Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bath fotolarını tam olarak editlemeyi bitirmeden bir Urban fotoğraf çalışması yapmaya gittik arkadaş ile. Fotoğraf çektiğimiz bölge Londra'nın tahminimce en ağır yeri. Her yer beton.. Barbican'dan bahsediyorum. Bu fotoğraflar için yanımda tek 50mm f1.8 nikkor lens götürmüştüm. Çoğu zaman geniş açı lensi de alsaydım dediğim oldu. siyah beyaz renkler f 1.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 siyah beyaz ve renkler çok karışık geldi, ama diğerlerini çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben de siyah beyaz olanı çok beğendim. soldaki parıldayan ışık falan çok güzel durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dsc 0028'e 5* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bone, mekan zaten cok karisik. O kadar fazla detay var ki.. Fotograflarin amacida o iste cok detay ve kargasa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Siyah beyaz olan baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 son fotoğrafı beğendim. bir de bu 50mm lensler street photography için pek uygun değil bence. ben şahsen rahat edemedim hep wider lens istedim. crop sensör makinelerde bu 50mm resmen telephoto oluyor. 35mm f1.8 iyi iş görürüyor fiyatı da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Alplere tepeden bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 püüüy.. pek güzelmiş bunun whitebalanceını nası yapmak lazım acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Çok iyiymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 teşekkürler, wb hatalı mı olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 wbnin hatalı değilde, resimde güneş ışığı var sadece aa bi yandanda güneş batıyo gibi, ama bulutlar puslu hava falan bi garip. güneşli havada fotoraf cekerken farklı fakrlı ışığa alışık değilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 polarize filtre kullanılmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kis mevsiminden oturu gunesin acisi cok dusuk. Fotograf da bulutlarin ustunde iken cekildiginden gunes isinlari nerede ise hic filtrelenmemis oldu. Ustune ustluk daglarin tepeleri karli ve genel olarak cok parlak. Photoshop'da curves ve level ayari yaptim. Elde ettigim sonuc baya hosuma gitti dogrusu. deviantart'da manzara fotolari grubunda paylastilar yukler yuklemez :) Bu arada sadece UV filtre vardi lenste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gectigimiz hafta Carsamba gunu fotograf cekimi icin Muay Thai salonuna gittim Londra'da. Cektigim fotograflardan bu pek hosuma gitti paylasayim dedim. Fotografladigim kisi baya hirsli idman yapiyordu. Yuz ifadesi de sanki dovusuyormus gibi idi. Ayni ring'de idman yapan diger ikiliden soldaki de sanki fotografladigim kisinin yumruk atmadan onceki hali gibi gozukuyor. Eldivenin haraketi ise fotografa enerjik bir hava katti. Siyah beyaz fotograf olayini fotografi "Cool" yapmaktansa daha cok anlami pekistirme icin kullandigimdan bu poz icin iyi gittigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 çok hoş olmuş. enstantaneyi bilerek mi bu kadar uzun tuttun peki yoksa deneme yaparken mi oluştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Spor fotolarinda "motion blur" fotolara anlam kattigi icin tam olarak ne anlatmak istedigine gore bir hiz secip ona gore fotograf cekmekte fayda var. Dilersen son derece net bir fotograf da cekersin shutter 1/200 (neyi pozladigina gore degisir tabi)yap ISO 1600+ (kapali mekan ve aydinlatma zayif) f1.8 de cek mesela tek bir haraket olmaz fotoda. Bu fotodaki degerler: 1/15 saniye f1.8 iso 800 50mm RAW formatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet onları biliyorum da hani burdaki arkadasın yumrugunun motion blura sahip olmasını isteyerek mi istemeyerek mi yaptın onu sormak istemiştim. daha doğrusu bu denli blur olmasını diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Cok net bir sekilde planlamak zor. Baya bir spor fotografcisi olmak ve bir sure sporcuyu izlemek gerekiyor fotografi cekmeden once. Hareketleri takip etmek onemli. Ornegin yumruk atinca 1 saniyeden kisa bir surede yumruk hedefine ulasiyor. Bu elemanin attigi yumruk harekete baslamak ile hedefine ulasmak arasinda 0.5 sn suruyor desek. Bu da shutter speed olarak karsiligi 1/2 denk gelir (yani saniyenin yarisi). Ayni hizda shutter speed birakirsam ve oldu diyelim tam baslangicinda pozlamaya basladim.. Hareketin tamamini yakalama sansim cok yuksek. Tabi kolun netligi azalacak daha cok eldivenin renginde bir cizgi olusacak bu durumda ama guzel bir efekt yaratabilir. Ayni elemanin yumrugunu cekerken 1/50 kullansam cok az bir hareket ama daha net bir eldiven goruntusu olur. Egerki tam olarak bu goruntuyu yakalamayi planmadin mi diye soruyor isen tabiki hayir. Lakin hareketi pozlamak istegim vardi ve fotoda biraz kumlanma olsun istiyordum. Bu istekle cektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 anladım güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hafta sonu London Borough Market'de biraz zaman gecirdik. deviantart albumumden ekliyorum: Buna ek olarak da tasinmayi dusundugumuz Leyton bolgesine yaptigimiz son ziyaretimizden 2 adet fotograf; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 taşınmayın lan bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yine güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 synthesizer said: taşınmayın lan bu ne :D parayi vurana kadar varoslarda yasamak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oralarda sümüklü ingiliz çocuğu hiç yok mu? ya da yüzü kırışık yaşlı amca, teyze falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar