Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 düşünüyorum da, bu Ultima x Odessey'nin çıkmaması en çok blizzarda yaradı. eğer çıksaydı wow belki de bukadar sükse yapamicaktı. Ultima X Odyssey was scheduled to be released sometime in 2004, EA cancelled the project on June 30, 2004. Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001. The game was released on November 23, 2004. Bu rakamlara göre UXO WOW'dan önce çıkacakmış. belki wow'u yerdi. wow belki de blizzardın en çok zarar ettiği projelerden biri de olabilirdi. ama hala anlamıyorum, EA neden rakibinin ekmeğine süper bi şekilde yağ bal kaymak sürdü? neden UO2 ve UXo yu iptal etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Adeta bi Grizzly Hills, http://uxo.katixa.com/images/ux18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beceremedikleri icin vaz gecmis olabilecekleri aklina gelmiyormu ? Ya da oyunun cok kotu olmasi, veya wow u gorup (betada) ulen bizim yaptigimiz cok kotu karsisinda duramayiz gelin durduralim uretimi demisde olabilirler. Wowdan once eq2 de cikti sonrasinda 100 lerce oyunda cikti sonucta kabak gibi ortada. Cikipta uo x olsa idi demek klasik yengenin amcaya orani oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 wow'u yiyebilmesinin yanında wow'a yenilmesi de söz konusu ki öyle olurdu. o riski alamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Kanuni said: Beceremedikleri icin vaz gecmis olabilecekleri aklina gelmiyormu ? gelmiyor. UXO olsaydı diyen keşke diyen yok, neden iptal edildi diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Kim diyor ? hangi otorite? Ben bu oyunu duymadım bile. bi de uo'nun daha dar bi kitleye hitap ettiğini unutuyorsunuz. Wow'u çoluk çocuk da oynuyor anne baba da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ea ya mail atman gerekiyor o zaman. Ha aramizda ea yoneticisi varsa gercek cevabida pm den alirsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kanuni nediyosun arkadaşım. boş boş konuşma bi. şurda 2 kelime muhabbet edicez. kimse sana gel de buraya cevap yaz demedi. /ignore -- aslında ekran görüntülerine falan bakıyorum da, 2004'teki wowdan çok aşırı farkı yok, motor farklı belki de. wowun görüntülerinin daha kaliteli olduğu kesin tabi. ama ilk dungeon 0,5 setinde örneğin mage'de agility olduğu zamanları da hatırlıyorum. wow bugünkü haline gelene kadar çok çalışıldı üstünde. ultima da bu şekilde zamanla evrimleşebilirdi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abi büyük ihtimalle yaptılar yaptılar, sonra kendileri oynarken tiksindiler ajsfhd sonra da dedilerki biz bu ultima üzerinde çok uğraşmadan böle az az bişeyler yapıp para yapalım en iyisi. bisürü zımbırtı çıkardılar sonra. EA işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Fikrimi soyluyorum iste? Olumlumu yazmaliydim :) Cikmamis bir oyunu , test bile edilmemis bir seyi, kimsenin hakkinda bilgisinin olmadigi, iptal edilme sebepleri bile belli olmayan bir oyunu en populer bir oyunla karsilastirarak ne elde etmek istedigini bir anlasam cevapta vericem ama sadece ss lerden kiyaslama yapmak bana gore degilmis demekki. Aklima gelen tek sey yurdum insaninin free shardlarda oynadigi ilk mmo olan uo nun ne kadarda abartildigi ve mmonun o oldugu yanilgisinin nelere kadir oldugu. Basarilar. Kendimide ignorliyim ben :) Sana degil konuya cevaplarim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu oyundan cacık olmicaa sslerden belli, akıllı davranmış ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ama üstüme alındım :( aklına gelmiyomu git oraya şuraya sor dedin. desenki ultima bkum gibi. başım üstünde yerin var. ondan şooldum işte öle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Kardesim benim, bende biraz sinirli sirin bazinda yazmisim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ... ve Kanuni ile Dragonmax aralarındaki tatsızlığı unutmuşlar, barışıp sonsuza kadar mutlu mutlu yaşamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 buda traileri gideri varmış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7xfy85Q1o_0&feature=related sundada ingame goruntuler var, cok kotu geldi bana. eq1 den hallice grafikler, animasyonlar rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 2004 te wow'un bu kadar çok popularitesi yoktu fakat uo hala populerdi.O zamanda bu grafikler kötü gibi görünse ileri safhalarda geliştirmeye gidiceklerini tahmin ediyorum.Öte yandan combat sistemi fln wow a benziyo.Ui'lerde benzerlikler var. Eğer oyun çıksaydı esas ultimacı tayfayı kendinde toplabir ve bi rekabete girebilirdi wow'la.Tabi bu şekilde uzun süre devam edemezdi ama oyun geliştikçe sağlam birşey çıkacağını düşünüyorum.Wow'un durumu ortada content yok bişey yok boş boş oynuyo insanalar cata çıkıcak diye oyunla ilgilenen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Oyunu E3 gördüğümde bende heyecanlanmıştım artık UOyu yeni nesile taşıyolar dedim ama EA gene yapıcağını yaptı süt veren ineği kesti..EAdan nefret etmemin sebeplerinden biri bu oyunu iptal etmesiydi..E3teki vidyolara bakın insanlar ağzının suyu aka aka oynuyolar..Sizin duymamış olmanız oyunun kötü olduğu anlamına gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Wow 2010 da bile ciksa piyasadaki hemen her oyunu yer. Blizzard iyi oyun yapiyor. Devamini da iyi getiriyor. Yillardir wow oynamadim ama guzel oyundu. Cataclysm ile geri donebilirim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 said: Wow 2010 da bile ciksa piyasadaki hemen her oyunu yer. Bu çok doğru bi tespit. Fakat Uxo çıksaydı günümüzde sandbox mmo'ya örnek olacak bi oyun olurdu çok da güzel oynardık. Bi everquest çakması oyunlar serüveni ile başladı bu 3d mmo piyasası düzelemedi de hala... Pis pis levelli oyunlar var hala bir sürü. Bütün sandbox denemeleri de ağır fail oldu. Neden kapatıldı dersek EA'nın klasik ibneliği diyebiliriz direk. Örneğin 2001 senesinde gene böyle bir proje vardı Ultima Worlds Online: Origin adında. uo2 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/46/Uwoo-group_combat.jpg Ama çok sevgili EA dedi ki: yağw bu uo hala para kazandıriyo ki bize, uonun oyuncularını çalar bu UO2, tez kapatıla. Daha sonra işte UXO çıktı ortaya daha doğrusu uxo'yu OSI yapıyordu. Yani çok sevdiğimiz lord britişimiz Richard Garriot yapıyordu. Sitesi bile vardı resimleri communitysi vs.vs. Ama bir anda EA bu oyunu alıverdi (en azından ben böyle gördüm o vakitlerde) ve çok geçmeden de oyun iptal hadi ggbb diyiverdi. Kapanma sebebi ise şöyle birşeymiş (wikide öyle yazıyo) EA bu oyunun daha doğrusu şirketin merkezini başka bi şehre almak istemiş. Ama osi çalışanları filan kabul etmemiş bu durumu (sonuçta aileleri filan orada) EA da kovmuş 200 çalışanı. Oyun bitmiş diyo... olley çok gereksiz bi wot yazdım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 UXO MMORPG değildi singleplayer oyundu benim hatırladığım, UOX yazılıyor mesela Ultima Online serisinin değil Ultima serisinin devamı olmayacak mıydı UX? bu arada EA yapımcıları gerizekalı mı diye düşünmüyor değilim. UO2 yapılsaydı tam da UO'nun popüler zamanında büyük bir avantaj edinirlerdi. ayrıca neden WoW'la, EQ'la rekabet edemesin? çıkmamış bir oyun sonuçta nasıl bir şey yapabileceklerini bilemeyiz. wow çıkmadan önce de "uo ve eq ile rekabet edemez" deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Wow dan önce piyasada zaten wowdan kat kat daha iyi daoc, shadowbane falan vardı. Hadi shadowbane geliştirilmeyen, grafikleri kötü pvpsi bol bir oyundu ama daoc gayet başarılıydı ^^ Ama işte wow ortalama oyuncuya (PvP düşünmeyen) hitap ettiği, warcraft gibi bir backgroundu olduğu, arkasında blizzard gibi hayvani bir firma olduğu falan filan için malı götürdü. flame on^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar