Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nu kazandım çok mutluyum paylaşayım dedim .. 18 yaşındayım ilk denemem mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tebrikler yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 jazz davulu die bölüm m üvar yoksa jazz mı genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mortis said: jazz davulu die bölüm m üvar yoksa jazz mı genel olarak jazz bölümü var evet üflemeliler hariç çoğu enstruman var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şahane bir iş yapmışsın tebrikler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tebrikler, bi de hoşgeldin. ^^ resmen kıskandım ama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 süpermiş, tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tebrikler bir caz davulcumuz, bir de piyanistimiz olucak. bascımız da var, bi de brass çıkarsak tam olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 eblek eblek geziniyorum 2 gündür saolun valla en yakın zamanda pati halkıyla bi projeye kalkışırız umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 e çal madem bi duyalım evet arkadaşa bi davul getirelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bühü daha dur çok yeniyim bu güzel dünyada!!.. öğrencek çooooook şey var bende bu yüzden çok çok heyecanlı ve mutluyum =) çalamadığımdan değil gerçi =P 6 senedir davul başındayım son 3-4 aydır caz a giriştim okulda geçecek 4 sene içinde gelişcek herşey artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 vallahi şahane. şenol küçükyıldırım var ytü'nün vurmalı çalgılar kadrosunda. muhtemelen onunla çalışırsınız. büyük fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ama şenol hoca dersten çok muabbete sarabilir dikkat et :) En kısa zamanda exchange yap avrupaya gel derim. Beklerim groningendeki konservatuara. Şayet yıldızın en büyük sıkıntısı, sadece grup olarak caz anlamında gitar triosu çıkarabilmesi. Nefesli veya tuşlu çalgılar yok caz bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hehe tanışıyorum şenol abiyle zaten pek bi ders yapcağımızı sanmıyorum :) ama türkiyedeki sayılı müzisyenlerden biriyle çalışcak olmak offf ki ne off :D yurtdışı moduna gircem evet bi açılsın da okulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Forum yetenek kaynıyor anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar