Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 said: herkez: abi helikopter imba kullanmayın bok ediyo oyunu xunn: biliyorum ama sakalım yok dolayısıyla sadece dengesiz seyleri kullanarak haddinden büyük egomu destekliyebiliyorum.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 screwy Spidee Custodem Holy Griswold xunn Cuce elesso +1 Sparkcaster(satmazsa) Babacum Lancelion Kermit madcow Masakari Cthulhu Saeros MADBOY Aiko ve yandasları banshee ? Suana kadar saydıklarım bunlar hadi aslanlar hızlı orgnaizasyon 25 eylulde yapalım.. Biraz telefon trafigi optum hepinizi =)) gelemiycekler lutfen belirtsin burdan got gibi kalmayalım gene aa 47 kisi gelcem demistim ama 15 kisiyiz die
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aa sc2'de lan seçeneği yok mu HSDHF o zaman fakirler olarak başka bi oyun oynarız
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben sana veririm acc yi oynarsın fakir
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Cuce said: said: herkez: abi helikopter imba kullanmayın bok ediyo oyunu xunn: biliyorum ama sakalım yok dolayısıyla sadece dengesiz seyleri kullanarak haddinden büyük egomu destekliyebiliyorum. Bazooka kullanın. Less QQ moar pewpew.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 serhat catadan önce ulduar hm boostlarsan satmam <3 o değilde satarım yine heralde, sağlık sorunları bu sefer :(
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 25 Eylul'de arkadasimin dogum gununde olacagim, ama oradan cikinca gelebilirim alirlarsa iceri o saatten sonra.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sparkcaster said: serhat catadan önce ulduar hm boostlarsan satmam <3 o değilde satarım yine heralde, sağlık sorunları bu sefer :(acc kapalı yoksa girerdim simdiye :P.. hea bi de biz satıyoduk o achileri :P eger gercekten boost run olsun diyosan arkadaslara soyluyum satsınlar :P cumartesi olur mu olmaz mı sorumuz degil suan cok erteledik gelemiycekler warsa listede haber versin ona gore bakalım cunku suan 20 kisiyiz.. tabi yeni gelcekler de olabilir GELIN LAN yani kısaca olay bu dur..
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Abi arkadaslarla Echo Isles'da oturup icecegiz iste, niye yuzume vuruyorsun ki :/
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Pazartesi okul açılıyor; yeni kitaplar, defterler, farklı heyecan, yeni arkadaşlar, saç kesimi, yeni kıyafetler, ayakkabı boyama işi, gömlek ve pantolon ütüsü, yeni kalemler ve yeni kalemlik, çanta kontrol, banyo.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Adamın hayat planı saç baş kıyafet tarz.
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Gelenler listesindeki o soru işaretini orda durmasın screwy.Ordayım bi aksaklık çıkmazsa(aksaklık: kıl patron)
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 screwy Spidee Custodem Holy Griswold xunn Cuce elesso +1 Sparkcaster(satmazsa) Babacum Lancelion Kermit madcow Masakari Cthulhu Saeros MADBOY Aiko ve yandasları banshee ferrero.. boyle de ayrı yazarım us bas falan ne! halen gelmiyorum diyen olmadı ferreronun cevabını kabul etmiyoruz geliyomus
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ya aslında geliyorum fakat bu cumartesi Critical Mass'de var. Bu nedenden ötürü geç katılacağım. 9 ekim olsaydı da kıçımı yaya yaya saat 7 de gelip en merkezi bilgisayarı kapsaydım. Fizan'daki bilgisayara oturup epic muhabbetleri kaçırmak istemiyorum !
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sizi gunesle beraber sosyal hayatınız war diye ayrı bi koseye alırız
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sen kesib geliyorsun gökhan. Kesin böyle bıcak zoru.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 kaçta nerde buluşucaz şimdiden söyleyin de cahil izmirlileri sokak arasında kıstırmasınlar
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Ben de geç katılacağım gibi gözüküyor, gece sizinle olurum yavrular.
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bu cumartesi ise yokum bye.
Öne çıkan mesajlar