barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Cuz they’re rapin errbody out there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Her türkü asker doğdurursanız böyle olur beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 her şekilde ne kadar çekersek çekelim en iyi ihtimalle "eğitimimiz kötü o yüzden insanları eğitimden sonra askere alalım"'a gelebilir mantık silsilesi. bu bile yeterince saçma. onun yerine o askerleyi yedirmeye, giydirmeye, içirmeye vs gidecek parayla eğitimi düzeltmeyi dene daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lanet olsun ne boktan memelekette doğmuşuz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 askerin eğitimli olanı daha sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 @Ardeth: O zaman kimse kömür dağıtarak, halkı kandırarak falan oy alamaz ama :( Her parti için böyle bu, halkın çoğu zaten düşünüp artılarına eksilerine bakarak oy vermiyor sonuçta. Şu son EVEEEET videosu da güzel bi kanıt buna (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Her türlü 2 ucu boklu değnek boşa tartışmanın anlamı yok ^_^ Ordun olmadan bazı şeyler olmaz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 12 olmaz o da. olmaz endişelenmeyin :) TSK nın kısa donem askere ıhtıyacı oldugunda bole dedıkodu cıkartıp kısa donem sayısını arttırıyor sadece. Haa bide, o 12 ay degıl arkadaslar haberınız olsun. Uzun donem yapanlar acemiliğe girdiğinde bir kağıda imza atıyor, orada 3 ay gonullu olarak askerlık yapacagım yazıyor. 15 o, 12 deil =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 forgiver said: askerin eğitimli olanı daha sevimli eğitimlinin de asker olmayanı daha sevimli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 döşü gıllı olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ben eşitlikten yanayım. Sırf okuyamadı diye 12 ay insanları askerde tutmanın bir anlamı yok. Yap herkese 4-5 ay temel eğitim ver yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Suark said: 12 olmaz o da. olmaz endişelenmeyin :) TSK nın kısa donem askere ıhtıyacı oldugunda bole dedıkodu cıkartıp kısa donem sayısını arttırıyor sadece. Haa bide, o 12 ay degıl arkadaslar haberınız olsun. Uzun donem yapanlar acemiliğe girdiğinde bir kağıda imza atıyor, orada 3 ay gonullu olarak askerlık yapacagım yazıyor. 15 o, 12 deil =). hah işte o kağıda imza atmayacam dersen noluyo çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 wastyrx said: Her türlü 2 ucu boklu değnek boşa tartışmanın anlamı yok ^_^ Ordun olmadan bazı şeyler olmaz yani.. ordu tabi şart da burda kimse ordu olmasın demiyor zaten. amma velakin içinde yaşadığımız çağda artık prusya doktrini pek tutmuyor. o yüzden türkiyenin bu kadar askerinin olmasının göz dağı falan verdiğini sanmıyorum. 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkenin bütün insanı asker olsa bu çağda ne olacak? araştırın isterseniz karadeniz ,akdeniz ve ege sahillerinden uzun menzilli füzelerle türkiyenin nerdeyse hepsi kapsanabiliyor. şuursuz bir politika bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Askere ayrılan paranın bi kısmıyla Aselsan mühendislerini korusalar daha iyi yatırım olur. Adamlar işe yarar bişey buldu mu patır patır kaza geçiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tenekeadam said: Ben eşitlikten yanayım. Sırf okuyamadı diye 12 ay insanları askerde tutmanın bir anlamı yok. Yap herkese 4-5 ay temel eğitim ver yolla. dünyanın hiçbir yerinde hiçbir koşulda iki insan eşit değildir ki askerde olsun. eğitimini almış adam iş bulurken de avantajlıdır, maaşta da avantajlıdır, sosyal ortamda da avantajlıdır (prestij açısından), hani her alanda, kız isterken bile avantajlıdır. hayatının 4 senesini okula verip karşılığında geri kalanında bunu kazanır. askere mi kaldı ikisini aynı kefeye koymak? her şeyden önce devlet için eşit değilsin. devlet açısından bakarsak "lan bu adam eğitimli en kötü eğitimsizin işini de yapar da eğitimsiz eğitimlinin işini yapamaz" derse kendi sağlığı için böyle bir imtiyaz geçecek tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o zaman en uzun askerliği, yan gelip yatıp, okulu 7 senede bitirenler yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 okumamış insana mesela 15 ay olabilir ama ne bileyim onun 10 ayında eğitim verirsin temel bilim, türkçe vb. 5 ayda temel asker eğitimi verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mantıklı hem vatana hem millete hem kendine bir hayırları yok. aquila said: o zaman en uzun askerliği, yan gelip yatıp, okulu 7 senede bitirenler yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 oylarımız niye eşit o zaman? Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir olmamalı, okuyom ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: o zaman en uzun askerliği, yan gelip yatıp, okulu 7 senede bitirenler yapsın. makineciler muaf olmalı ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Muaf falan yok herkes eşit. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ardeth said: okumamış insana mesela 15 ay olabilir ama ne bileyim onun 10 ayında eğitim verirsin temel bilim, türkçe vb. 5 ayda temel asker eğitimi verirsin. her yerde olmasa da hani daha mantıklı işleyen askeri bölgelerde bu sistem var. Temel bilim falan değil de daha pratik hayata dair şeylerin eğitimini alıyorlar çevresindeki okumuş erlerden yine. sinad said: oylarımız niye eşit o zaman? Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir olmamalı, okuyom ben yaa dağdaki çoban kendi oyunu vermiyo zaten merak etme, ağası ne emrederse o partiye oy veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ardeth said: ordu tabi şart da burda kimse ordu olmasın demiyor zaten. amma velakin içinde yaşadığımız çağda artık prusya doktrini pek tutmuyor. o yüzden türkiyenin bu kadar askerinin olmasının göz dağı falan verdiğini sanmıyorum. 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkenin bütün insanı asker olsa bu çağda ne olacak? araştırın isterseniz karadeniz ,akdeniz ve ege sahillerinden uzun menzilli füzelerle türkiyenin nerdeyse hepsi kapsanabiliyor. şuursuz bir politika bence bu. Demek istediğim; ordu oldukça askere ihtiyaç olucak.. E asker kim olucak biz.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dünyada her ülkede zorunlu askerlik mi var? ya da olmayan ülkelerin ordusu askeri yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bazısında kadınlar da zorunlu yabıyor eed :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar