Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya böyle kurban gibi kaliteli türk gruplar arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kurban ve kaliteli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 anlamadığım şeye yorum yapar, sonuna sdfg koyarım. Hem postum artar hem egom tavan yapar. O yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kıskanmış yazık. Kurbanı beğenmemem çok mu koydu canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kurban iyidir, yaşın yetmiyodur belki eski hallerini dinlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bende yaş muhabbetleri nerde kalmıştı diyicektim. Tabi sizinle aynı görüşte olmayınca hakaret yemek doğaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Beğenmiyorum demek ayrı, kalitesiz demek ayrı. Buna yetemiyorsun yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya teneke bi basgit güzelim liselimisin nesin heryerde bi laf sokma çabası. Beğenmediğim adam benim için kalitesizdir. senin için de böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sorun beğenmemen değil evet, burada ve bir sürü başka topic te yazdığın gibi üslubun, fazla çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kurban gibi kim var ki dorian falan mi söylenirki şimdi yada duman mı ? valla benim türk grupları arasında sakin ve kreş hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Solistinin destek verdiği başka bir grup daha vardı, onlar da iyiydi, ismi gelmedi aklıma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Beğenmiyorum o halde kalitesizdir lafı, ergen benmerkezciliği ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Panik mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Pickpocket'ı seviyorum ben aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 catafalque var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bir de bu son albümü nasıldır?internetten yobaz ve soykıran'ı dinledim hoşuma gitti bir tane sert albüm gerekiyordu kurbana.alınabilir bir albüm müdür güzellik bakımından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yalnız yeni söylediğiniz neredeyse kimseyi bilmiyorum. Üzülsem mi yoksa normal mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ax4i21Zg1NI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bir de kurbanın antalyaya gelceği doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o şarkılarını çok severim catafalque'ın ben de. kurban gibi olmasa da son zamanlarda severek dinlediğim bir türk grubu olan asfalt dünya'yı öneririm. ikinci albümleri çıktı mı bilmiyorum ama ilk albümleri güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kurban kalitesizse türkiye'de rock yapan adam yok o zaman. neyse, öneri olarak "panik" olabilir ama eğlencelik bi grup. kurban gibi her ruh haline hitap eden şarkıları yok. amatör gruplardan önermek istiyorum ama nereye baksam s'leri tıslayarak söyleyen liseli aşk solisti vokalli gruba rastlıyorum. gren var, profesyonel bi grup. ya abartılır ya yerin dibine sokulur genelde. ama gerçekten güzel bi müzikleri var. çilekeş'in son albümü de çok güzel. değeri pek bilinmemiştir bana göre. daha metale kaymak istersen crossfire ile black tooth var. kurbanın son albümü de metal olmuştu zaten. farketmezsin bile heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kurbanın son albümünü aldım çok hoşuma gitti.bir tane sert albüm gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 farklı bir tarz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dreagloth said: Kurban iyidir, yaşın yetmiyodur belki eski hallerini dinlemeye. +1 şarkılarını dinlemek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar