Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 1 eylül olmuş, aylar hiç farketmeden geçiyor. sanki 3 ay koca zamanmış gibi, ama günler birbiri ardına biterken, pat diye 3 ayı dolduruyorsunuz. daha dün 40 dereceydi hava, ağustos ayının sıcaklığını hissediyorduk. bugün sonbahar yağmurları yağdı, akşam 20 derece olmuş. kazakları, paltoları çıkarmak gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 mevsimler programlanmış gibi.1 eylül olunca direk havasoğudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 karanlık ıslak ve sessiz kaldırımlara yayılırken, bir ayın daha sonuna geliyoruz, ama bu son sadece bir ayın değil aynı zamnada bir mevsiminde sonu, rüzgarla sürüklenene altın sarısı yaprakların eteklerinde geliyor sonbahar. esen kalın değerli okuyucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Red said: mevsimler programlanmış gibi.1 eylül olunca direk havasoğudu o çok enteresan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yeni birşey değilki her sene geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 en sevdiğim aydır kendileri, benim ayımdır doğduğum aydır amma velakin şerefisz aydır. 23 yaşımda keşfettim ( oda askerde ) sonbahara alerjim oldugunu. Hasta olmam ben normalde, yani ne bileyim bişi dokunmaz bana souk mouk. Ama eylül geldimi, paaat geniz akıntım başlar hoop oksuruk başlar ( insan gibi öksürmem ) sonra bronşit, kendime bakmassam zatürre. Heh Acemilikte beni revire zorla götürdüler, sonra doktor teşhisi koyduk " kaynağı bulduk bu heriften yayılıomuş " die. 150 kişiyi hasta ettim 1 haftada eheha =). Neyse ben önlemimi alayım mandalinaya dayanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sabah bi kalktım, hava soğuk dükkanda oturmaktan dondu her yerim bide en son eve çıkarken aynalara bakamıyordum boynum tutulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ilk postları şiir tadında okuduğum için Suark'ın yazdıklarınıda oyle okumuşum wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sarkı da dedigi gibi ''nasıl oluyor vakit bir türlü gecmezken;yıllar hayatlar geciyor.'' neyse tribe baglamayalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Eylül gelmiş diye konu mu açılır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 vivavale said: sarkı da dedigi gibi ''nasıl oluyor vakit bir türlü gecmezken;yıllar hayatlar geciyor.'' neyse tribe baglamayalım :/ true dat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 üşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 topikin içine mi ettim yoksa :p yalnız çok melankolik ay be, şekersiz çay havası var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 10 eylülde doğan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hava acayip soğudu biranda yamuldum kaldım. film izliyodum demin camı açayım dedim buz kesti içerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8jV-fnarDho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar