reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ranger op her buildinin gideri var hemde zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 nubuk kirlendimi temizliği zor, boyanmıyor. bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 asd mercilesse adımımı atım terasta düştü valla firei 75ledik hemencecik diğerleride 50 civarı chaosda -50 civarı sdlfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 %30 MS, Resist +Life boot bul çok daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya bende bu 34 all res veren capten var uniq, default ligde, kaç kayme ediyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi movespeed iyide bi önce ki aslında güzel bottu cıkardıgım bunun hem gemleri uydu hemde mana regen inanılmaz oldu ya yüzde 27 rarede cabası epey gider bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 iyi birşeybulana kadar eder en azından act2 ortalarına kadar. act3 yetmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Myshkin said: ya bende bu 34 all res veren capten var uniq, default ligde, kaç kayme ediyor o. çok etmiyor galiba bi check etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 merciless act2 - act3 arasi cok fark var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Phyx said: merciless act2 - act3 arasi cok fark var mi Dağlar kadar hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu arada mercilesse geçmiş arkadaşlara farm spotları ; act1: ledge act2: fellshrine act3 : city of sarn yada docks /docksta köpekler bela olabiliyor sarnda yılanlar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 respec varmı talentleri yoksa bastanmı baslamak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 re-spec var questlerden toplam 3 zorlukta 18 birikiyor, orb of regretlerin her biri 1 re-spec veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 respecleri saklayın ama ilerde gear geldikçe mercilesste onları defansif skilleri ofansife döndürmek için kullanırsınız hayatta kalmaya başlayınca gearla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tam tersi olucak :) ofansiflerden az az silip defansiflere vermek zorundasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hp node'lari silme gibi bir hata yapmayinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 GodBlessStoya said: tam tersi olucak :) ofansiflerden az az silip defansiflere vermek zorundasınız ilk giderken düzgün gidilerse gerek kalmaz en azından hplere değil ama resistlere gerek kalmaz benim şuanda 75 oldu mesela fire e şimdi fire nodum varsa silicem illa. tabi nodsuz 75 oldupunu hesaplamam lzm önce gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 reampage said: GodBlessStoya said: tam tersi olucak :) ofansiflerden az az silip defansiflere vermek zorundasınız ilk giderken düzgün gidilerse gerek kalmaz en azından hplere değil ama resistlere gerek kalmaz benim şuanda 75 oldu mesela fire e şimdi fire nodum varsa silicem illa. tabi nodsuz 75 oldupunu hesaplamam lzm önce gibi resist ilerde verilmiyor zaten çok eksiğin yoksa ama yüksek levellerde life/armor vermek için dps silmeniz gerekir eğer çok fazla dps abandıysanız oyun başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 onu ben fark ettim daha erkenken zaten 30larda dps nodlarımı üzüle üzüle yaktım sdfljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 80 DING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gz pati first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yay thanks, buildim85 te tamamlanıcak ama .. shit gets serious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 99da bile tamamlanmıo benim build lan sdgflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 benim gibi oyunun clienti sürekli donan, sürekli hata alan varsa oyuna sağ tıklıyor ve XP uyumluluk mode unda çalıştırıyor, tak problem çözüldü. ayrıca the ledge'i xp farm alanı olarak tek geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar