zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Sabah beni polis olduğunu söyleyen biris aradı. Bana, sim kartımın kopyalandığını, kimlik bilgilerimin ele geçirildiğini, benim adıma ulurlararası banklarda işler yapıldığını söyledi. Ali Ural diye birinin bu işleri yaptığını belirtti. Sonra bankada param var mı gibi tuaf bir soru sordu. Dolandırıcılık olduğuna dair bir his vardı içimde ama arkadan çok güzel telsiz sesleri fln, gerçekçi geldi. Konuşurken, bir yandan düşünüyorum, ne sim kartımı kaybettim, ne de kimliğimi. Adamın bu dediğinin olması imkansıza yakın ama bir ihtimal diyorum içimden. Neyse adama hesapta para yok fln diyince, tamam dedi dikkatli olun siz fln diyip kapadı. Sonra polisi(155) aradım, açıkladım. Kişisel bilgi vermedin dimi diye sordu. Yok dedim (zaten vermem asla), iyi dedi, numarayı ver seni arayan dedi. Numarayı verdim kayda girdiler. Dikkatli olun, etraf uyanık dolu :) Arayan numara: 0539 796 06 57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 aynısını geçen sene arkadaşa yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 len polis öyle telefondan iş yapar mı bilaer sen de yahu. öyle ciddi bir olay varsa kapına gelirler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ya birde hanı arkadası caldırıp kapatıyordu arkadas arıyordu olm manyakmısın polıs caldırır mı demekten dılımde tuy bıtmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi cidden ihtimal bile vermen çok ilginç bence... Polisi nasıl görüyorsanız gözünüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ahaha kontörü biten polis mmm tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Sabah sabah olunca insan tabi belki diyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu tür olaylar zaten ilk yaşandığında insanın aklı karışabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yarım yarım okumayın be, yemedim yazıo yukarda, polisi arayıp ihbar ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 jacabo said: ya birde hanı arkadası caldırıp kapatıyordu arkadas arıyordu olm manyakmısın polıs caldırır mı demekten dılımde tuy bıtmıstı ahahahaha adam inanmış demek ne yapsan boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 İnsanlar inanıyor böyle şeylere. Mesela teyzem okuduğu her spama inanırdı neredeyse. Şu öldürür, bu kanser eder, şu kurum Mossad, bu kurum CIA; ne derlerse inanırdı bir ara. Alıp karşıma 3-4 saat konuşup spam kavramının ne olduğunu ancak öğretebilmiştim. Niye yalan söylesinler ki; doğrudur, dünyada neler var diyip duruyordu. Bu olaylar interneti 40 yaşında ilk kez kullanmaya başladığında olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 devlet, sms mesajlarına inanan anneler için spam mesaj konulu altın günleri sponsor etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 zgrw said: yarım yarım okumayın be, yemedim yazıo yukarda, polisi arayıp ihbar ettim :) aslında çok pis dolandırılmış da çaktırmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 GERGE said: İnsanlar inanıyor böyle şeylere. Mesela teyzem okuduğu her spama inanırdı neredeyse. Şu öldürür, bu kanser eder, şu kurum Mossad, bu kurum CIA; ne derlerse inanırdı bir ara. Alıp karşıma 3-4 saat konuşup spam kavramının ne olduğunu ancak öğretebilmiştim. Niye yalan söylesinler ki; doğrudur, dünyada neler var diyip duruyordu. Bu olaylar interneti 40 yaşında ilk kez kullanmaya başladığında olmuştu :) ahahah abi o benim teyzem ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 zgrw said: Sabah beni polis olduğunu söyleyen biris aradı. Bana, sim kartımın kopyalandığını, kimlik bilgilerimin ele geçirildiğini, benim adıma ulurlararası banklarda işler yapıldığını söyledi. Ali Ural diye birinin bu işleri yaptığını belirtti. Sonra bankada param var mı gibi tuaf bir soru sordu. Dolandırıcılık olduğuna dair bir his vardı içimde ama arkadan çok güzel telsiz sesleri fln, gerçekçi geldi. Konuşurken, bir yandan düşünüyorum, ne sim kartımı kaybettim, ne de kimliğimi. Adamın bu dediğinin olması imkansıza yakın ama bir ihtimal diyorum içimden. Neyse adama hesapta para yok fln diyince, tamam dedi dikkatli olun siz fln diyip kapadı. Sonra polisi(155) aradım, açıkladım. Kişisel bilgi vermedin dimi diye sordu. Yok dedim (zaten vermem asla), iyi dedi, numarayı ver seni arayan dedi. Numarayı verdim kayda girdiler. Dikkatli olun, etraf uyanık dolu :) Arayan numara: 0539 796 06 57 dolandirilmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bunun daha betteri Ankara'da yaşanmıştı. Çayyolu'nda oturan bir bayanı ben mit'ten arıyorum kredi kartı bilgileriniz pkk geçmiş,büyük miktar krediler vs hesap hareketleri var şu an evinize ekip yolluyoruz diye aramışlar neyseki kadın bizim karakola gelmişti de olay fark edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aha polis var patide. abi başım sıkışırsa arıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aynısı Ali Ural olayıyla benim de başıma geldi. bir büyüğümün dediğine göre devlet memurları avea kullanıyor. 505 mi 555 mi ne işte ondan. zaten başkomser demişti biri beni arayıp. ne işi olur cepten beni arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Arkadaşlar teyzemede olmuş bu dikkat edin. Teyzem canıımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Goarth said: Bunun daha betteri Ankara'da yaşanmıştı. Çayyolu'nda oturan bir bayanı ben mit'ten arıyorum kredi kartı bilgileriniz pkk geçmiş,büyük miktar krediler vs hesap hareketleri var şu an evinize ekip yolluyoruz diye aramışlar neyseki kadın bizim karakola gelmişti de olay fark edilmişti. hasss beyler kacin, aynasizlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Goarth said: bizim karakola lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 patide olanlar patide kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ceza hukukunda bir dava vardi, ingilterede eleman eski sevgilisine cepten mesaj atiyor, "eski sevgilin intahara kalkisti ben memur john, gidip onun nesesini yerine getirmezsen, bir daha intahar ederse sorumlu olursun diye" boyle boyle cocuk kizla 4 sene daha cinsel iliskiye giriyor.Kiz her trip attiginda ben polis memuru smith filan diye mesajlar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ASker abi adam ne polisi bakın eski mesajlarına ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 polis yakayı ele verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar