vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 üzerine basip öldürdügüm ari icin tüm insanlik namina özür dilerim. gerci o da beni sokmustu, namusumu temizledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Masquerade said: yalan haber. 40 yılın bal üretim rekoru kırılmış lan bu sene! hani yoktu bu arılar?! http://www.haber50.com/305468_Ardahan-da-Bal-Rekoru.html Tvde haber çıktı bu yıl arılar bal yapamadı çok sıcak ve çok yağışlı mı ne geçmiş kurumuş mu nolmuş bişey olmuş bal fiyatları fırlıcakmış diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 arılardan çok korkuyom lan ben. Geçen dolmuşta sol arkada otururken cama arı geldi, gitmek de bilmedi, ömrümden ömür yedi şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Eşek arılarından çok korkuyorum ya.Napcağı belli değil çok büyükler kuş gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 geçenlerde acile gitmiştim adamın birini ısırmış eşşek arası adama 4 tane serum bağladılar adam 2 dkda mosmor oldu anam dedim ölüyor sonra acilde ne kadar doktor varsa herifi tutmaya başladılar mudale ettiler adamda 4 serum yetmedi iğneler yapıyorlar falan solunum ciyazı falan bağladılar garipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Zehirliler ya çok pislik bişey bi de alerjisi olan insan çok var sanırım arı sokmasına falan..Çok etkili oluyo zehri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 arı soktumu soktuğu yere işeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 allerji o cukulat da yapar aynini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Domates ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Llama said: arı soktumu soktuğu yere işeyin sırtımdan soktuydu. ve işedim. şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nasıl yaptın onu havaya yollayı altınamı geçtin çişin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 subtext Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 selam http://betsyrodman.files.wordpress.com/2010/08/tarantulahawk-large.jpg tarantula hawk, evet bu bir arı, evet tarantula yakalıyor, hayır tr de yok :) not: Roadrunner bunu yiyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Arka bacaklar uzun olmasa güzel bi böcek olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2 tane eşek arısı aynı anda sokarsa öldürür diye bi şehir efsanesi vardı doğru mu lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Norak said: selam http://betsyrodman.files.wordpress.com/2010/08/tarantulahawk-large.jpg tarantula hawk, evet bu bir arı, evet tarantula yakalıyor, hayır tr de yok :) not: Roadrunner bunu yiyebiliyor. kesin avusturalyadır... http://img824.imageshack.us/img824/4753/pic10t.jpg http://img72.imageshack.us/img72/3737/australiaaustraliaspide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Masquerade said: 2 tane eşek arısı aynı anda sokarsa öldürür diye bi şehir efsanesi vardı doğru mu lan acaba? Alerjin varsa 1 tanesi bile yeter. Beni de hayatımda arı sokmadı ama dedemin alerjisi vardı, o yüzden de tırsıyorum acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bone said: kesin avusturalyadır... http://img824.imageshack.us/img824/4753/pic10t.jpg hahah buna güldüm :D ayrıca bunun şöyle 3/4 lük olanını yazlıkta öldürmüşlüğüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kopekle birlikte en fazla korkutgum hayvanat ari. mumkunse olsunler zaten. oturdugum yerde ari gezdi mi betim benzim atiyor... bal da o kadar gerekli bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Llama said: arı soktumu soktuğu yere işeyin ya da topragi camur haline getirip soktugu yere koyun. ben öle yapmistim. edik:hay senin typio gibi abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aquila said: şimdi gözümde canlandılar. geldim, söylendiğini gördüm, gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Arılar iyidir. Uludağda okuyan varsa bilir, şu dönemlerde 1 ay her taraf arıdır uludağ üniversitesinde. Çayınıza gelir kahvenize gelir, oturduğunuz yere gelir vs vs. Ama ben rahatsız olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bittus said: 2012 ye 2 kala mayalar haklı beyler ari, maya, anladın sen onu Çinliler dev gemi yapıyo olm izlemedin mi filmi 1 milyar dolar biriktirmeye bakın bi sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bittus said: 2012 ye 2 kala mayalar haklı beyler ari, maya, anladın sen onu çok güldüm :D alkjdsjal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Aldarion said: Bittus said: 2012 ye 2 kala mayalar haklı beyler ari, maya, anladın sen onu Çinliler dev gemi yapıyo olm izlemedin mi filmi 1 milyar dolar biriktirmeye bakın bi sorun kalmaz inşallah ah o gemide bende olsaydım şarkısına gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar