Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 2006'dan kalma hesap var bende, trial'ını oynamıştım. steam'de satılıyor, bir süre önce ordan satın aldım. trial hesabım üstünde aktifleştirdim. trialdeyken daha önce tutorial'ı yapmıştım, şu an hatırlamadığım bir formüle göre de skill kasmıştım. ancak bana tekrardan tutorial kastırıyor. öğrenmek için güzel de, verdiği skill kitabını okuyamadım, mechanic skilli istedi benden, o da olmayınca öğrenemedim o kitap skillini. hesabın/karakterin 4 yıllık olmasının bir önemi var mı, swg vb'deki gibi "veteran rewards" felan var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Yok direk marketten alip okuman gerek sen skill basmadigin surece 7 yillik bile olsa aktif kaldigi sure kadarki kismindan ibaretsin :) Ama marketten cok rahat sekilde ulasabilirsin skill kismindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bazı skiller level 5 olmuş. silsem mi diye düşünmüştüm de görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hacı etkisi var 2006 olmanın iyi ve kotu yonde fight arıosan, daha zor bulursun, Can'ını alan az kişi çıkar. Ama carebear takılacam edecem dıosan, sataşma ihtimalleri azalır. Hatta sizin corpa savaş acılırsa " olm 2006 memberları varmıs " denir mutlaka. Çaktırmaman lazım yenı oldugunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oynayanların çoğu 2006dan eskidir diye düşündüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yoo yok ole bısey=) eskıyen adam sıkılıp gıdıor zaten ya ole bısı var hıgh secde cogunluk 2009 su aralar bide, mılletın altı var 12313 tane ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Niye yalan soyluyosun ben gayet varim 2006 hazirandan beri benim gibi en az 20 kisi daha cikaririm turk olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 adamı kacırma yahu :p ya mesela benım corpa 2009 adam gırdımı vooooooooooooo oluolar :D NABZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 O yuzden senin corpa gelmiyorum zaten nutku tutulur falan adamlarin yazik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oo ben gelsem 2007 accımla 40k küsür spem ile dipleri düşer yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sölemicen hacı çaktırmıcan caka satıcan gerçi killboardına bakmayı akıl ederlerse çakabilirler veya 5 senedir noob corptaysan ve standingler azsa, gene çakarlar da akıl etmezler yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 daha eski oyuncularda var <-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar