GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 asdasd Az önce televizyonda gördüm de konuyu açayım dedim, adamın teki (alman bankasında görevli aslında pek adamın teki değil) kitap çıkarıyor gelen göçmen türklerin/arapların iqsu düşük ülkeyi mahvediyorlar diye. Bir türk asıllı Necla kelek diye biride destekliyor bunu falan. Konuyla ilgili türkçeye çevirmesi uzun olacağı için ekşide birşeyler yazıyor mu dedim, gerçekten yazıyormuş : http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=thilo+sarrazin eksi said: türk ve arap kökenli göcmenlerin almanya'ya neden zarar verdigini anlatan neo-kavgam tadinda bir kitap yayinlamis sahis. bir zamanlar ismi lazim olmayan bir tanesi de yahudiler niye bu ülkeye zararli diye bir kitap cikarmisti. az önce kitabin amazon.de de 5 yildiz ile okurlar tarafindan degerlendirildigini gördüm ve midem bulandi. isin komik tarafi italyani, yugoslavi, bulgari hepsi iyi göcmen. türk ve araplar kaka göcmen diye ayirim yapmasi. sonra ben irkci degilim diyor. Her ülkenin bir kitabı var demek ki :)) Googledan türkçe linkte varmış http://www.timeturk.com/thilo-sarrazinden-muslumanlara-hakaret_138573-haberi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 neo-kavgam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 by trinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Az önce basın toplantısı vardı canli, Türk gazetesi hürriyettenim diyen bir eleman almanca olarak "kanka seninde kökenlerin göçmenliğe dayanıyor bu konuya ne diyorsun" diye sordu, tam türk gazeteciliği :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 "türk ve araplar kaka göcmen" dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/054/527/original/muslims.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Doğru söze ne hacet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Eğer yanlış hatırlamıyorsam bunlar Atlantis'ten geldiklerine inanıyorlardı. Biz de Mu'dan geldik yani, n'olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 e bu da alaman malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/hitler_karne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Adam bildiğin haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://img19.imageshack.us/img19/1748/n63815791911885677943.jpg zaaaaaaaaaaaaaa ilk defa goruyorum cok ubermis buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yani iq kısmını bilmiyorum da oraya zamanında gidenlerin çok büyük kısmı genel olarak türkiyede de tutunamayıp altta kalıp ümit olarak gidenler olduğu için kültürel, sosyal ve kafasal olarak alt kesim oldukları doğru aslında. Elbette genellemenin dışında kalanlar da vardır da, genellemede haklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Hala gelen ve gelecek olanlardan da bahsediyor ve sorunun kökeni müslümanlıkta ve almanyanın uyguladığı politikaların farklılığında (USA ya göre) diyor. http://www.bild.de/community/bild/remoteArticles/13792700/comments/main/pagecomments/141 Şurası bizim hürriyet yorumların yandan yemişi ve yazanların çoğu adama hak veriyor ^^ SPD sol görüşlü bir partiden bu kişi ve partisinden atılma tehlikesi var, partisinden atılmasının anti demokratik olduğu falan belirtiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/a/a6/TheGermanazis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Pis türkler almanyanın da içine ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 e doğru demişler. niye büyüttünüz bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 almanyada olmayip oranin yasamini bilmiyenler bos bos konusmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Müslümanlık yozlaştığı için insanların sorgulamadan inanıp , itaat etmeleri bir düşünce tembelliği oluşturuyor buda zekaya etki ediyor burası doğru.Benim merak ettiğim genetiğin zekaya etkisinde ki faktör , önceki ırkın zeka seviyesi mi.Bu arada seele sen amerikada yaşamıştın almanyayada mı gittin heryeri biliyomuşsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 said: türk ve arap kökenli göcmenlerin almanya'ya neden zarar verdigini anlatan neo-kavgam tadinda bir kitap yayinlamis sahis. bir zamanlar ismi lazim olmayan bir tanesi de yahudiler niye bu ülkeye zararli diye bir kitap cikarmisti. az önce kitabin amazon.de de 5 yildiz ile okurlar tarafindan degerlendirildigini gördüm ve midem bulandi. isin komik tarafi italyani, yugoslavi, bulgari hepsi iyi göcmen. türk ve araplar kaka göcmen diye ayirim yapmasi. sonra ben irkci degilim diyor. Hahahahah,Almanya'yı bilenler Rusların,Polonyalıların ve Sırpların Türkleri hiç ama hiç aratmadığını da biliyordur.Adam sağlam saçmalamış.Hele IQ tezleri falan tam zırva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bence bu konuya almancılarımız açıklık getirsin. Evet vanil sendeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 vanil de yörüngede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sanırım bağlantıda bir problem olmuş, o zaman stüdyodaki konuklarımıza dönelim. Jahrein (hiç bilmiyorum bunun yeni nicki nedir) konuyla ilgili görüşlerini alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben dedim adam hakli. her pislik türklerde. Esrar eroin kerhaneler cek senet. küvette kurban kesme yanlis yere park etme adam yaralama kirmizi isikta gecme daha sayimi. ha ruslar, polenler ve italyanlarda saglamdir bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Almanya'da yasayan Türklerin büyük bi kismi halen düzene ayak uydurabilmis degil. Cogu almancayi düzgün konusamiyo, siddete almanlardan daha cok egilimliler. Dislanan Türkler dogal olarakta cephe aliyolar yabancilara karsi. Cok karsilastigim bi söz misal "tipik Türk"... Son 1 hafta icerisinde 2 olay yasadim mesela. Calistigim yerde 1 Türk, yemegini domuz pastirmasiz siparis verip de icinde pastirma cikinca ortaligi birbirine katti. Gereksiz yere stress yaratti ki sparisi alan kisi de müslümandi. Gene bi aksam baska bi meslektasim eglence mekanindan kanlar icinde geldi. 3 türk bicak cekmis, karnini bogazini kesip bicmis. Yani Almanlar yapmiyomu? yapiyo tabiiki ama iste Türkler yapinca direk "iste bak gene yapti" oluyo. Acikcasi kendi yurdumun insanindan rahatsiz oldugum cok oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar