HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Evet rogue um var artık level 80. Ve rogue bilgim TBC zamanından kalma. Unuttum epey haliyle, şimdi birkaç sorum var. 1-) Combat rogue, muti rogue arasındaki fark nedir ? Yani combat olunca nasıl bi stat izlemem gerekiyor. Silahlarım nasıl olmalı ? Raidlerde nasıl bir cycle izlemeyelim ? 2-) PvP hakkında birkaç ipucu verebilirseniz süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Özel pvp dersi veririm sana. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hala oynuon mu sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Türksün abi sen, yabancı forum oku, Kopya Çek! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yaw işte onu soruyorum. var mıdır guide muide tarzı şeyler bildiğiniz. bi kere görmüştüm dps için çok detaylı bi guide vardı. bulamadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Rogue'san 2 wep kullanacaksın; birisini sağ diğerini sol eline alacaksın. Sol elin günahkar el olduğundan o elle daha az vurursun, silahlarını ona göre yerleştir. Bu çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Armory PVE-Combat PVP-Mutilate. PVE için rotasyonum, 2CP- SliceAndDice(Berserking - trollüm) 5CP- Killing Spree + ColdBlood + Evis 2-3CP SliceandDice Bu şekilde gidiyorum. SliceandDice hep up oluyor. Adrenaline Rush ve Blade Flurry'i doldukça atıyorum. Killing Spree'yu bu iki skill up iken atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bu rotasyonla dpsen kaç peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 saklan adamın arkasına geç sırtından vurup stunla stunlock vur vur vur vur gg baktın yemiyo, vanish topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 meali; stealth stun muti muti stun muti Cold Blood + Envenom ölmediyse vanish, aynı şeyi tekrarla. PVP muti rotasyonu bu, çift daggerla oynanan. Biri talent build'ınıda bağışlasın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bu arada rogue'un daha allah cezasını versin, okadar sıkıcı okadar bayık iğrenç geliyor ki artık bana. Sıkıntıdan başka bişi degil silicem epic rogueumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Karazhan&cn=Khrysaor&group=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 gerek kalmadı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Rogue oynamasi cok kolay, 3 tus yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 2 tuşla 2200 oldum. 3 tuş fazla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bak bu da tek tuş oynayanı. Muti Spam http://www.youtube.com/watch?v=IUL7zClY_tE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bi zmaanlarki ventrilo eğlencemiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 KS ile tek tus da yetiyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Masquerade said: 2 tuşla 2200 oldum. 3 tuş fazla! hangi 2 tuş o lol bende basiim onlara 111121112111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 pvp icin taktik, gorunmez bekle, canı cok azalmısa dal arkadan. sonra combattan cık gene invis canı azalan birini bekle. ve basa don tekrarla. yeterli bu kadar. bg ler icin. arenayı da kendin coz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Masquerade said: 2 tuşla 2200 oldum. 3 tuş fazla! 2200'ü geçebilmek için de klavye aldırdık sonra da. Sadece mousela zor olmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 rogue = energy muti spamleyenleri görüyoruz anca 2k da kalıyolar sfdasad o da 2v2 de pri boostla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tbc ve vanilla da cok guzel rogue oynadim.. ama kesinlikle dogru durust arena yapamadim.. oysaki cok seviorum pvp yapmayi :D simdi var 80 bir rogue um ama, acaip warrior kasasim var o yuzden tirmaliyorum surekli.. bakalim :D bayarsam rogue uma donucem :D anlatin bole guide muide varsa wotlk ile ilgili paylasin pls, bizde yararlanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 en guzzel guide kendi hatalarin :) soledigim bu soz cok gereksiz gibi duruyor ama onde gelen rogue videolarini izledikten sonra havasca oturtuyorsun mantigi. sonra hatalari dene yamulla kendin dayak yiye yiye gideriyorsun. mesela arenada kidney onemli ama adami cok kiskivrak yakalarsam, ozellikle 2v2 arenada yanimdaki arkadas 1v1 combata girmis ben de diger rogeuyle birbrimizi bulmaya calisiyorsak, sapten sonra cheap muti -bazen atmam bile- rupture yaparsan, panik olmus rogueler saka gibi vanishini bosa harcayabilir burda. tabi adamin harcayip harcamayacagini deneyimle anliyorsun vanish harcattiktan sonra trinketi de harcat ve kidneyi o zaman kullan ha adam bundan da cikiyorsa disarm et. su anlattiklarim okuduktan sonra 2 3 seferde oturmaz, once saplamayi ogrenmek lazim. 40 sap atiyorsam 3 kez ben sap da ben yerim arenada. rogue degilse -mage gar - cheap shot muti kidney tabiki en iyisi adamin geari benden cok asagidaysa cheap biraz bekler poison varsa evisleyip sonra da adam hala stundayken 3 4 comboluk kidney de atabilirim. cok ciddi bir ratingim yok casual arena yapiyoruz, set up affl lock-muti rogue. rogue pve zaten cok rahat. birkac tusla rotation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 HolyRaider said: bi zmaanlarki ventrilo eğlencemiz :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar