knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 en iyi templar,skill tree de cok iyi yerden basliyor.ranger ve shadow cok duduk kaliyor bence. neyse oynayin oyunu,ogreninde ob'da beraber oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ranger gayet akıyor ya act 2 nin sonlarına kadar geldim de daha bi sorun yaratmadı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 butun classları oynadım hiçbir class diğerine üstün kalmıyor. ancak şöyle bir şey ortaya çıkabiliyor. atıyorum amacınız tank bir karakter yapmak: marauder : high hp/armor/reg oluyor templar : mid armor / mid es / high elemental res. oluyor duelist : high evasion / high armor / mid HP oluyor. yani durumsal farklılık ortaya çıkıyor. biri diğerinden daha kötü değil fakat spesifik bir endgame mapınde (diyelim ki "all monsters deal elemental damage" geldi roll) o zaman tabii ki de templar "iyi" oluyor. diğerlerinde de genel olarak böyle durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Bu oyun bir dönem yine çıkıp paralı olup patlayıp tekrar geri mi döndü anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 uzun süredir closed beta'da, bu ayın 21'inde open'a geçiyor. önceden release olup patlamadı başından beri f2p olacağı açıklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.gametrailers.com/videos/eehtnb/path-of-exile-exclusive-open-beta-trailer guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 act 3 çok yammi görünüyor heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Şuan ki karakterler 23'ünde resetlenecek mi ? 23'ünden sonra ki karakterler de artık resetleme olacak mı tekrardan? uzun zamandır giremiyorum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 evet ve hayır diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 23'ünden sonra hiçbir reset yok arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 witch zorladi beni daha act 1 in ortalarinda. summonlar cok kolay yatiyo uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Oyun gayet guzel mercilesse kadar templar ile oynadim, open betada tekrar bakacagim. Ama diablodan sonra poe acinca aradaki animasyon kalitesi farki cidden sogutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Esh said: witch zorladi beni daha act 1 in ortalarinda. summonlar cok kolay yatiyo uyuz oluyorum. summonlar başta çok başarısız ya, ilerde çoğalınca support gemlerle falan esiyorlar da. çok sıkıcı summon oynamak. cold witch ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 support, passive skiller olmadan summoner çok zorlanıyor. ayrıca skill gemleri baya rare. onlar olmadan skeletonla olcak iş değil, ancak toteme bağlarsan belki olur o da pratik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 mouse 4-5 e shortcut atanmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 evet 5 gün kaldı sonra gogo open beta diye biraz artar player sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Esh said: mouse 4-5 e shortcut atanmiyo mu? oyun içi hayır, harici macro programı kullanman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 pof cok sacma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 update le gelecekmis oyle diolar neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 beta kiy alamirik...helalinden göndermiilermi . üyeyik oynamak istiriik fekkat beta kiy lazım diirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dayanamadım bende aldım bi supporter pack helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi support pack alarak ii etmişin ama 21inde zaten açılıodu beta :). ama olsun destek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şu oyunda bence 2 eksik var gerisi muhteşem 1) damage ler gözüklmyür ne vuruyoruz vurmuyor muyuz belli değil 2) abi sene olmuş 2013 o kamera açısı nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 daha yuksek fovla bakmak lazim katiliyorum. dmg olayi biraz gizem katmiyo degil ama feedback i cok algilamiyo insan. hani critte ekran titriyo ok de, boyle daha iyi bi feed lazim. en azindan vuramadin mi miss! desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 beni biraz kamera açısı yordu açıkcası, NPC'ler son saniye gözüküyorlar, durum böle olunca melee oynamak doğal olarak zorlaşmış. Ama melee oynıcam sanırım :) witch'de olaiblir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar