Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, oğlu Kaan’ın 15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’ndaki yemin töreni için Amasya’ya geldi. Burada gazetecilerin KPSS ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı’ndaki (YGS) kopya iddialarıyla ilgili sorularını yanıtlayan Özcan şunları söyledi: “Soruşturma devam etmektedir. ÖSYM çok uzun zamandan beri pek bir şey yapılmadan devam eden bir kurum. Bu bize iyi bir fırsat diye düşünüyorum. ÖSYM’nin yapısını yeniden ele alıp ona yeni bir şekil vermek için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah soruşturmanın bittiği zamana denk gelecek şekilde biz de bu tür fikir çalışmalarını bitiririz. ÖSYM sadece akademik sınavlara bakabilir.” süper yea, satırarasından oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 el altından kontrol mekanizmasını da değiştirip kendilerine yatkın hale getirmeye çalışıyorlar gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Gelmesin çünkü öyle olacak zaten. Asıl olay eğitim sektöründe bitiyor, sektör diyorum çünkü sorunun kendisi eğitimin bir sektör haline gelmesinden kaynaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 korkarım sbsdede böyle yapar veletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu sene ygs-lys sınavlarında hile yapmasınlar çok fena şeyler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sercio678 said: korkarım sbsdede böyle yapar veletler Crysis said: bu sene ygs-lys sınavlarında hile yapmasınlar çok fena şeyler olur bu sınavlar ne be kısaltılmıs kufur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 said: ÖSYM çok uzun zamandan beri pek bir şey yapılmadan devam eden bir kurum Abi resmen angutluğun mührünü basmışlar anlına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 KPSS iptal edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ShadowFax said: KPSS iptal edilmiş. ntvmsnbc said: SON DAKİKA... KPSS'DE EĞİTİM BİLİMLERİ SINAVI İPTAL EDİLDİ, SINAV YENİLENECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bu ösym kadar aşağılık bir kurum daha yok arkadaş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 cacodemon said: ShadowFax said: KPSS iptal edilmiş. ntvmsnbc said: SON DAKİKA... KPSS'DE EĞİTİM BİLİMLERİ SINAVI İPTAL EDİLDİ, SINAV YENİLENECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ///edit: yanlış topiğe atmışım ya, KPSS topiği arıyodum ben^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar