barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3919/sahtekar-ninja-irfan-ve-ogretileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bu gece ay doğarken yarasalar ninjalar yeniden canlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bunları ciddi ciddi çektiler, sonra "yeşilçam emektarlarına vefasızlık, açlıktan ölüyorlar hede" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahahah supermis, direk bruce lee seslendirmesi uzerine dublaj :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Biyikli Memur ninjalar. Ninja olma demiyorum, at kapagi devlete sonra hobi olarak yaparsin ninjalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aslında eski dönemde çok ilginç fikirler vardı ama onları üstüne koyabilecek senaryo yazarı, teknik uzmanlar, ayrıntılara dikkat eden yönetmenler bulunmuyordu. zaten 70-80 arası aynı anda 3-4 tane film çekilen dönemlerdi. şimdi yapılabilir, ama o eski heyecan sinema sektöründen kalktı, varsa yoksa dram filmi yapıyorlar türkiyede. yap abi bi tane ninjalı savaşçılı birşeyler... bi de şu var: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/21238/cucu-vs-ninja-irfan---street-fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bone, o doneme ait, aydemir akbas ve ali poyrazoglu diyorum baska bisey demiorum ben ahahahah.. onun disinda aslinda bi donem yabanci cakma aktorleri vs buraya getirip film cekme durumlari olmus, paso dolandiricilik filmleri boyle, komik olmus cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bıyıklı ninja, sakallı usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bonenun koyduğu epicmiş. bide sonda noldu ya beyin gücü ile kayayı mı kaldırdı. ne bilim sonra kaya mı patladı noldu hakkaten wtf oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar