wolfblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 mmorpg oyunlar listesi 1-Knight Online 2-SilkRoad Online 3-Hero Online 4-Legend Of Ares 5-Ran Online 6-Space Cowboy Online 7-Flyff Online 8-Kal Online 9-ragnarok online 10-gunz online 11-world of warcraft 12-guild wars 13-ferantus online 14-ultima online 15-line age 2 16-wolfenstein enemy territory 17-cabal online 18-WarRock 19-Risk Your Life 2 20-Enemy Territory Online 21-Rakion Online 22-Last Chaos Online 23-Ferentus Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ragnarok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 troll müsün eve-online yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.dailymotion.com/video/x1gy35_gunz-online_videogames ama bu otistik oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 oha çift mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Liste şaka sandım sonra gw uo lineage gördüm oyum ko ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 wolfenstein enemy territory, mmorpg? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 metin2 olmadığı için kınayta verdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hangi tarihten gelion sen arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ahha bu nasıl bir liste çağ dışı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 istanbul kıyamet vakti olmadığı için oyumu ko'ya verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 En keyif aldığım WOW ama serbestliği olsun,ekonomisi olsun, pvp si olsun, yaşayan dünyası olsun kısaca MMORPG yi en iyi tanımlayan oyun hangisi derseniz EVE-online derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Oha Daoc konmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bakmadan 13ü işaretledim ultima online 14müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Law said: En keyif aldığım WOW ama serbestliği olsun,ekonomisi olsun, pvp si olsun, yaşayan dünyası olsun kısaca MMORPG yi en iyi tanımlayan oyun hangisi derseniz EVE-online derim. abi eve online ı hiç oynamadım o konudalarda ultima kadar iyi mi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Crysis said: Law said: En keyif aldığım WOW ama serbestliği olsun,ekonomisi olsun, pvp si olsun, yaşayan dünyası olsun kısaca MMORPG yi en iyi tanımlayan oyun hangisi derseniz EVE-online derim. abi eve online ı hiç oynamadım o konudalarda ultima kadar iyi mi gerçekten eve ultima onlinenin sadece pyramid uosu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yane hiçbirşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 rasgele verdim oyumuda.isimleri ankete sığmadımı ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 eve regular adamın oynayabileceği bi oyun değil pek ya. Kafanın fazla çalışması lazım o oyunda. Geniş görmek lazım bide. Sapık sapık ekonomik taktikler dönüyor ağzın açık bakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Chemical said: troll müsün eve-online yok birçok mmorpg olmayan oyun konmuş, eve online, dark age of camelot, anarchy online, age of conan, star wars galaxies, everquest gibi esaslı mmorpg'lar yok. sanırım troll maksadıyla açılmış, knight online diycem ben de. Satandist said: eve ultima onlinenin sadece pyramid uosu olabilir yazdığını çözebilsek bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi ekonomide ultimayı dövmek zor yani güç-özgüven ve tecrübe ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tibia neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Knight Online genel muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Gunzda butterfly yapcam diye çok klavye kırmışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bone said: Chemical said: troll müsün eve-online yok birçok mmorpg olmayan oyun konmuş, eve online, dark age of camelot, anarchy online, age of conan, star wars galaxies, everquest gibi esaslı mmorpg'lar yok. sanırım troll maksadıyla açılmış, knight online diycem ben de. WoW bile olmayacakmıştı da listede aslında, arada biryerlere sıkışmış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar