Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 said: 1. TORBA Inter (ITA) FC Barcelona (ISP) Manchester United (ING) Chelsea (ING) Arsenal (ING) Bayern Münih (ALM) AC Milan (ITA) Olympique Lyon (FRA) said: 2. TORBA Werder Bremen (ALM) Real Madrid (ISP) AS Roma (ITA) Shakhtar Donetsk (UKR) Benfica (POR) Valencia (ISP) Olymp. Marsilya (FRA) Panathinaikos (YUN) said: 3. TORBA Tottenham Hotspur (ING) Glasgow Rangers (ISK) Ajax (HOL) Schalke 04 (ALM) FC Basel (ISV) Sporting Braga (POR) FC Kopenhag (DEN) Spartak Moskova (RUS) said: 4.TORBA Hapoel Tel-Aviv (ISR) MSK Zilina (SLO) FC Twente (HOL) Auxerre (FRA) Rubin Kazan (RUS) CFR Cluj (ROM) Partizan Belgrade (SRB) Bursaspor (TUR) GRUP MAÇLARI Kura çekiminde, 4'er takımdan oluşan 8 grup belirlenecek. Aynı ülke takımları gruplarda karşı karşıya gelmeyecek. Gruplarda maç takvimi şöyle: 1. hafta : 14-15 Eylül 2. hafta : 28-29 Eylül 3. hafta : 19-20 Ekim 4. hafta : 02-03 Kasım 5. hafta : 23-24 Kasım 6. hafta : 07-08 Aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Manchester Real Madrid Tottenham Bursa :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 2 ingiliz takımını koydun, ezdin geçtin kuralları bro. barcelona roma tottenham bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 MACHESTER UNITED REAL MADRID AJAX BURSASPOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 milan benfica spartak moskova bursaspor bu grup gelsin, bursa çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 barcelona / bayern münih benfica basel bursa B grubuna düşsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Barça Werder Kopenhag Bursa gibi bir grup olsa çıkabilitesi var Bursa nın. Birinci zaten olamaz bursa herhalde, kendisi takılırsa en azından diğer rakipleri de yenecek birisi gelsin 1. torbadan. Hem messi yi ölmeden izleme şansı buluruz :) O değil de nasıl bir noob takım yahu bu bursaspor. Adamlar Real gelsin Real i istiyoruz diyorlar. Bunu diyen Sercan fln yani ayrıca taraftarları. Hadi ben Beşiktaşlıyım ben diyorum gelsin diye Real, beni alakadar etmez. Başka takım taraftarları da ister sonuçta izlemek için fln ama bunu diyen kendi taraftarı olunca cidden akıl fikir sorgulatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bi futbolcunun kendinini bilmemesi daha tehlikeli real madrid gelirse oluşcak farktan haberleri yok sanırım tamam bursa iyi bi takım iyi mücade ediyo ama yapmayın etmeyin madrid bursada ispanyada 8-9 atar bursayı avaraj takımından daha çok rekor kırma takımı olarak görürler bu düşünce ile tabiki ama sen futbolunu koru,takım farketmez kim gelirse gelsin mücadele edicez mantığı ile oyna can feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Milan-Pana-Kopenhag güzel gider Bu arada Kopenhag'ın Avrupa'da tur geçmişliği falan mı var? 3. torbada olmaları saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hotspur yargıladı gencecik oğlanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Lyon Bremen Kopenhag Bursa olsun Bursa gruptan çıkar ama 6.hislerim diyor ki... Arsenal Roma Ajax Bursa ki bu gruptan biraz çok çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 calimero said: Barça Werder Kopenhag Bursa son mac barca ile kendi evinde olursa sansi daha cok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 2. torbadan r.madridi çekip sevinecek tek takım bursaspordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 chelsea real madrid schalke bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ac milan panathinaikos kopenhag bursaspor rüya grubu =) real'i istiyorlar, çünkü o kadar yıldızın bir daha bursaya gelme şansı yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lyon Panathinaikos FC Basel Bursaspor burdan çıkar bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben de o grup çıktı sandım sevindiydim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 chelsea valencia rangers bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 BloodyBeast said: lyon Panathinaikos FC Basel Bursaspor burdan çıkar bursa peki cok inanirlarsa sirinleride gorebilirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://en.uefa.com/uefachampionsleague/draws/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 en iyi kaleci Julio Cesarı sectiler live watch diyin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 eurosport da veriyor canlı yayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 CL de 6 hakem olcakmış bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 en iyi defans maicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben pique derdim ancak şampiyonluk etkili işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar