Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hiiiç beceremem bunu ya nası yapıonz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aynen ben de yapamam bunu :D yok dile çarşaf gibi ser sonra çevrele vs yapamıyorum ülen 5 yaşındaki çocuk yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ortasına dilini sokup üflüyosun. ben de sonradan öğrendim uğraşa uğraşa dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bende çok uğraştım ama yapamadım ıslıkta çalamıyom beceriksizim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sakızın bi ucunu üst dişlerine diğer ucunu alt dişlerine yapıştır, ortasına dilini sok hafif ittir, sonra dışarı hava kaçmayacak şekilde dudaklarını arala ve üfle. şişiyo sonra da patlatıyon dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bulabilirseniz bi kutu big babol'la daha kolay öğrenmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Xenocide said: sakızın bi ucunu üst dişlerine diğer ucunu alt dişlerine yapıştır, ortasına dilini sok hafif ittir, sonra dışarı hava kaçmayacak şekilde dudaklarını arala ve üfle. şişiyo sonra da patlatıyon dsgf ittirince düşüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 suark'ın sözettiği sakızı dışarıda patlatmak değil, ağzın içinde patlatmak olmasın, çıtlatarak sakız çiğnemek hani çpok çpok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Evet chem, bunun cevabını bekliyorum, ona göre anlatacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Hatta dur normalinden başlayayım; Önce sakız böyle ne sert ne çok yumuşak oluncaya kadar çiğnenir, daha sonra; aç http://img405.imageshack.us/img405/5971/howtoyavsakcasakzpatlat.jpg Şekilde görüldüğü üzere ağız içinden kırmızı ve yeşil bölgelere sakız(dişin arkasına) yapıştırılır. Sağlamlığından emin olduktan sonra dilin ucu ile tuzkuaz renkle markladığım yerden dudak hizanızı geçmeyecek kadar itilir(ağız kapalı bu arada, sadece sakızın geçeceği kadar dudaklar açık), bu da tamamlandıktan sonra dil hızlıca geri çekilerek narin bir şekilde hava üflenir, bu sırada balon şişmeye başladığında yapılan balonun sevinci ile dudakların pozisyonu bozulmaz, yoksa ağızdan düşer. Gittikçe dudaklar daraltılır ve sakız düğümlenmiş olur. SOnra isteğe göre, ensede, ağızda, suratta patlatılabilir. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fotonun ismi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 euhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 AHAHAHAAHAH BU NE BİÇİM KONU LAN BU KADAR DA YAPMAYIN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Gelişmiş sakız patlatma versiyonu da var aslında. Falım gibi sağlam sakızlar ile yapılıyo.Tek bir şişirme ile hayvan gibi sesli ve yeterinde yetenekliyseniz 3 kere filan patlatabiliyosunuz tek balonu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi resmen rocket science ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 fotonun ismi hakketten güzel yaratıcı fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar