Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en iyi templar,skill tree de cok iyi yerden basliyor.ranger ve shadow cok duduk kaliyor bence.

neyse oynayin oyunu,ogreninde ob'da beraber oynariz.
Mesaj tarihi:
butun classları oynadım hiçbir class diğerine üstün kalmıyor. ancak şöyle bir şey ortaya çıkabiliyor. atıyorum amacınız tank bir karakter yapmak:

marauder : high hp/armor/reg oluyor
templar : mid armor / mid es / high elemental res. oluyor
duelist : high evasion / high armor / mid HP oluyor.

yani durumsal farklılık ortaya çıkıyor. biri diğerinden daha kötü değil fakat spesifik bir endgame mapınde (diyelim ki "all monsters deal elemental damage" geldi roll) o zaman tabii ki de templar "iyi" oluyor.

diğerlerinde de genel olarak böyle durum.
Mesaj tarihi:
Esh said:

witch zorladi beni daha act 1 in ortalarinda. summonlar cok kolay yatiyo uyuz oluyorum.

summonlar başta çok başarısız ya, ilerde çoğalınca support gemlerle falan esiyorlar da. çok sıkıcı summon oynamak. cold witch ftw
Mesaj tarihi:
support, passive skiller olmadan summoner çok zorlanıyor. ayrıca skill gemleri baya rare. onlar olmadan skeletonla olcak iş değil, ancak toteme bağlarsan belki olur o da pratik değil.
Mesaj tarihi:
daha yuksek fovla bakmak lazim katiliyorum.

dmg olayi biraz gizem katmiyo degil ama feedback i cok algilamiyo insan.

hani critte ekran titriyo ok de, boyle daha iyi bi feed lazim. en azindan vuramadin mi miss! desin.
Mesaj tarihi:
beni biraz kamera açısı yordu açıkcası, NPC'ler son saniye gözüküyorlar, durum böle olunca melee oynamak doğal olarak zorlaşmış.

Ama melee oynıcam sanırım :) witch'de olaiblir belki
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...