Joker_Smiley Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: UrZa, 04 May 2003 00:23 tarihinde demiş ki: joker komiksin. Küfür ss lerin hala elimde. Komik olanın kim olduğu orada daha güzel görülüyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Urza bosver dostum tartismaya bile gerek yok. Burada herkes kimin ne oldugunu bilir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Evet burada kimin ne olduğu bilindiğinden dolayı dod bölümünü ben hazırlıyorum. Başka bir derdiniz varsa özelden konuşalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bende diyodum bu kutsal gorevi hangi üstün kişilik yapıo diye..[hline]Collin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Joker_Smiley, 04 May 2003 18:11 tarihinde demiş ki: Evet burada kimin ne olduğu bilindiğinden dolayı dod bölümünü ben hazırlıyorum. Başka bir derdiniz varsa özelden konuşalım lütfen. Yorumsuz. Gereksiz. Faydasız. Amaçsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 öle demeyin paticigide joker duzenledi[hline]Collin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 urza ne zaman editör oldun sen Allah Allah[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Urza yaklasik 5-6 aydir editör Praw.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 praw mu düzenlio bu yeni hl tadındaki oyunların hepsinin şeysini ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ohoo bişeyi yapacaksan tam yapalım ama kedi hiç bahsetmedi sizden?[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Kedi sana söylemeyi unuttuysa garip dogrusu. DoD projesi nerdeyse 6 aydir fln var. Hatta bir sürü doküman hazirlandi su ana dek. Sadece üni falan durumlarindan dolayi bir ara askida kaldi su anda tekrar baslandi kalinan yerden. Aslinda site bitirildi sayilir. Yani acmamiz an meselesi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Pardon ben bunamaya basladim sanirim :) DoD projesine ilk basladigimizda staff forumuna postalanan ilk entrynin tarihi su. 09 July 2002 05:08 Nerdeyse 1 sene olmus baslayali eheh :) Hatta o zamanlar burada kolayoyun forumlari fln vardi. Eh eski günler :) Diyecegim sevgili prawler, DoD projesi hep vardi su anda da bitirildi sayilir. Sayfalarca yazi yazildi, kararlar alindi edildi. Sitenin cup diye acilmamasinin sebebi uzun zaman da alsa güzel ve yeterli bir seyler yapabilme kaygisinda olmamiz. Aslinda sürpriz yapmayi planliyoduk siteyi actigimizda ama is patladi artik :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lol...[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiith-sa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lem dod mu tattısıyonuz buralarda:P bensiz hemde:PPPPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 WKII.. hoşgeldin anılarım depreşti seni görünce[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ooh kiith-sa kardesim de gelmis artik :) Burasi cok renklenecek. Hosgeldin dostum...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 adamım renklenmesi çok güzel olacakda siz hala birbirinizi yemekle meşgulsünüz,birbibirimize nasıl laf atsak diye uğrasıyorsunuz... bu lafım sadece sana değil yanlış anlama herkez kendini biliyor (Rhcp) said: Wolfshade, 06 May 2003 16:29 tarihinde demiş ki: ooh kiith-sa kardesim de gelmis artik :) Burasi cok renklenecek. Hosgeldin dostum...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ya zaten kiith-sa benim komutanımdır :P ona demişsiniz demiyorum zaten genel olarak söyledim ben onu... ve sadace wolfa değil herkeze said: Silthanas, 07 May 2003 18:21 tarihinde demiş ki: Dely , kiith i gercekten severiz ki =) yani kinayeli bir tumce deildi wolf un kurdugu..[hline]The Eshreff... [hline]don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Rhpc o kimki ? ya dedimya hele bi çoğunluk yüklesin öyle (asıl sebebi biraz işlerimiz var bugünlerde...)bu hafta halolur ama... said: Silthanas, 07 May 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Rhpc bu arada ne zaman 1.0 a geciyosunuz? derman kalmadi walla =)[hline]The Eshreff... [hline]don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 1.0 a geçilince biri bana icq mesajı atsın eheuu bitiyor downloadum :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiith-sa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ehuhu sevilmek güzel bise bende hepiniz seviyorum cocuklar:PP aranızdayım tabi urda bunda nsonra:PP kendinize ii bakın şimdilik uniyi bitittiomda 20 güne işler sıkışık bu aralar gelicem ama bomba gibin:PP [WKII]Col.Kiith-Sa[OwP] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar