Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 işte onu diyorum, madem şike serbest, yolla erzayı kafa göz dağıtsın kadını, geri çıksın. yok yazarın derdi okuyucuyu trollemekse o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bone said: işte onu diyorum, madem şike serbest, yolla erzayı kafa göz dağıtsın kadını, geri çıksın. yok yazarın derdi okuyucuyu trollemekse o ayrı mesele. öyle bir şey olsaydı, gerard'ı işe karıştırmazdı. ayrıca fairy tail'de masum sayılmaz. lonca dışından büyücü soktu. gerard'ın hem on aziz büyücü seviyesinde olması, hemde darkside tekniklerine sahip olması, daha yüksek bir avantaj sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 kurallar dahilinde ama. fairy tail üyesi herhangi bi adam sokabilirsin, e gerard da yarı üye sayılır. öte taraftan aktif olan bir maça müdahele var. eğer dediğin gibi normal bişiyse hile yapmak diyorum yolla erzayı olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bone said: kurallar dahilinde ama. fairy tail üyesi herhangi bi adam sokabilirsin, e gerard da yarı üye sayılır. öte taraftan aktif olan bir maça müdahele var. eğer dediğin gibi normal bişiyse hile yapmak diyorum yolla erzayı olsun bitsin. bu müsabakanın amacı bile şaibeli olduğu için, normal sayılabilir. zaten bunun sinyalleri 3-4 bölüm önceden verilmişti. sürekli değişen kurallar ve yarışmalar iyi niyetten olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Nefret ettim olm aha dedim makarov çözdü kafa göz girip stadyumu falanı filanı patlatıcaklar diye ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 erza seni çok seviyoruz http://www.mangareader.net/135-7125-11/fairy-tail/chapter-10.html bu arada... http://i.imgur.com/Y8h0M.png happy'nin o saf sesiyle okuncak mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Belki bundan sonra manga toparlanır ? Bugünkü sayıdan sonra neidü belirsiz maystogandan birşeyler bekliyorum. Umarım fairy tail mangakası senaryosunu olması gerektiği gibi yazar ve Yok arkadaşlık bağları yok şu yok bu yok ilahi güç yok Super saiyan havalarına sokmaz karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Krology said: Belki bundan sonra manga toparlanır ? Bugünkü sayıdan sonra neidü belirsiz maystogandan birşeyler bekliyorum. Umarım fairy tail mangakası senaryosunu olması gerektiği gibi yazar ve Yok arkadaşlık bağları yok şu yok bu yok ilahi güç yok Super saiyan havalarına sokmaz karakterleri. ne idüğü belirsiz değil ki jellal o. sen yine de bekleme bence öyle bişey hele first masterları da ordayken kesin birlik kardeşlik türküleri söylerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kopernik said: Krology said: Belki bundan sonra manga toparlanır ? Bugünkü sayıdan sonra neidü belirsiz maystogandan birşeyler bekliyorum. Umarım fairy tail mangakası senaryosunu olması gerektiği gibi yazar ve Yok arkadaşlık bağları yok şu yok bu yok ilahi güç yok Super saiyan havalarına sokmaz karakterleri. ne idüğü belirsiz değil ki jellal o. sen yine de bekleme bence öyle bişey hele first masterları da ordayken kesin birlik kardeşlik türküleri söylerler +1,dalga amaçlı demiştim zaten ne idü belirsiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 276 eğer fairy tail'i bu kurtarmazsa, ne kurtarır bilemem. halef ve selef'in dövüşünü göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Saçmalamaya devam...Oh maşallah saçma sapan sebeplerden yeniliyor resmen karakterler mangaka mı gittikçe çocuklaşıyor ben mi fazla seçici olmaya başladım anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eğer bu yenilmelerin altında bir plan yoksa (bir-iki bölüm sonra direk plotun gireceği) saçma olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 274 ne olduğu belli değil mi, güçlü büyüleri emiyorlar. şövalyelerin başındaki zeref müridinin bahsettiği hasat, bu olmalı. düzeltme ultear'ın müdahalesini görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bu fight biraz daha uzasa olurdu ya uzun zamandır en zevkli fightlardan biriydi açıkçası ve bence olucak olan da fairy tail yine sonuncu olacak yarışmada ama işte bu karanlık güçleri durdurcaklar dövcekler fln sonra millette dicekki haa aslında fairy tail o kdr da güçsüz değilmiş fln diğer guildlerde bilencekler iyice hmfs hmfs bizde döverdikki ne yani gibisinden sonra da işte başka bi arc artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben 2 bölüme sığdırırlar diyordum, ama aziz büyücülerin dövüşünün, bir cat fight kadar değeri yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Galiba bu sabertooth ejderide fairy tail e katılacak gibi geliyor bana -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bu bölümü de boş geçirdiler. yalnız gelecek bölüm heyecanlı bir kapışma olcak diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ft amma butthurt yapmış milleti yahu 7 sene yok oldular herkez nefret ve pislik içerisinde anasına yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hmm baya ilginç bir bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Krology said: Galiba bu sabertooth ejderide fairy tail e katılacak gibi geliyor bana -_- aynen sonra şarkı söylücekler bütün slayerlar toplandık toplandık diye (:P) bide renkli sayfaları güzeldi bu bölümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bölüm biraz one piece bölümlerine benzemişti,epic denilebilir.Belki de Fairy tail bundan sonra toparlanir ve zevk alırım bu bölümde olduğu gibi okumaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bone said: hmm baya ilginç bir bölüm olmuş. asıl ilginç olanı aşağıdaki resimde görülüyor. sayfadaki ilginçliği bulabilecekmisiniz. cevap üst karede, son anime açılışında görülen bir bina var. filler artık resmiyet kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 mangayı türkçe okumak montla sıçmak gibi hissettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Virus said: mangayı türkçe okumak montla sıçmak gibi hissettirdi of şimdi denilince okudum o neydi abicik ya hiç mi anlamayan birini almışlar çevirmenliğe "ecupse" "ama belli ki canlı dönmeye hiç niyeti yok" ??!?!?!? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bunu pek diyesim yok, diğer dediklerime tamamen karşı çıkıyor resmen ama epicdi abicim benim için ilk3 e giriyor fairy tail şu 5 bölümdür.(1. one piece sabit,2 fairy olacak sanırım 3 naruto) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar