Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sonuç olarak o ligden düşüyorsun. sonrasında her şeyi kaybetmemen milleti hardcore'a teşvik etme amaçlı bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hardcore inanilmaz ilgi goruyor. hardcore`un stash i ayri, oldugunde hardcore stashindeki itemlar normal`e gelmiyor, sadece uzerindeki ve cantandaki itemlar ile normal`e geciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 lvl 30 karaktere orb of regret mi toplamak daha kolay olur yoksa reroll mu ps nerdeyse 20 skill degisicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 valla 40 falan olsan yapma derdim de 30 baya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 baştan başla hiç uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi bu respec olayı çok sıkıntı cidden karakter çöp olucak yani hatalı verince meh, neyse open beta belki release olmaya doğru bi full spec şansı veririler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya çok da problem değil aslında çünkü questler sürekli respec point veriyor üzerine orb olarak da alabiliyorsun. ben 15 tane falan skill değiştirdim. orb için gerekenlerin sayısı düşürülebilir belki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ranger buildi varmı yaw bari dikkatli vereyimde biraz ilerde respec atamadığım için baymiim oyundan Ama şu bakımdan kötü olmuş ben rangeri ilerde melee yapmak istesem yapamıcam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 rain of arrows ile akıyor millet ya özeniyorum rangera bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Birde şimdi level 18'îm ben bodos ilerliorum tek başıma oynuorum bir sürü orb felan yada yavrularından birikti bunları saklamak mı lazım ileri levellar için yoksa şimdiden basıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sakla sakla mercilesse geçene kadar sıkıntı çekmezsin zaten sonra gear toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Özellikle silahlarda çok takılmadığın sürece sakla. 5lvl sonra değiştireceğin itemla 1 ay oynayacağın item aynı miktarda gem isteyecek Ciddi skill overhaul olmadığı sürece bu oyuna full respec gelmez, melee rangerı ranged yapmak oyunun ruhuna aykırı. Ya hibrid yapacaksın yada reroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bence pay to re-roll gelmeli ya. şu haliyle çok acımasız. ya da çinli botterların eline düşücez ilerde regret için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ya bu arada, benim gibi sürekli latency problemi çeken var mı burda? Pingim sürekli olarak bi 2-3k ya çıkıyor bi 100ün altına iniyor bi 500 oluyor bi azalıyor, bazen böyle oluyor bazen olmuyor. Baglantımda problem var herhalde diyordum ancak forumlara baktım meğer bu problemi çeken baya insan varmış: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73200/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bende lag olmadığı çok nadir oluyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 act 2 epey iyimiş yaw act 1 e nazaran. Freetoplay bir oyuna göre çok başarılıymış atmosfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya witch de "elemental proliferation" diye bi support gem var ne kadar eğlenceli bişi.status efektleri yayılıyor düşmanın etrafındakilere.cold snap ile firestorm a bağladım düşman grubuna bi cold snap hepsi donuyor üstüne bi firestorm critlerse hepsi yanıyor bu seferde çok zevkli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Beyler 60 olmak üzereyim. merciless kasıcak bi 6lı parti oluşturalım. ninja derdi parti derdi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 cruel act1 i bitirdikten sonra şöle bi deneyeyim dedim party olayını. droplara bakmaktan oyunu oynayamadım bişi de düşmedi zaten lvl43 üm daha unique görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yuf bende 24'üm uniq yok die üzülüodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bana 5 tane düştü valla, birini Spark ninjaladı kıh kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Abi şu DC ye çözüm bulamıyolar mı yine başladı. Çıldırıcam yani öyle zamanlarda DC oluyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben Normal'de oynarken Vaal'e koşarken WP'den sanırım 4 level aldım düşe düşe. Acını anlayabiliyorum lskdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mercilesste %10 gidiyo düşün asfdhgfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 GodBlessStoya said: Beyler 60 olmak üzereyim. merciless kasıcak bi 6lı parti oluşturalım. ninja derdi parti derdi olmasın. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar