Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 800 liraya girdi mi işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Rewendor said: Suark said: nileppezdel said: İnsan istemeseydi devlet olmazdı ki. Devlet görevini yapıyor zaten, karşılığı vergi. Ekmekten %18 vergi alıyorlar. Diğer devletler enayi de hayrına yardım ediyor da bizimki sadece karşılığını alıyor sanki.. 3. dünya ülkelerinde olan bir şey zorunlu askerlik, hala savunuyorsunuz. lol abi tsk da zorunlu askerlik olmasın istiyor :). Onlarda memnun değiller yani. Ama bu ulkede paralı askerlık zor Neden? hemen bir örnek vereyim, Annem şirketinin patronu, izmirde buyuk ınsaatlara ahsap mutfak malzemesi yapıyorlar. Kadın 55 yaşında, yetişmeyecek diye kendisi takıyor kulpları. Ee dedim tutsana bi adam? "oğlum dedi bu ülkede işsizlik falan yalan, 1200tl ye çalışcak adam bulamıyoruz, bitanesi aydından geldi "deniz yok burda ya" diye gitti." Tabi heh ekledi üstüne, "seni bosuna okutmusuz gurbetlerde surunuosun, milletin umrunda deil" Bizde yürümez o paralı askerlik, bizimkilerde çalışma .ötü yok. Nasıl ya, orada büyük bi hata var, benim askerden gelmiş İTÜ mezunu arkadaş var 8-9 aydır iş arıyor adam, en son gittiği yerde 800 lira maaş teklif etmişler itü mezunu mühendis adama. Sizin o patronun orada bi gariplik var iyi duyuramıyo bişi yapmıyo heralde? :) bu taraflar nedense böle, ya iş bulmak zor. Ama bazı insanlar böle işte. Ustalar özellikle çok kaprisli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 "yok abi bu kadar sene bunun için mi itü okuduk, girmiycem" diyodu da 1 aydır falan görüşmüyoruz girdi mi girmedi mi bilmiyorum. sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 800TLye adam gibi muhendis bulsam ben alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 adam gibi mühendis 800e çalışmıyo ama olayı o :) yani mühendis adama, hele bi de itü gibi önde gelen okullardan birini bitirmiş adama bu maaşı teklif etmek küfür gibi bişi bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya aç kalır ya çalışır. 800 hakkaten az ama mesela 1350tl dedin mi bi an kilitlenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Astek olarak yapılsa yada mesleğini icra edecek gibi olsa olsunda.. Boş oturmak için salak salak mıntıka yapmak için veya en basit olarak komutan egosunu tatmin etmeye gidilecekse yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 direk küfür, patronun alıp veremediği olabilir itü ile, girememiş falansa olabilir yani. Ayrıca insan kaynaklarının kahpece calısma teknıklerı var, sankı sırket onlarınmıs gıbı, tiksiniorm hepsınden =). Dogru duzgun bı sendıkamız yok ki hakkımızı arayalım, bırakalım hepimiz işi 1600den aşşa başlamıorz hodri meydan dielim bak bakim napıolar @goarth asteklık cok kotu bısı ya aman Allah korusun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ben tek hepiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 valla patronun itüye gıcığı mı var başka bir sebep mi var bilmiyorum da istanbul erkek lisesi üstü itü bitirmiş askerlik sorunu olmayan 2 yabancı dil (ing+alm) bilen mühendis adama (8-9 ay süren işsizlik sonrası bir de) 800 lira maaş teklif edildiği ülkede işsizlik sorunu yok demeyin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 5ay 5 gün yapıp geldim arz ederim :P. İTÜ mezunu bu ülkeye fazla doğruca yurtdışına kapağı atsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: 1 sene kendine değil devlete çalşıyorsun aslında yani illa yok olan işgücü diye düşünme. yav orda çoğu anlatılan faydalı bir iş yapılmadığı yönünde ama. oturup memuriyetin bürokrasisi ile bile uğraşsan daha faydalı olabilirsin. ha doğuda dediğim gibi ne bileyim okul yapımı, birşeylerin tamiri vs ile uğraşan daha faydalı askeri bölgeler var ama çoğu öyle değil benim anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: Ben tek hepiniz. :P asdsfd tam şu vidyoyu izlememin üstüne dedin bunu :p http://www.youtube.com/watch?v=kH3Rm8z9JTA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Devlet çalışanları çok mu iş yapıyorda sen çok iş yapmayı planlıyorsun ki. Sana ne derlerse onu yapıcaksın bu kadar fazlası yok. Kafan rahat ruhun rahat bi 6 ay rehabilitasyon gibi düşün hayata başlamadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 e tamam da adam devlet çalışanı olacak diye bir şey yok ki. hani aynı sebepten devlet çalışanı olmayı reddedebiliyor ama askerliği reddedemiyor. Yoksa ben akademisyen olacam diyen adam, ya da ben özel sektöre girecem diyen adam gayet çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Önce asker sonra istediğini ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o diilde ilk atış süper bişe=) önce korkuosun eğitimde falan ya sekerse? ya bradd pitt suratım dagılırsa? bütüün endişen ilk atıştan itibaren geçio, o barutun kokusu o adrenalin offf. Ben ki metalin kendisinden nefret eden, dokunamayan, saat bile takmayan adam 6 ay tufekle ole bı rahat ettım kı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 İyiki zamanında yapıp kurtulmuşum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: Önce asker sonra istediğini ol :P niye? :p d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ADAM OL ÖNCE ADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Suark said: o diilde ilk atış süper bişe=) önce korkuosun eğitimde falan ya sekerse? ya bradd pitt suratım dagılırsa? bütüün endişen ilk atıştan itibaren geçio, o barutun kokusu o adrenalin offf. Ben ki metalin kendisinden nefret eden, dokunamayan, saat bile takmayan adam 6 ay tufekle ole bı rahat ettım kı :) boşuna uğraşma kimse rahatlamayacak ve heveslenmeyecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: ADAM OL ÖNCE ADAM! ben tekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://i32.tinypic.com/2vjueyb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hadi len sen de bu forumda 500. kez tartışılan tek konu bu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 üşümeye başladım askerden soğutmayı kısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar