DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fethiyede bir berber var, saçınızı kesiyor, üstüne 5 dk saç bakım spreyiyle masajlı bakım yapıyor, yüzünüze buhar aletiyle beraber peeling yapıyor, sonra yıkıyor ediyor yine yüze masajla bakım kremi uyguluyor 5dk, yetmezmiş gibi 5 dk da omuzlara enseye kollara masaj yapıyor falan. ve bunların hepsini 15 liraya yapıyor. şimdi şöyle ki; ben zaten izmirde 10 dk saçımı kestiriyorum 20 lira veriyorum ulan adam gibi yapsın diye, gerekirse 30 lira vericem ama bu hizmeti yapsın şerefsizim her gün saç kestirmeye gidesim geliyor 2 kere gittim mest oldum yenilenip çıkıyorum resmen izmirde var mıdır ki böle bi yer bi hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 berbere 20 lira mı veriyorsun? türkiye'de para kazanmak hakkaten kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 berbere 20 normal 5 liraya berberler kafaya kasey koyup kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede gibi bi insanın berbere 20 lira normal demesi beni yıktı. paticik'in en zeki adamıydın gözümde. bir zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi normal istediğin şekil kesim + yıkama + şekillendirme = 10 tl buralarda :/ (yalova) Hakkat 20 normal mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ya 20 normal tabi de. nerde yaşadığına bağlı. yoksa atıyorum ankarada bahçelide 20 çok normal ama @1 in dediği gibi hizmeti almak için yenimahalleye mi gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yıkama şekillendirmeye ayrı para alan berber görmedim de, yalovadan gelen arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla orada daha ucuz olması normal bazı şeylerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 aslında bakarsan 8-10 liraya yapan da var ama makasından mantar kapabilirsin, hatta saç kesiminden sonra sen de bir mantara dönüşebilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 DoruK said: aslında bakarsan 8-10 liraya yapan da var ama makasından mantar kapabilirsin, hatta saç kesiminden sonra sen de bir mantara dönüşebilirsin yani. 10 yıldır mantara dönüşmedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben 6-7 yıldır aynı berbere gidiyorum adamla kanka olduk, herkese 10-20 liraya yaparken bana saç sakal dahil herşey 5 lira bazı zamanlar kötü kestiği oluyor ama genelde memnunum YANCILIK RULAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gecko said: ben 6-7 yıldır aynı berbere gidiyorum adamla kanka olduk, herkese 10-20 liraya yaparken bana saç sakal dahil herşey 5 lira bazı zamanlar kötü kestiği oluyor ama genelde memnunum YANCILIK RULAZ sen liseli değil miydin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 manisada dediklerin dahil 8 lira :) hayat burda ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gecko said: ben 6-7 yıldır aynı berbere gidiyorum adamla kanka olduk, herkese 10-20 liraya yaparken bana saç sakal dahil herşey 5 lira bazı zamanlar kötü kestiği oluyor ama genelde memnunum YANCILIK RULAZ sakal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fethiyede nerede bu dediğin berber merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 turizm okulunun karşısında berber diye yanıp sönen levhası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben yılda 1 kez kestiriyorum. kestirmişkende 1e vurduruyorum. 1 yılda anca uzuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ankara ve kıbrısta saç+sakal 20'ye kesiyorlardı. normal fiyat yani. hani "ucuz" kentlerden birisindeyseniz ve ucuza kesen bir berbere gidiyorsanız, saç+sakal 5'e keser, o da normal. orduevi berberleri çok çok ucuza kesiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ahah hakketen askeriye nerdeyse üstüne para vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 berbere en son gittiğimde saç kesimi 6 liraydı. ne hale gelmiş teheyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 saç kesimi, yıkama, makine ile sakal hepsine 8lira veriyorum. beni traş eden eleman sokağın hemen karşısında aynı işlemi 20 liraya yapıyor. aradaki fark lüks deri koltuk ve büyük akvaryum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 peeling hiç yaptırmadım ya nasıl bir şey abi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bulunduğum yer de en dandik berber bile 15 alıyor kesim için 20 normal fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 saç,sakal 5 tlye oluyorum senelerdir gittiğim için,normalde 10tl alıyordur galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sac sakal masaj vs 15 veriyorum ben. o da 3 haftada bir. 3 haftada bir adam gibi bakım için 15 lira veremiyorsanız evde kendiniz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 izmirde bende 15 e falan oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar