Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Fairy Tail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

7-8 bölüm falan çıkmış 2-3 haftada sanırım hepsini okudum

Ultear :(
yukino'da ne drama çevirdi öyle ya tier5 mage için olay çıktı
gene bi sauna koyup ete doyurdular sdf
yeni guild yeni destruction geliyo neyse su lanet ejderli saçmalık bitti

Mesaj tarihi:
Fin said:

7-8 bölüm falan çıkmış 2-3 haftada sanırım hepsini okudum

Ultear :(
yukino'da ne drama çevirdi öyle ya tier5 mage için olay çıktı
gene bi sauna koyup ete doyurdular sdf
yeni guild yeni destruction geliyo neyse su lanet ejderli saçmalık bitti

birde bunun özel bölümü var.

Fairy Tail 344.1 RAW
Mesaj tarihi:

346

erza ile minerva öyle olmayacak herhalde ya, handicap vermenin de bir sınırı olsun. :p

a wild KİNPATSUUUU~ appears

ehu iyi iyi, ilginç olur şimdi flare ile luuşi etkileşimi eğlenceli. :p

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

347

oh şu gereksizleri bir dövüp yolladılar nihayet. flare iyi ama gelsin katılsın guildoya KİNPATSUUUU~

animu yıl bitmeden canlanacak mı anlamadım adam gene gazı vermiş ilk sayfada.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

353

tüh, atlas flame geldiği gibi gitti. :/

yalnız daha GODDU SİLEYYA magic devil slayer çıktı lol. onu slay bunu slay eden magic deyip onları slay etmeden ayak işinde kullanılıyor devamlı o magic'ler ama ehu

erza vs minerva kapışmasını da hiç göstermeden bitirdi cidden bravo, ne kadar lapacı varsa detaylı dövüştürdü ama. fail.

Mesaj tarihi:

354

mangaka da bir türlü karar veremiyor kim güçlü, kim güçsüz. kıtanın en güçlü guildinin en güçlü büyücüsüydü güya, erza'yla duel atıyordu, şimdi "güçlü müsün" diye sorunca üç buçuk atıyor filan. oradan sağ çıkmamışsa çok kızıcam.

Mesaj tarihi:

354

minerva şimdiye kadar hep, kendi seviyesinde veya kendinden güçsüz rakiplerle karşılaştı. kendinden çok daha fazla güçlü bir rakiple karşılaşınca, her zorbanın yapacağı şekilde yusuflaması, çok doğaldır.

Mesaj tarihi:

Katılmıyorum. Belirli seviyeye gelmek için muhakkak kendinden güçlü rakiplerle de mücadele ediliyor. Sırf creep döverek en güçlü loncanın en güçlü magelerinden biri haline gelemezsin.

Mesaj tarihi:

fairy tail'in kayboluşundan sonra, loncaların gücü, büyük büyü oyunlarındaki başarılarıyla değerlendiriliyordu. bu oyunlara jura ve lyon gibi güçlü büyücüler, ilk defa bu sene katılmışlardı. sabertoth'un en güçlülerinden obra jura'dan tek yeyip oturdu.

bunun kara lonca tarafına bakarsak, yasal loncaların, onları takip etmesi veya yolları kesişmediği sürece savaşmaları yasak. tartaros 7 sene boyunca ortalıkta görülmedi. kara loncaların çoğuda, crime sorciere tarafından yok edildi. bu yüzden minerva'nın üst seviyedeki bir kara büyücü ile karşılaşma olasılığı çok düşüktür.

Mesaj tarihi:
Sam said:

354

mangaka da bir türlü karar veremiyor kim güçlü, kim güçsüz. kıtanın en güçlü guildinin en güçlü büyücüsüydü güya, erza'yla duel atıyordu, şimdi "güçlü müsün" diye sorunca üç buçuk atıyor filan. oradan sağ çıkmamışsa çok kızıcam.

Fake atıyor bence =)

• Yeni Oluştur...