nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Simdi 1 senedir ustunde calistigimiz bi proje vardi. Cok fazla aksilik cikti bu surecte tabii uzadikca uzadi vs. Simdi acilisa 3-4 gun var, son eksiklikler tamamlaniyor. Siteye girdiginizde calismayan buttonlar fonksiyonlar gorebilirsiniz. Bunlar bu surecte tamamlaniyor. Fakat sizden istedigim soyle bi girip 3. goz olarak gezip dolasmaniz, mumkunse uye olmaniz, ne bileyim dosya yuklemeniz test etmeniz. Gordugunuz hatalari, sorunlari buraya yazmaniz. Ornegin bilinen bir kac sorunu/eksigi yazayim. Rating calismiyor Dosya yukleme bolumunde 5 mb dan yukardaki dosyalari secince bisi yapmiyo (bu arada test suresince sinir 5) Belgelerim bolumunde calismayan tabler vs var. Internet explorer da anasayfada fontlar cok dandik. vs vs Ayrica su an gelistirme modunda, yavasliklar hatta cok yavasliklar gorebilirsiniz, ve ya bu sifre ile hic giremeyebilirsiniz, anlayin ki calisma var sitede o an. bu 3-4 gunde sIk sIk bunlar olabilir. Onun disinda soldaki geribildirimi kullanmanizi onermem su asamada, cunku orada da eksiklik var. Buraya yazarsaniz daha iyi olur. Bu konuyu acilis olduktan sonra kaldirabilirim gelisen icerige gore. Bu arada soyle bisi denedim. Fakat cok iyi oturmadi buraya. http://www.belgeler.com/blg/ou/ Site icin kullanici adi: blg sifre: blg http://www.belgeler.com/ Simdi den tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 cok fazla kurcalamadım da ilk baktıgım sey dokuman icinde arama yapmak oldu. arama duzgun calısıyor, aranan kelimeyi buluyor ancak highlight etmedigi icin nerede oldugunu goremiyoruz. word ve excel'de denedim, ikisinde de aynı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 guzel olmus baya arsiv falan iyi toparlamissiniz, simdilik baya ii duruyo, biraz geziniyim sonra feedback yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ha evet o da vardi; hali hazirda olan dokumanlarda text selection search gibi fonksiyonlar tamamiyle calismaz, kendi yuklediklerinizde calisir, oda bilinen bi sorun 7-10 gune duzelir tum dokumanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tasarım oldukça güzel olmuş. sade olduğu kadar fonksiyonelde. opera üzerinden test ettim. opera ile çalışıyor, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. sadece bir belgeyi açmaya çalıştığımda php hatası verdi, sonra başka belge denedim onu açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Telif hakları konusunda nasıl denetim yacapaksınız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hmm evet bi bug bulmusun orc_lord. bakayim ona. telif haklari konusunda belgenin sahibinden sikayet gelince silinecek tabii ki.ayrica su an anasayfada gordugunuz dergiler orada durmayacak, guzel kapakli dokumanlarin nasil gorundugunu gormek icin kondu oraya. edit: turkce hatalarininda farkindayim, onlarla ilgili seyleri raporlamaniza gerek yok. cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 orc_lord said: sadece bir belgeyi açmaya çalıştığımda php hatası verdi, sonra başka belge denedim onu açtı. bu sorun duzelmis olmasi gerek, benzer sorun yasarsaniz yeniden rapor edilirse sevinirim. gerci bende hata loglarina bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 federated login olayı için kendiniz mi bir kod yazdınız yoksa framework mü kullandınız? ben de federated login olan bir proje üzerinde çalışıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Döküman kategorilerinde en üstte toplam 5000 tane döküman görüntüleniyor yazısında bir hata var sanırsam. En fazla 5000 gösterebiliyor gibi orda. Çünkü Eğitim Öğretim kategorisinde 5000 tane var diğerlerinde de bi o kadar var ama Bütün kategorileri seçince yine toplam 5000 tane döküman görüntüleniyor diyor. Anlayamadım pek. edit: bir de http://www.belgeler.com/panel sayfasında altta gözükmemesi gereken ---SWFUpload Instance Info--- kısmı çıkıyor. edit2:anasayfadaki logo.png belgeler blog una yönlendiriyor. Bilinçli mi yapılmış bilemiyorum ama ana sayfaya gitmesi daha hoş olur gibi :) edit3,4: aramaya minimum karakter sınırı getirirseniz güzel olabilir. 2 harfle aramanın kimsenin işine yarayacağını sanmıyorum :) . Ayrıca googledaki gibi tırnak içinde kelime öbeği araması yapabilirseniz çoğu kullanıcının işine yarar gibi. edit5:ha bir de, firefox kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Tasarımı ve siteyi de çok beğendim, ellerinize sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nameless said: federated login olayı için kendiniz mi bir kod yazdınız yoksa framework mü kullandınız? ben de federated login olan bir proje üzerinde çalışıyorum da eed kendimiz yazdik ama yazmaz olaydik, rpxnow falan var hazir kulllanmak daha iyi bana soracak olursan bi ton sorun cikariyo. Eralp said: Döküman kategorilerinde en üstte toplam 5000 tane döküman görüntüleniyor yazısında bir hata var sanırsam. En fazla 5000 gösterebiliyor gibi orda. Çünkü Eğitim Öğretim kategorisinde 5000 tane var diğerlerinde de bi o kadar var ama Bütün kategorileri seçince yine toplam 5000 tane döküman görüntüleniyor diyor. Anlayamadım pek. O 5000 limiti manual bi limit. Toplamda 100.000 dokuman var sistemde, kimse 5000 den fazla gezmez diye limitledik. 5000 den az goruyosan o kategoride 5k dan az var demektir zaten. Eralp said: edit: bir de http://www.belgeler.com/panel sayfasında altta gözükmemesi gereken ---SWFUpload Instance Info--- kısmı çıkıyor. eed o debug kalkicak o open beta da onuda soylemeyi unutmusum. Eralp said: edit2:anasayfadaki logo.png belgeler blog una yönlendiriyor. Bilinçli mi yapılmış bilemiyorum ama ana sayfaya gitmesi daha hoş olur gibi : eed oyle gidecekte su an closed beta oldugu icin. open beta da kalkicak yine 2-3 gune yani. Eralp said: edit3,4: aramaya minimum karakter sınırı getirirseniz güzel olabilir. 2 harfle aramanın kimsenin işine yarayacağını sanmıyorum :) . Ayrıca googledaki gibi tırnak içinde kelime öbeği araması yapabilirseniz çoğu kullanıcının işine yarar gibi. az da olsa cesitli kisaltmalar oluyor diye limitlemedik ama eed en az 3 karakter olsa daha iyi, zaten cok kullanilan 200 kadar kelimeyi iptal ettik performans sorunlari cikiyor dogal olarak, 100k dokumanda ortalama dokuman basina 50-70 sayfa ariyoz. ama o kelimelerin kombinasyonlari aranabiliniyor. Eralp said: edit5:ha bir de, firefox kullanıyorum. edit: geribildirim 1024*768 de dogru ustune geliyo, farketmemisiz, sagol.. Tesekkurler raporlar icin. iste ozledigimiz turden raporlar euheueh.. Tesekkurler bu arada butun yorumlariniz ic:in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nedanko said: Eralp said: Döküman kategorilerinde en üstte toplam 5000 tane döküman görüntüleniyor yazısında bir hata var sanırsam. En fazla 5000 gösterebiliyor gibi orda. Çünkü Eğitim Öğretim kategorisinde 5000 tane var diğerlerinde de bi o kadar var ama Bütün kategorileri seçince yine toplam 5000 tane döküman görüntüleniyor diyor. Anlayamadım pek. O 5000 limiti manual bi limit. Toplamda 100.000 dokuman var sistemde, kimse 5000 den fazla gezmez diye limitledik. 5000 den az goruyosan o kategoride 5k dan az var demektir zaten. O limit gerekli midir ki? Hani millet 100000 dökümana bakmaz diyorsanız kategoriler bölümü biraz gereksiz kalıyor. Onun yerine gelişmiş arama tarzı birşeyler koyabilirsiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu site açıldığında ücretli mi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi ücretli olursa bi kıyak yap bize çok sevdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nedanko said: nameless said: federated login olayı için kendiniz mi bir kod yazdınız yoksa framework mü kullandınız? ben de federated login olan bir proje üzerinde çalışıyorum da eed kendimiz yazdik ama yazmaz olaydik, rpxnow falan var hazir kulllanmak daha iyi bana soracak olursan bi ton sorun cikariyo. janrain'in framework'ü kullanmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. daha derli toplu bir framework oluşturmaya kasıyorum. hallettiğimde buradan yayınlayacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 rpx zaten janrain ile birlesti. bu arada site bedava olacak tabii ayni gordugunuz sekilde. Fakat ilerde para ile dokuman/dergi vs satilacak, o da ornegin gelip para ile satarlarsa. Biz kendimiz satmayacagiz. Yani a dergisi gelip aylik olarak bizde satabilir dijital kopyasini vs gibi. Ona da cok var zaten sitenin cok buyumesi gerek onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.belgeler.com/ belki duymayanınız vardır, patide görmüştüm ilk biri bahsetmişti. Arayüzünü çok rahat kullandığım, süper bir site. "belge" paylaşım sitesi, üye olup uplod edin! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 biri erotik dergi arşivini sergilemişti sanırım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 biri bahsetmisti ne la, nedankonun sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Güzel site not ediyorum paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 görmemiştim daha önce, güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aa harbi nedankonun mu :D ahaahh ii ii o zaman daha çok tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 DoruK said: biri erotik dergi arşivini sergilemişti sanırım burda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bugün gireyim dedim kapanmış. telif hakkı sorunu oldu galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar