Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Büyük ihtimalle gelmiş geçmiş en iyi Türk grubu olan Asia Minor'ü duymamış olan bazı gençler vardır aramızda diyip konusunu açtım. Buyrun bu da bir vidyosu: http://www.youtube.com/watch?v=rl2LRrgUFdc Dinleyin. Eğer ortalıkta dolaşan albümeri yok, telif hakkı hangi firmada belli değil derseniz yüklerim de bir yere sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Fena değil ama öyle çok beğenmedim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu albüm 81'de çıkmış, unutmuşum yazmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Sen GERGE olduğun için bir şans daha verdim, northern lights'ı dinledim ve baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 rupta flüt, gitar ve bas çalan eril tekeli, 1980 yılında "l'epistmologie anti-methodologique de paul feyerabend" adında bir makale yayınlamış ve şu an adana'da çiftçilik yapıyor gözükmektedir. halen paralel adında bir progresif rock grubunda müzik yapmaya devam ettiğini öğrendik. bir kaç hafta önce tarihi adana kız lisesi'nde müthiş bir konser vermişler. bu grup da asia minor'u oldukça andırıyor, daha da camel'laşmışlar sanki, modern de bir tınısı var. umarım devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FViK9GM-ymI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu sarki iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Albüm hiçbir yerde satılmıyor. Buyrun: http://www.wuala.com/GERGE/Music/Asia%20Minor/Asia%20Minor%20-%20Between%20Flesh%20and%20Divine/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Teşekkürler, GERGE. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hos ama en iyi turk grubu zor mogollar seven insanim ben bu arada en taninmis turk grubu cenotaph ida bos gecmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi en iyi deme lütfen bundan çook iyi amatör gruplar var Türkiye'de. mesela Subterranean Yearbook Kidoldukça ba$arılı ve d.i.y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 tık tıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 mis gibi camel kokuyor adamlarin sarkilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ilk şarkıda vegas ta bi kumarhane soymuş elimde çantalar ağzımda sigara takım elbisemle swat arabasına biniyomuş hissi aldım. (oceanin sayıları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bir kere baslar güzel. Çok güzelmiş cidden, saol GERGE. Hayatıma bir grup dolusu insan daha girmiş oldu. Ama grup biraz Jethro Tull'dan etkilenmiş gibime geldi. Hatta ilk şarkılarındaki flüt solosu tarzı şey, bariz For a thousand mothers flüt solosuna çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ydW6D_NLfvc ya mogollar demisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 bugün bütün gün boyunca bunları dinledim ve mükemmelmiş cidden. hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar