Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o 3'lüler diplerine girince bir olup patlıyor bir de karakterin ağzına ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 reampage said: abi şuanda solo dengesiz çünkü partyle aşırı kolay oyun hem xp loot olarak hemde zorluk olarak. Solo'da hiç olmasa xp felan düşük eyvallah ama bazı moblar inanılmaz şeyler yapabiliolar. o 3'lü frostbolt atan kemiğine sıçtığımın fosforlu iskeletleri misal. partyde exp bonusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 said: Being in an are with a party member grants you a 30% experience bonus. Monsters give +50% base XP for every party member after the first. çok ciddi exp bonusu var partide. 2 saat solo oynayın, 2 saat 6 kişilik grupta oynayın, fark 3 kat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nasil guzel bi oyun mu bu? bi ara botu falan cikicakti rush4x tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 GodBlessStoya said: reampage said: abi şuanda solo dengesiz çünkü partyle aşırı kolay oyun hem xp loot olarak hemde zorluk olarak. Solo'da hiç olmasa xp felan düşük eyvallah ama bazı moblar inanılmaz şeyler yapabiliolar. o 3'lü frostbolt atan kemiğine sıçtığımın fosforlu iskeletleri misal. partyde exp bonusu yok talihsiz bir açıklama diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 incdarkness said: nasil guzel bi oyun mu bu? bi ara botu falan cikicakti rush4x tarafindan Bu oyunda bot felan olmaz diablo gibi çinliler işgal edemez bu oyunu öle kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 reampage said: incdarkness said: nasil guzel bi oyun mu bu? bi ara botu falan cikicakti rush4x tarafindan Bu oyunda bot felan olmaz diablo gibi çinliler işgal edemez bu oyunu öle kolay. niyeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 oyunda tek bir kur olmadığı için insanlara satış yapmak zor endüstriyel bir şekilde para kazanılamaz bu oyunda. Takas sistemi var oyunda para diye birşey yok. Ve Market olmadığı için bişeyi satmak öyle kolay değil 24 saat bota bağlasan bile yine oturup onları manuel uğraşarak satman lazım ki çook fazla çeşitlilik olduğu için oyunda itemlar insanların ihtiyaçlarına göre fiyatlandırılıyor genel bir fiyatlandırma sistemi yok. Zor yani bu oyunda botdan faydalanmak. İnsanlar wow'dan ve diablodan genel olarak kısıtlandırılmış mekaniklere ve stat sistemlerine alıştığı için bu oyun biraz ilginç gelebilir. ne attackspeed capi var oyunda ne crit capi var her yöne inanılmaz esneyebilen pasif skiller var fakat tabi dengede var çok hızlı vuruosan manan çabuk biter gibi. Ama saniyede 3-4 kerede vurma şansın var öle bir anda ATTACKSPEEDİ NERFLEDİK gençler diye bütün oyunda ki itemizasyonu piç edicek bi patch gelmez mesela lol diablo ya aklıma geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben de market actim http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/123279 Ihtiyaciniz olan bisey olursa durtun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 @rampage iyiymis abi o zaman dusunuyorum bende baslamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 başladım quest yok mu abi bunda ya silaha soket taktım bi tane fireball falan geldi bi skill tree açıldı zaten bohr atom modeli gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ilk anda çok karışık gelio ama bi numarası yok pek çözülür yani bir iki örnek build bakınca. sadece yaratıcılık imkanı çok şuanda daha open beta ilerde daha neler çıkar o treelerden düşen itemara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Kendim denedim 6 kisiyle fellshrine yaptım,tek başıma yaptım ayni exp geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 abi partiyle inanılmaz gelio ya hani bilmiorum belki çok yüksek levelsin diye fark edilmiodur ama bende çok fark etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Eh %30 bonus varmis partiyle girdiginde areaya. AMa eminim ki fellshrine kasarken %6 geliyordu,solo denedim yine %6 aldim ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 dusen 6 soketli beyaz itemlari direk vendora satiyorum quality falan da yok iyi yapiyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 6 Socket : evet 6 Link : lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 6 socketli item mi var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 AHAHAHAHA FAK YES http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/123345 Kaom's Heart Glorious Plateye sahip olmuş bulunuyorum. Closed Beta zamanında 2 kişi düşürmüş galiba sadece lol. Krip'in marauder buildiyle 7k/8k hp falan olcak gibi gözüküyor 80 levelde ki 78 oldum bile. SHIT GETS FUNNIER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben lvl 5 oldum kapadım oyunu, silmeye bile üşendim. tarzım değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 d2 oynayıp sevdiysen bunu sevmeme imkanın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 zamanından sonra oynadım, sevemedim. d3 de öyle. oyun türü ilgimi çekmiyo sanırım ama kıyaslama yaparak bu oyunun gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. ilgiyi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 witch için survivability olayı nasıl oluyor? kalkan ve block mu kasayım? hp pasiflerini mi alayım yoksa shield mi abanıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ES / ES kalkan. merciless`a kadar HP/ES gidersin, merciless`da CI alir sadece ES e gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 GodBlessStoya said: Kendim denedim 6 kisiyle fellshrine yaptım,tek başıma yaptım ayni exp geldi? sizin leveliniz ile zone`un leveli ayni araliklarda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar