Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanyanın Gündem Kitabı ^^

GEd

Öne çıkan mesajlar

asdasd

Az önce televizyonda gördüm de konuyu açayım dedim, adamın teki (alman bankasında görevli aslında pek adamın teki değil) kitap çıkarıyor gelen göçmen türklerin/arapların iqsu düşük ülkeyi mahvediyorlar diye. Bir türk asıllı Necla kelek diye biride destekliyor bunu falan.

Konuyla ilgili türkçeye çevirmesi uzun olacağı için ekşide birşeyler yazıyor mu dedim, gerçekten yazıyormuş :

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=thilo+sarrazin

eksi said:

türk ve arap kökenli göcmenlerin almanya'ya neden zarar verdigini anlatan neo-kavgam tadinda bir kitap yayinlamis sahis. bir zamanlar ismi lazim olmayan bir tanesi de yahudiler niye bu ülkeye zararli diye bir kitap cikarmisti. az önce kitabin amazon.de de 5 yildiz ile okurlar tarafindan degerlendirildigini gördüm ve midem bulandi. isin komik tarafi italyani, yugoslavi, bulgari hepsi iyi göcmen. türk ve araplar kaka göcmen diye ayirim yapmasi. sonra ben irkci degilim diyor.

Her ülkenin bir kitabı var demek ki :))

Googledan türkçe linkte varmış

http://www.timeturk.com/thilo-sarrazinden-muslumanlara-hakaret_138573-haberi.html
Sosyal ağlarda paylaş

yani iq kısmını bilmiyorum da oraya zamanında gidenlerin çok büyük kısmı genel olarak türkiyede de tutunamayıp altta kalıp ümit olarak gidenler olduğu için kültürel, sosyal ve kafasal olarak alt kesim oldukları doğru aslında. Elbette genellemenin dışında kalanlar da vardır da, genellemede haklı adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala gelen ve gelecek olanlardan da bahsediyor ve sorunun kökeni müslümanlıkta ve almanyanın uyguladığı politikaların farklılığında (USA ya göre) diyor.

http://www.bild.de/community/bild/remoteArticles/13792700/comments/main/pagecomments/141

Şurası bizim hürriyet yorumların yandan yemişi ve yazanların çoğu adama hak veriyor ^^

SPD sol görüşlü bir partiden bu kişi ve partisinden atılma tehlikesi var, partisinden atılmasının anti demokratik olduğu falan belirtiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Müslümanlık yozlaştığı için insanların sorgulamadan inanıp , itaat etmeleri bir düşünce tembelliği oluşturuyor buda zekaya etki ediyor burası doğru.Benim merak ettiğim genetiğin zekaya etkisinde ki faktör , önceki ırkın zeka seviyesi mi.Bu arada seele sen amerikada yaşamıştın almanyayada mı gittin heryeri biliyomuşsun abi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
türk ve arap kökenli göcmenlerin almanya'ya neden zarar verdigini anlatan neo-kavgam tadinda bir kitap yayinlamis sahis. bir zamanlar ismi lazim olmayan bir tanesi de yahudiler niye bu ülkeye zararli diye bir kitap cikarmisti. az önce kitabin amazon.de de 5 yildiz ile okurlar tarafindan degerlendirildigini gördüm ve midem bulandi. isin komik tarafi italyani, yugoslavi, bulgari hepsi iyi göcmen. türk ve araplar kaka göcmen diye ayirim yapmasi. sonra ben irkci degilim diyor.

Hahahahah,Almanya'yı bilenler Rusların,Polonyalıların ve Sırpların Türkleri hiç ama hiç aratmadığını da biliyordur.Adam sağlam saçmalamış.Hele IQ tezleri falan tam zırva.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'da yasayan Türklerin büyük bi kismi halen düzene ayak uydurabilmis degil. Cogu almancayi düzgün konusamiyo, siddete almanlardan daha cok egilimliler. Dislanan Türkler dogal olarakta cephe aliyolar yabancilara karsi. Cok karsilastigim bi söz misal "tipik Türk"...
Son 1 hafta icerisinde 2 olay yasadim mesela. Calistigim yerde 1 Türk, yemegini domuz pastirmasiz siparis verip de icinde pastirma cikinca ortaligi birbirine katti. Gereksiz yere stress yaratti ki sparisi alan kisi de müslümandi.
Gene bi aksam baska bi meslektasim eglence mekanindan kanlar icinde geldi. 3 türk bicak cekmis, karnini bogazini kesip bicmis.
Yani Almanlar yapmiyomu? yapiyo tabiiki ama iste Türkler yapinca direk "iste bak gene yapti" oluyo.

Acikcasi kendi yurdumun insanindan rahatsiz oldugum cok oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...