reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bide sole bisi var; happy meal project diye aratirsaniz gorursunuz bu ilk gunku resim http://acidcow.com/pics/20100829/happy_meal_project_01.jpg buda 137 gun sonra yani 4 ay sonra http://acidcow.com/pics/20100829/happy_meal_project_10.jpg tum resimler; http://acidcow.com/pics/12770-happy-meal-project-15-pics.html organik bir madde 4 ay sonra oradan silinir resmen kaybolur, masallah mcdonalds in ustune ketcap mayonez SIK ye, besinlerin organikligi kalmamis yani direk oynanmis oldugu icin bozuylmuyorda. ha dersinizki sen niye actigin o zaman topigi, daha gecen gun ust uste 3 gun burger - mc donalds yapmis biri olarak dun biraz arastiriyim dedim noluyo diye yani topigi actiktan sonra bunlara denk geldim yani daha onceden bildigim seyler degildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Biri bilim adına cheeseburger yedikten sonra kusup söylesin ne gördüğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ayda 2-3 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 FASTFOOD ISRAILE YORDOM YAPOYORRR gelmemis daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://acidcow.com/pics/20100829/happy_meal_project_10.jpg mikroplar üzerinde barınamıyor işte ölüyorlar düşmanımın düşmanı dostumdur vedevede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 su hamburgeri aside batirma olayi ne sacmaymis arkadas. midede eridikten sonra mukemmel gozuken mi besin var mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oldun said: http://acidcow.com/pics/20100829/happy_meal_project_10.jpg mikroplar üzerinde barınamıyor işte ölüyorlar düşmanımın düşmanı dostumdur vedevede vay anasını be ekmeği bile fastfood sadasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Phyx said: su hamburgeri aside batirma olayi ne sacmaymis arkadas. midede eridikten sonra mukemmel gozuken mi besin var mi ki lol sadece hcl var orada.. pepsin falan da yok hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ya şu hamburgerlerin kalorilerine falan bakmazdım genelde.bugun bi steakhouse patliyim dedim kaç aydır yemiodum hiç bu tarz 950 kaloriymiş anasını satiyim 3 günlük sporumu çaldı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mc hayatta yemem , burgerda 5-6 aydır yemiyorum mutluyum gayet özlemedim ama DUKKAN BURGERI VAR YA YEERUUM YERRUUUM ama onu da yemiyorum kilo verme uğruna 4 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hamburger çok über bişiymiş, yapması çok zormuş da çok çetrefilliymiş gibi bir de dükkan buger, mano burger manyakları türedi ki onlar da ayrı bir alem... muahauhauahua tam üstüste gelmiş.. custo'nun yazdığını görmeden yollamıştım ben halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dükkanın eti çok iyi ama abi tipik fast foodla karşılaştıramazsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 lan biri her yerde standart halde satılan, önceden işlem görmüş, dezenfekte edilmiş köfte.. neyle neyini kıyaslayacaksın allasen.. ama über über duran bişi de değil. hatta sırf üstteki nedenden dolayı standarta bağlı da değil, 10kere gitsen en şanslı haliyle 6farklı tip hamburger yemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dükkanın hamburger köftesi çok lezzetli ama ya.böyle burger falan gibi değil.kokusu bile çok güzel da insanın 20 lira veresi gelmiyor.hem para vercem hem kilo alcam öküz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hmm şöyle diyim o zaman benim babam aşçıdır ve ayrıca gurmedir adamın en sevdiği şey Burger king yemek olarak şaka gibi gelecek ama adam dükkanın sahibini de tanıyor etlerin nasıl yapıldığını da biliyor götürdüm onu dükkan burger ı bu et bin basarı kendi söyledi ve burger mc gibi yerler de yapılan işlemler eti kurutuyor biliyorsundur zaten bunda ise et dövülmüyor bile o güzelliği var. Evde yaptığı etleri de dövmez dövdürmez mesela kendisi neyse herkes ne isterse onu yesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi nokta kullan. ben bişi anlamıyorum nokta olmayınca. eti bin basar diyorsun da farklı da bişi demiyoruz eti için. sadece standarta bağlı değil diyorum. babanı götür 10kere o da aynısını söylesin sana istersen... bir tanesi işlenmiş, it gibi dondurulmuş köfte sonuçta. ha bir de hamburger dediğimiz pişirilmiş et olayı değil sadece. misal sipariş verirsin ve ekmeği berbat gelir, ben de derim "hacım al işte standart namına bişi yok" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 CusTodeM said: Hmm şöyle diyim o zaman benim babam aşçıdır ve ayrıca gurmedir adamın en sevdiği şey Burger king yemek olarak şaka gibi gelecek ama adam dükkanın sahibini de tanıyor etlerin nasıl yapıldığını da biliyor götürdüm onu dükkan burger ı bu et bin basarı kendi söyledi ve burger mc gibi yerler de yapılan işlemler eti kurutuyor biliyorsundur zaten bunda ise et dövülmüyor bile o güzelliği var. Evde yaptığı etleri de dövmez dövdürmez mesela kendisi neyse herkes ne isterse onu yesin tabi. bu motosiklet manyagi birisinin en sevdigi motorsikletin su pancar motor olmasi gibi bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 homemade burgerla sikko fastfood hamburgerinin farkını anlayamayanlar 444king pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 haftada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben evde kendi fast foodumu kendim yapıyorum o sayılıyo mu? ekmek arası hazır et-tavuk vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Aynen ben de kendi fast foodumu kendim yapıyorum Pizza-elma dilimli patates-küçük küçük tavuklar var onlardan ve cola. Ertesi gün Nugget Onun ertesinde hazır dönerlerden var onlardan Bi gün karışık tost yapıyorum Bi gün dışardna yiyorum Pazar günü de anne yemeği <3 Bu arada ciddi anlamda düzenli olarak aynı şekilde besleniyorum hafta boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 reyou said: bide sole bisi var; happy meal project diye aratirsaniz gorursunuz bu ilk gunku resim http://acidcow.com/pics/20100829/happy_meal_project_01.jpg buda 137 gun sonra yani 4 ay sonra http://acidcow.com/pics/20100829/happy_meal_project_10.jpg tum resimler; http://acidcow.com/pics/12770-happy-meal-project-15-pics.html organik bir madde 4 ay sonra oradan silinir resmen kaybolur, masallah mcdonalds in ustune ketcap mayonez SIK ye, besinlerin organikligi kalmamis yani direk oynanmis oldugu icin bozuylmuyorda. ha dersinizki sen niye actigin o zaman topigi, daha gecen gun ust uste 3 gun burger - mc donalds yapmis biri olarak dun biraz arastiriyim dedim noluyo diye yani topigi actiktan sonra bunlara denk geldim yani daha onceden bildigim seyler degildi :) tamamen fake bu lol. hadi köfteyi "sentetik" yaptın hiç bozulmadı diyelim, o ekmek plastik değil ki küflenir o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 alıp deniycem lan yemin ederim olmazsa döverim ama sdf çok da yemiyorum da böyle saçma şeylere sinir oluyorum heh koruyucu dediğin şeyin bile bir ömrü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bu gerçek: http://televidyon.com/p/226/hamburger-testinde-son-durum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kuyruklu yalan derler ya, aha bu işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar