Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Başlık garip oldu ama olsun. Bayaa geniş bahçeli bir ev için 2 adet bir dişi bir de rkek sivas kangal ihtiyacımız var. Elbette yavru olacaklar. Dişi olanı hallettik. Tanıdığoımız birinin 12 adet yavrundan bir adet dişi aldık. Baba ve anne ödüllü kocabş mı ne türse kangalın ö türü yani soyu sopu belli güzel bir dişi. Fakat erkeği alamadık zaten kardeş olmaları sakıncalı olabiliyor diye biliyorum. Sorum ve isteğime gelince. Soyu sopu belli mümkünse ödüllü cins bir erkek kangal yavrusu bulabileceğimiz bir tanıdığınız ve güvenilebilecek bir üretim çiftliği biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Selam, Abi ben cok hoslasmiyorum bu muhabbetten lakin kayin validem bir ahbaplariyla birlikte bu ise girmis durumdalar. Izmir / Tire'de yurutmekteler. Uzak gelmezse, gidip almak sorun olmazsa sorayim onlara bir. Siteleri vesaire adam olmadi daha ama yavrular nasildir diye bakmak istersen www.tirekangal.com adresinden goz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bir de ozel mesaj olarak atacaktim tabi ben bunu =) Neyse gitmis bulundu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hadi hadi, yaptın reklamı, şimdi kıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Hehe ebi bakayım siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: hadi hadi, yaptın reklamı, şimdi kıvır. Yok lan degil. Basima kaliyo sonra boyle isler. Bulasmiyorum o yuzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu kaçaymış çok sevdim http://www.tirekangal.com/wp-content/uploads/2010/08/Tire_Kangal_Kopekleri-19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tireli kangallar görmeyeli ne değişmiş arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 barınak espirisi yapılmamış. Ban sebebiydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kamuflaj kullaniyo abi hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Valla ne kadar zorlarsaniz zorlayin bildiginiz keci o. Kangallarin fotograflarinin arasinda bir kac tane var oralarda olan diger bir kac hayvanin fotografi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 keçi miymiş tüh. yerdeki keçi boklarından şüphelenmem lazımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sestek'te calisan hanginiz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 oha site adamınmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Geçenlerde birisi secereli ana babadan yavruları vermek istiyordu. Eğer hala arıyorsan arkadaşlarla irtibata geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kangalları sadece bekçilik fln için istiyorsanız, çiftleştirmeyi düşünmüyorsanız, kardeş dişi-erkek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çünkü kangallarda kardeş ilişkisi yok. Bizimde bahçemizde vardı erkek-dişi, kaç sene baktık, kızgınlık zamanlarında başka köpeklerle oynaşırlar ama birbirleriyle asla. Bazıları uzun süre beraber oldukları için elleşmiyorlar derlerdi ama çoğu yerde okudum, Sivaslı tanıdıklara fln sormuştum yapmıyolar demişti. Bi de bizimkiler çok kıskançtı, erkek bir dişiyle oynaşsın, bizim dişi onu beğenmesse gider saldırırdı :P. Ayrıca yavruları ve dişi kangallar cidden çok güzel oluyorlar(tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kangallar cidden asil hayvanlar. Bahce icindeki yabancilara gayet ters davranirken bahcedeki hayvanlara resmen cocugu gibi bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Buyrun kızımızın resmi :P Adını PATİ koyduk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 erkeğide badi koysan ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi şu hayvanın kafasını sevmek diğer köpeklere göre o kadar zevkli ki, bildiğin kalın kafalı falan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 di said: Kangallar cidden asil hayvanlar.acikcasi kangallar tembel hayvanlar. koruma ic guduleri var ama o kadar buyuk bir bahce diyorsan aslinda gsd derdim de kangalin hem birini almissin hem de gsd`nin bakimi daha fazla fedakarlik istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 GSD çok havlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Çok başarılı bunlar ya. Bizimki eşşek gibi oldu, şu resimdeki gibiydi kışın fgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bursa-Karacabey yolu arasında Kangal Üretim çiftliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 On aylik bi tanesini gezdirirken -bir yandan hayvanla kosuyordum- ben havadayken hayvanin kedinin birini gorup birden atilmasi sonucu havada yana dogru 1 metre kadar yer degistirdim =) Kedi de zerre sallamadi bunu ona yaniyorum. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar