KosPer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Şimdi öncelikle en geç aralık 2010'a kadar arabayı almış olacağım.Fiyat sınırım max. 40.000-42.000 TL.aklımda bazı modeller var sizlerinde görüşüne sunmak istedim: 2007-2008 audi a3 2006-2008 mini cooper 0 km opel astra hb classic 2006-2007 bmw 1.16i şimdi elbette 0 km almak isterim ama fiyat aralığım bu olunca ve almak istediğim araba tipide bunlar olunca 2. ele yöneldim.görüşlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 cooper s olmuyor mu o fiyatlara a3 derim ben.1 kasayı geç cooper da s değilse geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-astra-17-000km-2009-astra-enjoy-1-3-cdti-90bg-hasarsiz-boyasiz-30821727/detay Bu tip bi 2009 astra kullandım çok çok rahat araba.Ne yakar eder bilmiyorum ama hakkatten kullanımı çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Eğer ki 0 düşünmüyorsan Volvo S40 dizel al derim, az yakar konforlu arabadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 okul ne. ona göre de eve ykaın uzaklık km falan. astra hb classic mi? geç direk bmw 1 de geç. belki 120d, o da motoru guzel diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 benim de fiyat aralığım o kadadardı. Sıfır almaya karar verdim kafam rahat olsun diye. Civic, bravo, leon, ibiza fr arasında kaldım, leonla anlaştım gibi. Üstüne para da kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 cooper = kız arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 üniversiteli genç olarak volvo s40 kullanmak istemem. aile babası mıyım nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 volvo artık sipariş yetiştiremiyor. çok deli sattı o modelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 barnacle said: cooper = kız arabası Sen hiç ışıklarda Mini S' in Bmw nin eline verişini görmedin sanırım kalkışta =) ayrıca hiç de kız arabası değil!1!!1 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 mazda hb 2. el temizi 5-6 milyara bulursun mini ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kiz arabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben de seninle aynı durumdaym 0 polo alicam büyük ihtimalle 38 e fln gayet guzel bulunuyo. boyut tarz acısından tam ögrenci arabası bana sorarsan ama kişiden kişiye degişir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi poloya o para verilmez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 0 araba düsünüyorum ve bütçe 30-40 arası. ya corsa ya polo düsünüyorum. polonun tipi daha cok hosuma gidiyo. sen yerimde olsan hangi arabayı düsünürdün? fikirlere acıgım (bu arada konunu harraslamış olmayayım da =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi bende polo düşünüyordum.ama poloya bide 2011 kasasına zam gelmiş 41 milyar falan olmuş.yani o arabayada vw falan tamam ama 42 milyar verilmez.ben vermem şahsen.muhtemelen a3 düşünüyorum şimdilik. 1.6 5 kapılı ful paketler şöle 2007 falan 40 milyara falan temiz arabalar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 r53 cooper s hem özgün hem performanslı. gerisini salla. r56 cooper s r53 cooper s r56 cooper s Bu fiyatlara düz r56 veya otomatik r53 rahatlıkla bulunur. Benzin parasını çok dert etmeyeceksen ( şehir için 10 - 11 lt / 100km ) ve arabaya genelde max 2 kişi bineceksen al derim. Mini bakımı çok pahalı degildir ön ve arka balataları 300 350 liraya özel serviste deiştirebilirsin. r56' da kronik olarak bagaj tutamacının bozulması haricinde ne bir şey yaşadım ne de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 polo-corsa tercihine bir de fiestayı deneyin demek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bir de şuna bak. ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Selam, Abi Opel nedir ya! Aşırı dandikler. Bir arkadaşda vardı, ayakkabısını bağlamak için azıcık tampondan destek alayım dedi, tampon yamuldu; salla onu sen :P A3 için de 1.6 pek mantıklı değil. En azından 1.6FSI falan olsun. Üstteki arkadaşın önerdiği araç da sempatik duruyor, piyasasını bilemem. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 audi a3 ama arka camında "yeditepe university" çıkartması olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://www.puntoevo.com.tr/ fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 o değil de öğrenci adamın 40bin lik arabası olur mu? öğrenci dediğin ikinci el max 25bin lik araba kullanır.. öyle öğrenci olmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yannız fiat diyip geçmeyin iç tasarımı 30 binlik araba için fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Vorsteiner GTRS3 al bence hem mini'lerde eline fln veremez isiklarda... boyle ogrencilige canim feda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar