerek, nesi laf sokmak değil :)

hani bunlardan sırf bi tanesi olsa tesadüf der geçersin de, adamın başlangıcı sonu hayırla gidiyor, ortaya da laf ediyor daha ne olsun, yanlış anlaşılcak yanı mı kalmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de öyle biliyodum da hani bu kadar potu üstelik de ülke başbakanına karşı ardarda kırması için bayağı ebleh olması lazım adamın o daha düşük ihtimal gibi geldi.

bi de sinem olsun eski kız arkadaşıyla fotoları falan olsun hani emreye hakana göre daha modern daha umursamaz bir tavır çiziyor arda, sırf onlara yaranmak için öyle gözüküyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

arda, emre hakan şükür gibi fethullahçımı bilmiyorum ama fethullahçı acun ile kanki olduğu malum. işliyordur mutlaka ardayı.

eğer iktidar değişmezde böyle olması doğal. mesela okan buruk sadece fethullahçı olduğu için ibb de 3 yıl yatarak triyonlanları götürdü bizim vergilerle.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda ya konuşmasını hiç bilmiyor ya da özellikle kasmış hayırlısıyla yı kullanmak için. Çünkü çok alaksız o son söylediği sizden öğreniyoruz lafı :D

http://forum.paticik.com/thumbnails/01e/fd7/64f/fde/f55/538/268/eab/4ec/115/d2_450xNULL.gif

ahuahua bu da süepr ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...