mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yasaya inanmıyorum ama bi kol bacak kırma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu tarz dolandırılmaları polis takip etmiyor yemeseydin kardeşim diyorlar o hazır kartlarıda ztn sürekli degiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 evet takıbı yokmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 PrudenT said: ahaha beni de aramışlardı. adam dedi "ben albay bilmemne işte askeri bi durum var kontör lazım". garip ya insanlar. amerkan filmlerinde oluyo ya polis ! (rozetini gösterir) arabana el koyuyorum al abi senin olsun güzel dolandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu dolandırıcıların hepsi her şekli aradı beni albay olarak arayıp 200 bin lira para istiyeni :).hatta ben bir arkadaşım işletiyor sanıp tamam parası neyse öderiz falan demiştim :) pepsi 10 bin lira kazandınız kontor yukleyin sürekli aradı bi ara 2 haftada bir saat kazandınız geliyor. bulgar numarası arayıp kargonuz varmıs falan filan diyor enteresan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şimdilerde evi arayıp "termal bilmem nede tatil" falan diyorlar.. yok bazen uyuyorum.. adamlar kaldırıyor.. alarm gibi bişi işte. sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Valla browser ve client oyunlarinin türkçe versiyonlarında da buna benzer dolandırıcılıklar dönüyor ve işin ilginci bunlara inanan çok . Ben GM im şifreni ver, seni GM yapıcam tarzı olaylara inananlar oluyor. Şu sitede sana bedava oyun parası vericem gir üye ol deniliyor en basitinden birde, orda şifreni girince hesap gidiyor tabi. Hep tecrübesizlikle alakalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 beyin ölümü gerçekleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 beyler anne demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 geçmiş olsun, benzer bir şekilde 1-1,5 sene önce benide aramışlardı. aynı şekilde vodafone'dan kontör gönderirsem 10 bin tl falan vericeklerini söylemişlerdi. dikkatli olmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kapıya kargocu gibi gelip, boş paket getiriyolar. kargonuz var alıcı ödemeli 15 lira falan diyip çakıyolar dfsghjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Benim de eşimi aradılar, tabi bizim hatun yutmaz bunları. 0533 arıyor adam ama bizim kktc numarası, yurtdışı telefon yazıyor. Eşim adamlara telefon parası girsin biraz da eğleneyim diye bir 10 dakika konuşturdu :D. Adamlar sonra pes edip kapadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 "roket adam" said: ahahaha abi şu memlekette para kazanmak ne kolay ya daha ne denilebilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Masquerade said: kapıya kargocu gibi gelip, boş paket getiriyolar. kargonuz var alıcı ödemeli 15 lira falan diyip çakıyolar dfsghjk. bak bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 e o konturları nasıl paraya dönüştürüyorlarki bende onu anlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dönüştürmeye ne gerek var, eninde sonunda tüketiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 nası ne gerek var.kontor için dolandırıcılık mı yapılır.hani kız arkadaşına mesaj atmak çiin kontoru olmayıpya milleti dolandıran insanlar değil bunlar.çete yani şimdi kontor değil tl olarak düşün mesela adam 10tl yi 8tl ye 7tl ye satıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Onla uğraşacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca dolandırıcılığın tipine bakıldığında gayet temiz bi iş yani, peşine ne polis takılıyo ne başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bunların en bombası en uç noktası bizim ink. tarihi hocasıdır herhalde Über Dolandırıcılık "144 ayrı numaraya kredi kartı ile kontör gönderen Özçelik, 11 bin TL değerinde 72 bin kontörü yaklaşık 2 saat içinde kendisine verilen numaralara gönderdi. Özçelik arayan kişinin verdiği 144 ayrı telefon numarasına kontör gönderdikten sonra durumdan şüphelendi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 AHAHAHAHAHA inanmadım ama yinede komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar