Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 vay arkadaş 2 saat 40 dk playtime ile level 40 mage yaptım ama sonra mage olayını sevmedim benim işim dan dun dedim, karakterimin isminin aynı olmasını isediğim için silip warrior açtım. 1 saat 55 dk'da 40 oldu, warrior daha hızlı level alıyor vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hah bu gerçek en azından 1 saat 55de yaparsın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 1dk da 55 lvl yaptım meğer dk açmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 vay arkadaş ne hale geldi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 EVIL_DeaD said: 1dk da 55 lvl yaptım meğer dk açmışım... ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paticik Communitysinin kullanıcılarını eğlendirmek için yarattığı bir aktivite mi bu tiplemeler ?!?!?! Staff'dan açıklama bekliyoruz x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 evet maaşlı çalışıyorlar. adminlere başvurabilirsin ilgileniyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hiç gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben iki buçuk haftada falan 80 oldum lan. 80den sonraki ilk hafta 5.1k gs yaptım. şu an 5.4k var, 3 hafta falan oldu 80leyeli. kötü hissediyorum :( 4. haftaya girmiş de olabilirim emin değilim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Hikmettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadaş vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadas uldumda tek parca ICC geari kalmiyor ustunde asdfsfda, lvl83 daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 FromTheHell said: ben iki buçuk haftada falan 80 oldum lan. 80den sonraki ilk hafta 5.1k gs yaptım. şu an 5.4k var, 3 hafta falan oldu 80leyeli. kötü hissediyorum :( 4. haftaya girmiş de olabilirim emin değilim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Hikmettin :( 80 olduktan bir gün sonra 5k gs yaptım, aynı hafta icc 10 25 girdim 6 boss kestim. hepsi de pugdu. oyun çooook fena kolay şu anda ne yapacağını bilen adam için. ha diğer karakterlerden honor takviyesi oldu biraz ama geri kalanı sırf hclerden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Viktor said: vay arkadas uldumda tek parca ICC geari kalmiyor ustunde asdfsfda, lvl83 daha vay arkadaş kasmayalım o zaman icc gear yapıcaz diye boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadas 2 haftadir oynuyorum anca lvl66 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadas ben simdi neden client dl ediyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kötüsün sen kötüsün...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadas günde 3 4 saat anca oynuyoruz 66 olduk kötü olduk adamlar para veriorlar 1 ayda 70 yapsinlar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vay arkadaş account kapalıydı açtırdım priestim kendiliğinden 80 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yeni bir mememiz oldu vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bugün sirf moralim düzelsin diye dk actim lvl55 dursun karakter secme ekraninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 vay arkadaş ya, kitleyin artık şu topici sapıttırdı wow bölümünü komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 geçen ay acc'u açtırdıydım, 1 ayda prepaid time bitmiş... vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 vay arkadaş yazanlar banlansın sfdsa oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Adam kaliteli troll çıktı ama yiğidi öldür hakkını yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar