Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Untitled Telltale Game denen bir video çıkmıştı geçen hafta: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-poker-night/703720 bahsedilen oyun Poker oyunuymuş. Fall 2010'da çıkıyormuş. http://store.steampowered.com/app/31280/ Heavy, Strong Bad, Max olması güzel olmuş, komik bir atmosfer yaratıcak. Tycho yerine Monkey Island'den bir karakter daha ahenkli olabilirdi ama idare ederiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 meh single varmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 telltale'in vardı zaten bi tane poker oyunu, ayrıca poker oyunu yapıyosan online yap bari. başarısız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 geç de olsa çıktı oyun. bu arada poker nasıl oynanır? hiç bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 singleyse kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Oyunu alıp TF2 itemlarını unlockladım(alma sebebimde buydu zaten) oyunu normalde oynadım zor falan değildi, sadece single playerı var o açıdan çok hoş olmamış zaten poker yerine karakterleri ön planda tutmaya çalışmışlar. TF 2 itemları achivementa baktığı için heavynin poker visoru dışında oyunu istediğiniz zaman alıp itemları toplayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tf2cilerden iyi para kırmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha sırf sp mi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi direk tf2'den faydalanıp oyun satmak ya. "helal lan ne güzel firmalar, tam oyuncu dostu" diye diye nazar değdirdik, içine sıçtılar, sıvadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aslında bunu addon olarak tf2'ye yedireceklerdi, yanda ufak pencerede sunucudakilerle poker atacaktın falan 2-3 el. fantastik oldu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 back to the future a kaynak mı yaratıyorlar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Silphatos said: aslında bunu addon olarak tf2'ye yedireceklerdi, yanda ufak pencerede sunucudakilerle poker atacaktın falan 2-3 el. fantastik oldu evet of imba olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sp olmasinin mantigini hala anlamadim ben, poker oyunu yapion ama sp, hani rocket surgery de istemiyor sunu mp seklinde yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bana yaz deseler yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yok lan dusundum de yazamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 senko said: sp olmasinin mantigini hala anlamadim ben, poker oyunu yapion ama sp, hani rocket surgery de istemiyor sunu mp seklinde yazmak. huh? rocket science? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 mp olmamasının sebebi sanırım kimsenin pikseline poker oynayacak kadar salak olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 biri arkadaşa internet rehberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 mokoko said: senko said: sp olmasinin mantigini hala anlamadim ben, poker oyunu yapion ama sp, hani rocket surgery de istemiyor sunu mp seklinde yazmak. huh? rocket science? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ahahaha guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 <3 max! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 oyunu bilmediğim halde üttüm bebeleri, dfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 source sdk ile oyun yapmak çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar