Milamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dün bir tane armor yapayım dedim 5 socketli 1ini yeşil yapıp efsane bir gear yapacaktım. sonuç 50 tane fln sağlam orb giti alchemyler fln gear bok gibi oldu bir tarafımda patladı. siz siz olun bu işlere girmeyin gidin hazır alın orb çıkarmıyorsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Hiçbi oyunda craft yapmam kolay kolay zten eheh. %95 hep zararda oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi unique lerin socker renklerinde ve linklerinde oynama yapılıomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yapiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ilk uniqim düştü level 12 item ama efsane takacam soketler tırt şimdi bi ayar çekeyim o zaman nasıl oluo sorucak dimi bana ne renk istersin diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 random ama chromaticler ucuz 20 tanesi 1chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ya hangi stat kaç dmg veriyo hiç yoktan nasıl hesaplanır. item alıcam neyi seçiceğimde çok kararsız kalıyorum hep misal %29 elemental dmg ile %10 light + 15 light dmg arasında kaldım lightlı olanı aldım 30 dps anca verdi peh şimdi de aklımda kaldıdigerini seçseydim kaç dps gelirdi diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 5 map oldu.. 5 map 70levelde %kaç ex pverir acaba. bide takim olarak girebiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 evet giriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hadi 70 ol 5 map birden girelim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi sıçtım orblarımın içine hep :( random luck zaten hiç olmadı neyse artık kasmaya devam hep kırmızı mavi oldu renkler 4-5 tane chromatic vardı yedim hepsini sonunda 1 yeşil çıktı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sıkıntı yok ara ara buraya yazın bazen başkasına yarayabilcek ama stashte yer sıkıntısı yapıyor diye güzel silahlar vendorluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ben istiyore level 40 civarı her türlü bow ring amulet vs. fire şimdiden yüzde 75 oldu bile ötekilerde fena değil armorda yüzde 51 reduction var. Mitigation yine diabloda ki gibi galiba önce resistden geçio sonra armordan. Evasion tam olarak nasıl bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu arada resist cpa ne oyunda? bide dimishing varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 resistde hard cap var işte yüzde 75 crit sanşlar mana regenler yüzdeli stacklenio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 75 cap hmm 6SP yi resistlere harcamayı düsünüyodum +15 resist x6 seklinde simdi kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Abi şu docks taki köpeklere karsi napyorsunuz ? reskill yemekten bıktım. güzel exp geliyor ama fellshire gibi safe degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 fire trap atıp kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu arada bu oyunun pazarlıkçılarından gına geldi bayılacam artık. adama chaos orb veriyorsun fazladan 2 tane daha alteration almak için 10 dakka pazarlık ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 -20 olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 -20 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 20 level altı. bulmayı ummuyorum gerçide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ben yeni witch açtım kasıyorum. 1 sene önce falan closed beta oynamıştım baya, bir de opendan hemen önce 15 gün kadar oynadım. lvl 12 oldum şu an act1 hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hatta nickim de avrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 merveile gelince söyle, beraber keselim. yetemedim tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar