Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Harika iice yayılıyoruz demek :) tebrikler...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Türk serverı nereler kaldı ? bayadır oynamadım netten son versiyon hala 3.1 mi ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 benim gibi sizlerdemi dodculardansiniz yoksa buna olesine mi tebrik attiniz ehu :) bu arada tebrikler sonunda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ben Dod,tfc ve bf1942 oynadım sadece...Counterci deilim, çokda ii oynamıyorum ama bf1942 de uçak kullanmak paraşütle atlamak çok zevkli ;D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hic beceremiom o ucak kullanmakla atlamayi ehu :) ama dod u seviyorum ben guzel oyun be[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ölüm Müfrezesi 'nden hala netten aktif olarak oynayan kaldı mı ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Dod'un son sürümü 3.1. ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyondergames/halflife/modifications/dayofdefeat/patces/win32/dod/dod_v31.exe adresinden temin edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hangi serverda oynuosun tüccar efendi ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiNNErS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 war war olmazmı... said: arcane, 26 April 2003 16:48 tarihinde demiş ki: Ölüm Müfrezesi 'nden hala netten aktif olarak oynayan kaldı mı ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 lik çalışmıyor joker[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Spinners sen kimsin ben seni hatırlamıorum ki ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 aaanaa joker gelmis gusel servger acilmis filan da oyniyaqn yoktur ki ya gitti millet battlefield oooo ucak kullanıyosun die :( *!Battlefield'ı sevmemektedir*[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Battlefield ile DoD çok farklı oyunlar.Bunları kıyaslamak bile çok saçma bence. Ayrıca geçen mesajda ftp adresi verdiğimden link çıkmamış.Düzeltiyorum onu. Dod 3.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 snn her turlu oyun serverı açtı bi dod serverı açmadı kapandı gitti ona yanıyorum ben adam gibi dod oynayamıyoruz[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 buara da nik [WKII]Collin[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 collin raistlinn mi ne vardı o değilmiydi ? yoksa o sen misin ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 oo colini ben de hatırlıorum eskiden.. :) pvt. hede gibi bi sistemleri weardı klanlarının :p ben de girmiştim öyle bi klana da 2 ay gidince bilgisayar unuttum gitti.. ah ah. nerde oynıyım server gösterin eheh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 dod.kolayoyun.com Geceleri gelirsiniz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 eski bi kaç lamer vardı umarım yokturlar.. gelmeyi düşünüyorum bi ara[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiNNErS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 beni hatırlamana gerek yok zaten sen sordun ben cevap verdim o kadar... said: arcane, 26 April 2003 22:55 tarihinde demiş ki: Spinners sen kimsin ben seni hatırlamıorum ki ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ehhe sly evet eskiden pvp idim biz hala oynuyoruz dod.kolayoyun a yada dod1.agszone orda bulursunuz bizi[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ben gecen hafta oynadim WKII`den bir cok arkadas kolayoyun serverindaydi. Güzel oyun oldu benim ping de iyiydi. Ayrica su anda serverin admini de [WKII]RHCP :) O yüzden güzel bir atmosfer var.[hline]Yok lem imza fln...De get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiNNErS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 eywallah.. said: Wolfshade, 02 May 2003 00:35 tarihinde demiş ki:Ayrica su anda serverin admini de [WKII]RHCP :) O yüzden güzel bir atmosfer var.[hline]Yok lem imza fln...De get! [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Işte bir dod efsanesi Her gün benim gibi 20 kişiyi Won-net ten banlayan United Admin Wolfshade ahah salla [Bu mesaj Joker_Smiley tarafından 02 May 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ben de sizin klandaydım şimdi hatırladım da oynamıorum çok uzun zamandır çekerim 1 haftaya.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar